من تا حالا به کمبود حجم بر نخوردم ولی قبلا یکی از پشتیبانای شاتل تو همین سایت عضو بودن میگفتن کلا شارژ حداکثر(اگه به صورت اینترنتی پرداخت کنی) 15-20 دقیقهای انجام خواهد شد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من تا حالا به کمبود حجم بر نخوردم ولی قبلا یکی از پشتیبانای شاتل تو همین سایت عضو بودن میگفتن کلا شارژ حداکثر(اگه به صورت اینترنتی پرداخت کنی) 15-20 دقیقهای انجام خواهد شد
من هم حجم نخریدم ولی دیدم که یک نفر قبض(غیر اینترنتی) اورده بود برای خرید حجم گفتن 20 دقیقه دیگه اوکی میشه..
سلام بر رزمنده ها
آقا این 64Kbps چطوره !!! می ازه /؟؟
سرعت DL چنده ؟؟؟
سلام خواهر رزمنده : دی
خوبه. من اولش 64 داشتم.اگه بتونی 512 با 2.5 گیگ بگیری و با 2.5 دوام بیاری مثل من خیلی خوبه...
سرعت دانلود هم 8 9
2.5 گیگ ماهیانه ؟؟؟سلام خواهر رزمنده : دی
خوبه. من اولش 64 داشتم.اگه بتونی 512 با 2.5 گیگ بگیری و با 2.5 دوام بیاری مثل من خیلی خوبه...
سرعت دانلود هم 8 9
من الانش ماهی حدود 50 گیگ دانلود دارم [ وایرلس ]
و اینکه منظورت 9 کیلو هست ؟؟؟ اگه درسته فرقش یا دیال آپ چیه :ی
اره سرویس های اکو 2.5 گیگ در ماه هست با شبانه 1 تا 7 رایگان
سرویس ارت هم داره که 10 گیگ به بالا هست توی سایتش زده..
اره 64 کیلو بیت سرعت دانلود میشه 8 کیلو بایت....
فرقش اینه که پول تلفن نمیدی و 24 ساعته ان هستی. : دی
512 سرعتش 65 هست.....
فرقش با دایال آپ اینه که قطعی و نوسان نداره.
سرویس 64 نامحدود شاتل برای وبگردی و دانلودهای کوچیک بسیار مناسبه و من که دارم تا حالا احساس کمبود نکردم.
اما به شما که زیاد دانلود میکنی پیشنهاد نمیشه arthome بگیری.
سرویس Eco هم که سرعتش بالاست،وبگردی هم با ترس و لرز باید انجام بدین چون به طور میانگین هر روز فقط میتونین حدود 85 مگ ترافیک داشته باشید.![]()
2.5 گيگ + شب ها رايگان يعني به عبارتي تقريباً ماهي 40-45 گيگ.
بله 64 شاتل همون 9-10 كيلوبايت هست.
سرعت 5 روزه که خوب شده منهای دیروز که خیلی وضعش خراب بود که نتونستم بیام اینجا اگه تا هفته بعد ادامه داشته باشه که هستم و اگه نه همارا دو مگ میده فکر کنم بهتر باشه برم اونجا
ببخشید دوستان من منظورم رو بد رسوندم
منظورم این بود که واسه ماه جدید که پول ریختم کی فعال میشه؟
بازم ممنون![]()
هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)