تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 630 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

دوستان سلام
    یه خواسته ای دارم
    اگه ممکنه یه روش ساده و سریع برای تقسیم یه چند جمله ای بر یه چند جمله ای دیگه بگید
    ممنون
    یه روش هست به اسم جدول هرنر که تو گوگل بگردی نشونت میده ولی به نظرم اون هم به درد نمی خوره!

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    یه روش هست به اسم جدول هرنر که تو گوگل بگردی نشونت میده ولی به نظرم اون هم به درد نمی خوره!
    جدول هرنر همین نیست که ریشه مقسوم علیه بدست میاریم بعد ضرایب مقسوم رو بالای جدول مینویسیم و تقسیم و ضرب تا یه سری اعدا بدست بیاد بعد به ترتیب برای اعدا درجه میزاریم
    اگه این باشه که اولا همه جا فکر نمی کنم جواب بده دوما همین هم زمانبره
    من میخوام بشه ذهنی این کار رو کرد

داره خودمونی میشه mahmud.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چند روز پیش در برنامه گزینه جوان خبری از حاج آقا پور عباس خوند که می گفت همه داوطلبان باید اطلاعات خود را در تایید کنند
    همه می دونید اون فدر ها هم اجباری نیست فقط آدم رو یاد حرف های تابستون پارسال میندازه "کلیه داوطلبان می بایست تمام 100 رشته را انتخاب کنند"(یه چیزی تو همین مایه ها) به هر حال با توحه به تاکید برخی علما ! در چند وقت اخیر به بومی گزینی و این که چند روز بعدش تصمیم مجلس اعلام میشه شک کردن چندان دور از وافعیت نیست
    توصیه من اینه که همه حواستون رو جمع کنید و تا روزای آخر اطلاعاتتون رو تایید نکنید و اگه نکته مبهمی دیدید نامردی نکنید همین جا بزارید تا همه ببینن

اگه اعصاب درست و حسابی ندارید این قسمت رو نخونید

من که شک دارم بگن یه امکانی براشون گذاشتیم ولی نذارن به هر حال من که می خوام از صفحه تایید اطلاعات فیلم بگیرم و رو اینترنت بزارم (مشخص بودن تاریخ فیلمبرداری) البته به صورت zip شده و با پسورد اگه کسی خواست امکاناتش اینجاست(البته بی دردسر با دکمه print screen عکس هم می تونید بگیرید)
    نرم افزار فیلم برداری:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    pass :
    کد:
    upload site :
    کد:
    کد:
    اولی بهتره

حداقل با این کارا خیالم راحت میشه و بی استرس سر جلسه میرم
    Last edited by mahmud.k; 19-03-2009 at 15:57.

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

دوستان سلام

جدول هرنر همین نیست که ریشه مقسوم علیه بدست میاریم بعد ضرایب مقسوم رو بالای جدول مینویسیم و تقسیم و ضرب تا یه سری اعدا بدست بیاد بعد به ترتیب برای اعدا درجه میزاریم
    اگه این باشه که اولا همه جا فکر نمی کنم جواب بده دوما همین هم زمانبره
    من میخوام بشه ذهنی این کار رو کرد
    همینه.
    من که گفتم به درد نمی خوره.
    البته 1 روش دیگه هم داره:

باید چشم هات رو ببندی و 3 بار بگی "اجی مجی لا ترجی"! (شوخی کردم ها! شاکی نشی )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

6

چند روز پیش در برنامه گزینه جوان خبری از حاج آقا پور عباس خوند که می گفت همه داوطلبان باید اطلاعات خود را در تایید کنند
    همه می دونید اون فدر ها هم اجباری نیست فقط آدم رو یاد حرف های تابستون پارسال میندازه "کلیه داوطلبان می بایست تمام 100 رشته را انتخاب کنند"(یه چیزی تو همین مایه ها) به هر حال با توحه به تاکید برخی علما ! در چند وقت اخیر به بومی گزینی و این که چند روز بعدش تصمیم مجلس اعلام میشه شک کردن چندان دور از وافعیت نیست
    توصیه من اینه که همه حواستون رو جمع کنید و تا روزای آخر اطلاعاتتون رو تایید نکنید و اگه نکته مبهمی دیدید نامردی نکنید همین جا بزارید تا همه ببینن

اگه اعصاب درست و حسابی ندارید این قسمت رو نخونید

من که شک دارم بگن یه امکانی براشون گذاشتیم ولی نذارن به هر حال من که می خوام از صفحه تایید اطلاعات فیلم بگیرم و رو اینترنت بزارم (مشخص بودن تاریخ فیلمبرداری) البته به صورت zip شده و با پسورد اگه کسی خواست امکاناتش اینجاست(البته بی دردسر با دکمه print screen عکس هم می تونید بگیرید)
    نرم افزار فیلم برداری:

حداقل با این کارا خیالم راحت میشه و بی استرس سر جلسه میرم
    دوستان اگر کسی از این حرف ها سر در آورد برای من ترجمه کنه.مر30

6. این کاربر از pesarebaba2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان اگر کسی از این حرف ها سر در آورد برای من ترجمه کنه.مر30
    راستش منم متوجه منظور اوشون ! نشدم

کدوم اطلاعات ؟

الان دیگه همه ثبت نامشون رو کردن و چیزی واسه تائید کردن یا نکردن وجود نداره !

شایدم منظورتون واسه انتخاب رشته هس
    و جریانی که امسال پیش اومد
    ؟؟؟؟؟؟؟؟!

داره خودمونی میشه mahmud.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اشتباه که نیومدم!
    منظور تایید (اصلاح) اطلاعات داوطلبان کنکور در نیمه دوم فروردینه(در سایت سازمان سنجش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    اين مطلب رو حتما بخونيد و بهش فكر كنيد . مطمئن باشيد ضرر نمي كنيد

زندگی مار و پله است.

همه مون وقتي كوچك بوديم مار و پله بازي مي كرديم، يادته چقدر هيجان داشت؟! مي توني تصور كني كه دوباره داري به اين بازي ادامه مي دي؟ آره،تو زندگي واقعي! فكر نمي كني زندگي هم يه جور مار و پله است؟

اگه دقت كرده باشي توي زندگي واقعي، هم مار داريم هم نردبون.بعضي وقتها اون قدر بايد صبر كني تا شش بياري و بتوني بازي رو شروع كني.شايد سال ها زندگي كني ولي هيچ وقت نتوني شش بياري.اين شش مي تونه همون هدف و راهي باشه كه توي زندگي ات انتخاب مي كني. شش كه آوردي شروع ميكني به جلو رفتن.شايد اولش يك آوردي، يا شايد پنج يا دوباره شش آوردي.نبايد از اين كه يك آوردي حالت گرفته شه، نه از اين كه شش، آوردي خوشحال باشي، از كجا معلوم با همين يك آوردن به يه نردبون نرسي و شش تو رو نندازه توي دهن ماري كه مجبور شي دوباره از اول شروع كني؟

چه بخواي، چه نخواي سر راهت هم مار هست، هم نردبون، اگه مار نيشت زد خودتو نباز،دوباره مي توني شروع كني.قانون اين بازي اينه كه هيچ وقت از صفحه بيرون انداخته نمي ‌‌‌‌شي مگه خودت بخواي بازي رو نيمه كاره رها كني.

شروع كه كردي بايد تا ته بازي رو بري. حالا بستگي به خودت داره كه چقدر اراده ات رو جزم كني كه ادامه بدي. ولي اينو مطمئن باش هر چقدر هم مار ها تو رو نيش بزنن باز مي توني به خونه ي آخر برسي،مهم چه جور رسيدنه. اون طرف قضيه رو هم ببين ممكنه يه عدد كوچك و ناقابل مثل يك، تو رو از يه نردبون ببره بالا كه خيلي جلو بيفتي، ولي باز هم مواظب باش، دست و پاتو گم نكني چون هنوز هم سر راهت مار هست كه نيشت بزنه، فقط بايد با تحمل و تأمل جلو بري، وقتي هم به خونه ي آخر رسيدي، دمت گرم به يه هدفت جامه ي عمل پوشاندي، پس دوباره تاس رو بنداز كه براي رسيدن به هدف ديگه دست به كار شي.

حالا ديدي چرا مي گم زندگي مثل مار و پله مي مونه، نمي دونم چند بار تا حالا توي زندگي مار نيشت زده ولي اميدوارم هر بار كه نيشت زد دوباره تاس رو انداخته باشي. مي دونم كه جا نزدي. مي دوني اگه مار نبود نردبون معنا نداشت اميدوارم زندگي ات هميشه پر از نردبون باشه و خودت هم نردبون باشي براي ديگران.

و اين رو هم بدون كه تعداد دفعاتي كه مي توني تاس رو بندازي محدوده چون همه مي خوان توي اين بازي شركت كنن.پس بگو يا علي و دوباره تاس رو بنداز.

منبع: وبلاگ زندگی بهتر

سال نو فرصت خوبيه كه بعد از يه استراحت كوتاه دوباره تاس رو بندازين .

اميدوارم سال خوبي داشته باشيد .

10. 10 کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه roham_06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. سال نو رو به همتون تبريك ميگم.
    ميخواستم بهتون بگم جون بچتون!!!!! ديگه خوب درس بخونيد و واسه هدفتون و واسه آيندتون اين 3 ماه رو تلاش كنيد به قول مشاورمون آدمهاي بي شعور آدمهايي هستن كه براي هدفشون تلاش نمكنن ! حاضر نيستن از همه چيز خودشون واسه هدفشون بگذرن از تفريح از ...... پس واسه خودتون و آيندتون تلاش كنيد!

12. 10 کاربر از roham_06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

سلام
    امروز اومدم اینجا تا فقط بهتون بگم این دوران بهترین دوران واقعا طلائیه من سال گذشته اشتباه کردم و از این دوران به درستی استفاده نکردم و الآن دارم چوبش رو می خورم
    اونایی که هنوز خوب شروع نکردین به خدا یکی از دوستانم از الآن شروع کرد نوروز ترکوند بعد از نوروز کمی کند شد ولی خیییییلی بهتر از من نتیجه گرفت پس هنوز دیر نشده فرصت رو از دست ندید
    گول این سریال های جور واجور رو هم نخورید والا تکرارش پخش می شه ارزش دیدن نداره
    راستی عید مبارک!

14. 7 کاربر از mahsa1469 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •