تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 543 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 5427

نام تاپيک: تاپیک ویژه بحث پیرامون گوشی های جدید سونی اریکسون -کانسپت ها و شایعات

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

این ساتیو خداست تاچش هم تو فیلم مشخصه که خیلی خوبه اصلا برای سیستم عاملی که مولتی تاچ ساپورت نمی کنه تاچ معمولی خیلی بهتر از خازنی هست
    اینم از اون حرفا بود ها.آخه تعصب تا چه اندازه
    دوست عزیز الان دیگه تاچی که با ناخن بیوفتی جونش داره از رده خارج میشه.الان مردم پول میدن فقط لمس کنن.شما هم میگی تاچی که مولتی نباشه فایده نداره.تاچ معمولی که دیگه فایده نداره.
    من خودم طرفدار سونی اریکسون بودم البته یه زمانی.ولی تا گوشی رو ریلیز کنه شورشو در میاره.این ساتیو هم که با 1.5 وارد بازار میشه و طبق روال گوشیهای قبلی سونی اریکسون بعد از 2 ماه میشه 400 تومن.
    اخه ساتیو چی داره که خداش کردین؟؟؟ در حالی که بهتر از اون حالا تو بازار موجوده.
    Last edited by ~ReZa~; 10-08-2009 at 23:24.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

چی نداره ؟؟

چی بهتر از اون هست ؟؟ حتمآ I8910 با فیلمبرداری اچ دی =)) ؟؟ اونم 24 فریم ؟؟
    بنظرم آدم تصویر کوچیکتر داشته باشه VGA اما فریم ریت خوبی داشته باشه یعنی روون تر باشه بهتره تا تصویر گنده داشته باشه با فریم ریت کم
    خوشم اومد از الجی که اچ دی رو واقعآ بجا آورد ! با فریم ریت 30 !! مثله VGA ها

سعید جان تایید میشه ! صفحه خازنی وقتی مولیتیش کار نکنه بچدرد میخوره ؟؟
    حالا ساتیو میاد با صفحه مقاومتی و مولتی تاچ ( جدا از شوخی 5800 با اینکه مقاومتی هست ولی من مولتی تاچش رو بچشمه دیدم ! یه بازی توش ریختم دو نقطه رو همزمان میشد زد ! حیف سیستم عامل سیمبین سری 5 ساپورت نمیکنه)
    Last edited by R@R#M@N; 11-08-2009 at 00:18.

3. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

چی نداره ؟؟

چی بهتر از اون هست ؟؟ حتمآ I8910 با فیلمبرداری اچ دی =)) ؟؟ اونم 24 فریم ؟؟
    بنظرم آدم تصویر کوچیکتر داشته باشه VGA اما فریم ریت خوبی داشته باشه یعنی روون تر باشه بهتره تا تصویر گنده داشته باشه با فریم ریت کم
    خوشم اومد از الجی که اچ دی رو واقعآ بجا آورد ! با فریم ریت 30 !! مثله VGA ها

حالا ساتیو میاد با صفحه مقاومتی و مولتی تاچ ( جدا از شوخی 5800 با اینکه مقاومتی هست ولی من مولتی تاچش رو بچشمه دیدم ! یه بازی توش ریختم دو نقطه رو همزمان میشد زد ! حیف سیستم عامل سیمبین سری 5 ساپورت نمیکنه)
    ببین دوست عزیز من شخصا به هیچ برندی تعصبی ندارم و از هر برندی هم گوشی داشتم الان هم فعلا گوشیم n95 8 گیگه.ولی بعضی مواقع باید حقایق رو گفت.
    در مورد فیلمبرداری که میگین شما 4 حالت در i8910 میتونین فیلمبرداری داشته باشین که فقط با کیفیت hd نمیتونین 30 فریم بگیرین ولی با رزولیشن 480*720 به پایین 30 فریم میتونین بگیرین پس تو فیلمبرداری که i8910 بهتره.
    سونی حالا تازه به فکر 30 فریم افتاده.
    من خودم ایفون 3g داشتم یه زمانی وقتی به تاچ خازنیش عادت میکنی دیگه کار کردن با صفحه مقاومتی عذاب اور میشه.حالا نمیدونم شما چرا میگین تاچ مقاومتی خوبه.

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

باشه امنیا اچ دیه شما خدا بزارین ما با همین ساتیومون حال کنیم اینجا هم تاپیکه اخباره SE هست پس لطفن اسپم ندین

6. 4 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برید همون سامسونگ بخرید کسی مجبورت نکرده که بیای سراغ ساتیو برو 8910 بخر هم با تاچش حال کن هم با دوربین بدون کاورش

بهراد منم دقیقا همین میگم الان تاچ مقاومتی فیدبک خیلی خوبی دارن و تازه میشه از قلم هم استفاده کرد ولی خازنی نه
    آیفون هم همه حسنش به مولتی تاچ بودنش هست و بازی هاش هم به خاطر این باحاله که مولتی تاچه

8. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

حالا نمیدونم شما چرا میگین تاچ مقاومتی خوبه
    نگفت مقاومتی بهتر از خازنیه
    گفت وقتی گوشی مولتی باشه ولی سیتم عاملش مولتی ساپورت نیاشه به چه درد میخوره؟؟؟

10. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سعید تو بیا مترجم من شو به اینجور افراد بفهمون چی میگم
    ضمن تایید حرف دوستان ! اینجا تاپیک سونی هست ! شما اگه خیلی 8910 رو دوست داری میتونی بری بخریش ! کسی مجبورت نکرده بیای ساتیو رو حتی نگاه کنی
    تازه میشه از قلم هم استفاده کرد ولی خازنی نه
    البته سعید جان آیفون هم یه نوع پن مخصوص داره که خاب مخصوصه دیگه ! چون باید رسانا باشه و الکترون رو انتقال بده ولی مقاومتی ها نه ! با هر چی حتی ناخن هم میتونی

بیصبرانه منتظر آیدو !! ببخشید ساتیو

12. این کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

فری جون از قندشکن استفاده کن
    این آینو خیلی شاخه از تمام جاوا تاچ های ال جی و سامسونگ اینترفیس قشنگ تری داره و البته مثل گوشی های کره ای مشکل نصب جاوا هم نخواهد داشت
    آخه سعید جون من الان رو دایال آپم :-/ قند شکن هم دارم ولی با این سرعتی که من دارم یه چند روزی طول میکشه دانلود شه :(
    البته الان با اینترنت ایرانسل اومدم که اگه با اینم بخوام دانلود کنم کلی پولش میشه :( واسه همین گفتم برای از ما بهتران
    تا قبل از فیل شدن یوتیوب کلی فیلم از این گوشی ها گرفته بودم مخصوصا ستیو که هرچی فیلم ازش بود رو گرفتم (500 مگ) ولی بعد از فیل تر شدن و برگشت دوباره به دایال آپ فقط خبرشو میخونم ولی نمیتونم ببینم :(

==
    بمیرید همتون :(
    ستیو ندارم که هیچ فیلمش هم نمیتونم ببینم :(

اقا یه سوال واسه ساخت این یارو ساتیو یحتمل بازم دمپایی اب نکردن که باهاش گوشی بزنن...؟!؟!(منظورم کیفیت ساختشه...): دی
    شما کلا 3 تا پست تو این تاپیک دادی که هر سه تا شم توهین بوده!

محض اطلاع الان خبر رسید که تمام دمپایی کهنه ها و توپ پلاستیکی مواد نو و مواد کهنه بازار خریداری شده حالا نمیگم کی خریده ولی تو این عکس معلومه!

البته اینجا موادش توپ فوتبال مواده کهنه هستش. بقیه برای مدل های گرونتر استفاده میشه!

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

خبرايي هست كه سوني اريكسون در حال ساخت Smartbook هست:
    مشخصاتش معلوم نيست ولي خبر تاييد شده.احتمالا CPU يي غير از اينتل داره مثل Qualcomm’s Snapdragon يا NVIDIA’s Tegra البته توي رده گوشي فكر نكنم محسوب بشه.

15. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من با اینکه i8910 hd دارم و گوشی کاملی هم هست ولی نمیتونم خوشکلی و دوربین عالی و امکانات عالی ساتیو رو بیخیال بشم.واقعا سونی روی این ساتیو مایه گذاشته.
    انشالله به محض ریلیز میخرمش.
    راستی دوستان کی ریلیز میشه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •