تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 503 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

علی بیا perfect world رو هم بازی کنیم.من دارم میگیرمش.به من اعتماد کنید.
    یه review یا چند تا عکس یا یه ویدئو از game play بذار هادی جان.به نظر بازی جالبی میاد.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه review یا چند تا عکس یا یه ویدئو از game play بذار هادی جان.به نظر بازی جالبی میاد.
    باشه سعی میکنم یه ریویو از بازی تو همون تاپیک بازیهای free ازش بذارم.ولی واقعا بازی کاملیه.خیلی از شایا کاملتره.سیستم شغل - پت - مونت - territory wars - حراجی - ازدواج - و.....

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

یه بازی آنلاین و بسیار زیبا به سبک mmorpg هستش مثل wow .
    بازی واقعا گرافیک بالایی داره و به راحتی میشه تو ایران بازی کرد.
    بازیش واقعا ارزش دانلود رو داره و به نظر من از سرورهای فری wow خیلی بهتره.چون باگ و لگ و چیت و... نداره و فقط تو 3 تا سرور بازی میشه.
    ما تو سرور 3 هستیم.اگه خواستید بیایید سرور 3 و گروه Horde ها(Union Of Fury)
    این لینک دانلود بازی که حدود 950 مگ هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

12

عزیزم من تک تک بازیهای این سایت و سایتهای دیگه رو بررسی کردم.فقط این رو بگم که rohan از perfect world خیلی بهتره.با توجه به مطالبی که خوندم و تو فروم های مختلف و خود سایتهای بازی این رو میگم.البته خوب روهان هم مثل همه یه مشکلاتی داره.هیچ بازی ای خالی از مشکل نیست ولی خوب من باید خودم روهان رو دانلود کنم و بازی کنم و نظر شخصی خودم رو بگم.البته هیچ اجباری نیست.من که نمیتونم به شما بگم حتما این رو دانلود کن یا فلان بازی رو بازی کن.ممکنه من با روهان حال کنم ولی شما حال نکنی و مثلا با perfect world حال کنی.
    فعلا 700 مگش رو گرفتم.
    میگم گیج کردی ما رو همینه دیگه!
    علی بیا perfect world رو هم بازی کنیم.من دارم میگیرمش.به من اعتماد کنید.
    اعتماد رو منم بهت دارم چون تا الان انصافا بازیایی که معرفی کردی همه خوب بوده ولی تو یه دیقه یه چیز میگی یه دیقه بعد یه چیز دیگه!
    باشه مشکلی نیست.واقعا بازیش ردیفه.خیلی هم کامله.
    6 تا کلاس و 3 تا ریس داره.
    از الان بگم من آرچر برمیدارم.
    کلاساش ایناست :
    archer - barbarian -blademaster - cleric - venomancer - wizard
    فکر نکنم نیاز به توضیح داشته باشه.فقط تفاوتش اینه که barbarian رو هم میشه واریور بیلد کرد و هم تانک.
    cleric همون هیلر هست و wizard هم جادوگر.blademaster هم تو مایه های اساسین.
    venomancer کلاس جدیدیه فکر کنم قابلیت احضار و یا تبدیل شدن به حیوانات رو داشته باشه.
    رفتم راجع به تمام کلاساش خوندم!
    من هم Barbarian برمیدارم.
    ولی راجع به ازدواج (تو بازی البته ) باید یه چیزی شبیه پرمیوم بخری , اینم متنش :
    Marriage System

Perfect World has a complete marriage system. Both players will have an online notice, have a wife/husband title, have 2 special marriage-related skills, lover's clothes, and driving pets. Marriage requires two items for the bride and groom from the Cash Shop which are $30 each (30 gold in game) in Perfect World item shop currency (Cubi-Gold)

البته نفهمیدم منظور گلد تو بازیه یا 30$ واقعی!
    یه بازی آنلاین و بسیار زیبا به سبک mmorpg هستش مثل wow .
    بازی واقعا گرافیک بالایی داره و به راحتی میشه تو ایران بازی کرد.
    بازیش واقعا ارزش دانلود رو داره و به نظر من از سرورهای فری wow خیلی بهتره.چون باگ و لگ و چیت و... نداره و فقط تو 3 تا سرور بازی میشه.
    ما تو سرور 3 هستیم.اگه خواستید بیایید سرور 3 و گروه Horde ها(Union Of Fury)
    این لینک دانلود بازی که حدود 950 مگ هست
    نمنه؟
    پ.ن : انصافا ازذواجش باحاله ها! فکر کن هادی دوباره زن برمیداره بعد یه دفعه میبینیم هادی و کاظم ازدواج کردن!
    Last edited by I3 E L O \/ E D; 19-07-2009 at 17:36.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

Perfect World Radio

Perfect World has an official radio station[2]. Players are able to request music from the RPG Radio Storm website or using a chat room. The DJ'(s) act as a musicmaster in the game, holding events on different servers and giving out prizes to the winners. Contests currently not available but will be available for all servers.
    انصافا قابلیت جالبیه!

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

ولی راجع به ازدواج (تو بازی البته ) باید یه چیزی شبیه پرمیوم بخری , اینم متنش :
    Marriage System

Perfect World has a complete marriage system. Both players will have an online notice, have a wife/husband title, have 2 special marriage-related skills, lover's clothes, and driving pets. Marriage requires two items for the bride and groom from the Cash Shop which are $30 each (30 gold in game) in Perfect World item shop currency (Cubi-Gold)

البته نفهمیدم منظور گلد تو بازیه یا 30$ واقعی!
    فكر كنم همون 30 كلد توي بازي هست ! ولي خب 30 دلار هم باشه خيلي خوبه ديكه !!! ببين توي دنياي واقعي مي خواي يه زن Begiri بايد بالا 2-3 ميليون خرج كني ! با همين 30 كلد يه زن Begir خوب ! از اين جشم بادوميها ! حرف كوش كن هم هستن !! D:
    Last edited by bersam; 19-07-2009 at 19:39.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

فكر كنم همون 30 كلد توي بازي هست ! ولي خب 30 دلار هم باشه خيلي خوبه ديكه !!! ببين توي دنياي واقعي مي خواي يه زن بايد بالا 2-3 ميليون خرج كني ! با همين 30 كلد يه زن خوب ! از اين جشم بادوميها ! حرف كوش كن هم هستن !! D:
    شما از هموطنهای عرب نیستید احتمالا؟
    از به کار بردن کلمات رکیک بپرهیزید! (در نقل قول پاک شد دقت فرمایید!)
    این ریسی که برمیدارم:
    Untamed are human/beast hybrids living in the west of Pangu. Untamed characters can transform into animals, and can use flying beasts at Level 30. The Untamed classes are Barbarian and Venomancer.
    اینم کلاس! :
    Barbarians(Werebeast in Perfect World Malaysia) are designed to act as the party tank, with a high amount of hit points and skills that enhance their ability to absorb damage. Barbarians have a high physical defense but have an very low resistance to elemental attacks. The barbarian's avatar must be male.

اینه که منو به شک میندازه پولیه یا نه!
    While Perfect World is free to play (f2p), the game relies on items sold into an in-game cash shop to make profits. Use of the cash shop is totally optional, but some items found there can improve your gameplay or make it easier, while others have only cosmetic functions.

Currency used in the cash shop can be bought from the websites of each company running a version of the game. Alternatively, cash shop currency can also be bought in the auction hall with ingame coins, provided players set some for sale. There is no set value for them, the pricing is left to the discretion of the selling players.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ببين توي دنياي واقعي مي خواي يه زن بكيري بايد بالا 2-3 ميليون خرج كني ! با همين 30 كلد يه زن بكير خوب ! از اين جشم بادوميها ! حرف كوش كن هم هستن !! D:
    اتفاقا دختراشون چند نوع کلاس های اجباری مثل آشپزی و خیاطی و از همه مهم تر شوهرداری(D
    دارن.هر کی پایه هست بریم چشم بادومی بگیریم تا آخر عمر ردیف شیم.کلی هم حرف گوش کن هستن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اتفاقا دختراشون چند نوع کلاس های اجباری مثل آشپزی و خیاطی و از همه مهم تر شوهرداری(D
    دارن.هر کی پایه هست بریم چشم بادومی بگیریم تا آخر عمر ردیف شیم.کلی هم حرف گوش کن هستن.
    نگید خاطرات Boys Before Flowers برام زنده شد...
    خوب اول از همه بگم که بجای عزیزم بهتون میگن هیوپ بو!
    اسمتون هرچی باشه آخرش سوکشی اضافه میشه... مثلا کاظم سوکشی
    اگه باهاشون خوب باشید و بهتون نزدیک باشن در حد یه دوست میگن اورابونی...
    اگه رییسشون باشید اجوشی!
    اگه واقعا نزدیک باشید سون بی...
    و اگه مثل یه خواهر خوب باهاشون باشید اون نی
    آباماما : پدر
    آماما : مادر
    منبع : دوران بیکاری خودم که فیلم و سریال کره ای نگاه میکردم
    Last edited by I3 E L O \/ E D; 19-07-2009 at 18:01.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

میگم ببینید این بربریان چه نازه!

فقط هم باید هر لول 5 Vit اضافه کنی...
    با حالتر از گارده قیافش...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •