تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 859 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 8586

نام تاپيک: تر جمه -- Translation 2

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگر امکانش هست این متن را ترجمه کنید با تشکر

با سلام خدمت شما

چندتا سوال داشتم

1. آیا شما از ایران پذیرش دارید ؟

2. آیا شما به دانشجویان ایران بورسیه می دهید ؟

3. شرایط پذیرش برای دانشگاه در رشته الکترونیک چیست ؟

4 . هزینه های تحصیل چقدر می باشد ؟

5. دوره لیسنانس چه مدت طول می کشد ؟

با تشکر از پاسخگویی شما
    دوستان این را برای یکی می خواهم اگر امکانش هست بهترین ترجمه بشود می خواهد پذیرش از دانشگاه بگیرید.

ما که نشد پذیرش بگیریم

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

اگر امکانش هست این متن را ترجمه کنید با تشکر

دوستان این را برای یکی می خواهم اگر امکانش هست بهترین ترجمه بشود می خواهد پذیرش از دانشگاه بگیرید.

ما که نشد پذیرش بگیریم
    فکر میکنم چندمین دفعه باشه که مشابه این سوال را مطرح می کنید، یکبار که خودم دقیقا جواب دادم بهتون، یکبار هم ترجمه شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام خدمت شما

چندتا سوال داشتم

1. آیا شما از ایران پذیرش دارید ؟

2. آیا شما به دانشجویان ایران بورسیه می دهید ؟

3. شرایط پذیرش برای دانشگاه در رشته الکترونیک چیست ؟

4 . هزینه های تحصیل چقدر می باشد ؟

5. دوره لیسنانس چه مدت طول می کشد ؟

با تشکر از پاسخگویی شما
    دفعه پیش هم گفتم که اگه کسی می خواد پذیرش بگیره، باید در این حد زبان بلد باشه

و بعدم اینکه جواب همه این سوالات توی سایت هر دانشگاهی هست..احتیاجی به پرسیدن نیست

1- Do you give admission to Iranians?
    2- Do you give scholarship to Iranian students??
    3- What's the admission requirements?
    4- How much are the tuition and fees ???
    5- How long B.S courses usually last?

Thanks

3. 3 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zohre googoooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

hich koodoom
    it worths trying

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم بگید ممنون می شم.
    From there, the block is read and the new state
    is shared because there are two current copies in the system. Another option is that a CPU writes into a
    shared block, in this case the block changes its state to exclusive.
    Hence, you can be sure that the processor is going to use the valid data in its operations. We do not have
    to worry if a processor has changed data from the main memory and has the most current value of these

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این جمله هم من یه چیز ترجمه کردم ولی نمی فهمم.شما چی می گید
    The MESI protocol is a
    method to maintain the coherence of the cache memory content in hierarchical memory systems

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دفعه پیش هم گفتم که اگه کسی می خواد پذیرش بگیره، باید در این حد زبان بلد باشه
    سلام دوست عزیز متشکرم

ولی دوست عزیز اون یک سوال دیگه بود که برای خودم می خواستم ولی این دفعه برای یکی از دوستان می خواستم

بازم متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با خسته نباشید خدمت همه بچه های با حال این فروم به خصوص اساتید که با محبتشون ما را پررو می کنند
    لطفا زحمت این متن ها را هم بکشید:
    There are of course tremendous benefits associated with a reduced sampling rate, as this provides added circuit settling
    time and has the effect of reducing the noise level
    ================================================== ======================
    The idea of the RMPI architecture is then to multiply the signal by a pseudo-random sequence of ±1s, integrate the product over time windows, and digitize the integral at the end of each time interval. This is a parallel architecture and one has several of these random multiplier-integrator pairs running in parallel using distinct sign sequences. In effect, the RMPI architecture correlates the signal with a bank of sequences of ±1, one of the random CS measurement processes
    known to be universal, and therefore the RMPI measurements will be incoherent with any fixed time-frequency dictionary such as the Gabor dictionary described below.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان این متن رو به انگلیسی برگردان کنید
    ====================================
    سلام به همه دوستان
    اشتراک و رای یادتون نره
    با این طرح من همه می تونن طلای زیادی بدست بیارن
    طرح:
    از همه دوستان می خوام که ادرس روزنامه هاشون رو ارسال کنند و در روزنامه های خودشون ادرس این روزنامه رو قرار بدن تا همه برای ساب کردن بیان( خودتون هم همه روزنامه ها رو ساب کنید)
    اینطوری همه می تونن 5 الی 10 گلد بابت مدال موگول مدیا رو بگیرن.
    ساب= subscribe
    مدیا موگول=media mogul
    رای=vote

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم بگید ممنون می شم.
    From there, the block is read and the new state
    is shared because there are two current copies in the system. Another option is that a CPU writes into a
    shared block, in this case the block changes its state to exclusive.
    Hence, you can be sure that the processor is going to use the valid data in its operations. We do not have
    to worry if a processor has changed data from the main memory and has the most current value of these
    از آنجا ، بلوک خوانده شده و حالت جدید آن به اشتراک گداشته میشود (زیرا در این لحظه دو کپی از آن در سیستم است که باید نهایتا یک حالت بگیرند) . یک گزینه دیگر این است که یک پردازنده در یک بلوک مشترک چیزی را می نویسد؛ در نتیجه ، حالت بلوک به حالت اختصاصی تغییر می یابد. بنابراین، می توان مطمئن بود که پردازنده هنگام محاسبات خود ، داده های معتبر و بروز شده ای را در اختیار خواهد داشت . لازم نیست نگران این باشیم که پردازنده، داده های موجود در حافظه اصلی را تغییر داده است و جدیدترین مقدار مربوط به آن بلوک (ان بخش از حافظه) را در اختیار دارد.
    این جمله هم من یه چیز ترجمه کردم ولی نمی فهمم.شما چی می گید
    The MESI protocol is a
    method to maintain the coherence of the cache memory content in hierarchical memory systems
    پروتکل MESI روشی است برای حفظ انسجام حافظه نهانی (کش) در میان سلسله مراتب (و) سیستم های حافظه .
    ؟؟

11. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با خسته نباشید خدمت همه بچه های با حال این فروم به خصوص اساتید که با محبتشون ما را پررو می کنند
    لطفا زحمت این متن ها را هم بکشید:
    There are of course tremendous benefits associated with a reduced sampling rate, as this provides added circuit settling
    time and has the effect of reducing the noise level
    ================================================== ======================
    The idea of the RMPI architecture is then to multiply the signal by a pseudo-random sequence of ±1s, integrate the product over time windows, and digitize the integral at the end of each time interval. This is a parallel architecture and one has several of these random multiplier-integrator pairs running in parallel using distinct sign sequences.
    In effect, the RMPI architecture correlates the signal with a bank of sequences of ±1, one of the random CS measurement processes
    known to be universal, and therefore the RMPI measurements will be incoherent with any fixed time-frequency dictionary such as the Gabor dictionary described below.
    من اونجایی که bold کردم رو ترجمه کردم ... بیشتر وقت نداشتم ... تا فردا ..

طبیعتاً مزایای زیادی در ارتباط با نرخ نمونه گیری کاهش یافته وجود دارد، مثلا افزایش نشست مدار و کاهش میزان نویز ...

====

ایده اصلی RMPI این است که سیگنال در یک توالی شبه-تصادفی از ±1 ها ضرب/تکثیر شود، سپس نتیجه آن در یک بازه زمانی (پنجره زمانی) انتگرال گیری شده و در انتهای هر بازه زمانی ، مقدار انتگرال بصورت دیجیتال/رقمی در بیاید. این یک معماری موازی است و در واقع چندین نمونه از این زوجها (زوج تکثیرکننده-انتگرال گیرنده) بطور موازی و با استفاده از توالی علائم متمایز از یکدیگر، در حال کار هستند.

13. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •