یه روش هست به اسم جدول هرنر که تو گوگل بگردی نشونت میده ولی به نظرم اون هم به درد نمی خوره!
یه روش هست به اسم جدول هرنر که تو گوگل بگردی نشونت میده ولی به نظرم اون هم به درد نمی خوره!
دوستان سلام
جدول هرنر همین نیست که ریشه مقسوم علیه بدست میاریم بعد ضرایب مقسوم رو بالای جدول مینویسیم و تقسیم و ضرب تا یه سری اعدا بدست بیاد بعد به ترتیب برای اعدا درجه میزاریمیه روش هست به اسم جدول هرنر که تو گوگل بگردی نشونت میده ولی به نظرم اون هم به درد نمی خوره!
اگه این باشه که اولا همه جا فکر نمی کنم جواب بده دوما همین هم زمانبره
من میخوام بشه ذهنی این کار رو کرد
چند روز پیش در برنامه گزینه جوان خبری از حاج آقا پور عباس خوند که می گفت همه داوطلبان باید اطلاعات خود را در تایید کنند
همه می دونید اون فدر ها هم اجباری نیست فقط آدم رو یاد حرف های تابستون پارسال میندازه "کلیه داوطلبان می بایست تمام 100 رشته را انتخاب کنند"(یه چیزی تو همین مایه ها) به هر حال با توحه به تاکید برخی علما ! در چند وقت اخیر به بومی گزینی و این که چند روز بعدش تصمیم مجلس اعلام میشه شک کردن چندان دور از وافعیت نیست
توصیه من اینه که همه حواستون رو جمع کنید و تا روزای آخر اطلاعاتتون رو تایید نکنید و اگه نکته مبهمی دیدید نامردی نکنید همین جا بزارید تا همه ببینن
اگه اعصاب درست و حسابی ندارید این قسمت رو نخونید
من که شک دارم بگن یه امکانی براشون گذاشتیم ولی نذارن به هر حال من که می خوام از صفحه تایید اطلاعات فیلم بگیرم و رو اینترنت بزارم (مشخص بودن تاریخ فیلمبرداری) البته به صورت zip شده و با پسورد اگه کسی خواست امکاناتش اینجاست(البته بی دردسر با دکمه print screen عکس هم می تونید بگیرید)
نرم افزار فیلم برداری:
pass :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدupload site :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولی بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حداقل با این کارا خیالم راحت میشه و بی استرس سر جلسه میرم
Last edited by mahmud.k; 19-03-2009 at 15:57.
همینه.
من که گفتم به درد نمی خوره.
البته 1 روش دیگه هم داره:
باید چشم هات رو ببندی و 3 بار بگی "اجی مجی لا ترجی"! (شوخی کردم ها! شاکی نشی)
دوستان اگر کسی از این حرف ها سر در آورد برای من ترجمه کنه.مر30![]()
راستش منم متوجه منظور اوشون ! نشدمدوستان اگر کسی از این حرف ها سر در آورد برای من ترجمه کنه.مر30
کدوم اطلاعات ؟
الان دیگه همه ثبت نامشون رو کردن و چیزی واسه تائید کردن یا نکردن وجود نداره !
شایدم منظورتون واسه انتخاب رشته هس
و جریانی که امسال پیش اومد
؟؟؟؟؟؟؟؟!
اشتباه که نیومدم!
منظور تایید (اصلاح) اطلاعات داوطلبان کنکور در نیمه دوم فروردینه(در سایت سازمان سنجش)
سلام بچه ها
اين مطلب رو حتما بخونيد و بهش فكر كنيد . مطمئن باشيد ضرر نمي كنيد
زندگی مار و پله است.
همه مون وقتي كوچك بوديم مار و پله بازي مي كرديم، يادته چقدر هيجان داشت؟! مي توني تصور كني كه دوباره داري به اين بازي ادامه مي دي؟ آره،تو زندگي واقعي! فكر نمي كني زندگي هم يه جور مار و پله است؟
اگه دقت كرده باشي توي زندگي واقعي، هم مار داريم هم نردبون.بعضي وقتها اون قدر بايد صبر كني تا شش بياري و بتوني بازي رو شروع كني.شايد سال ها زندگي كني ولي هيچ وقت نتوني شش بياري.اين شش مي تونه همون هدف و راهي باشه كه توي زندگي ات انتخاب مي كني. شش كه آوردي شروع ميكني به جلو رفتن.شايد اولش يك آوردي، يا شايد پنج يا دوباره شش آوردي.نبايد از اين كه يك آوردي حالت گرفته شه، نه از اين كه شش، آوردي خوشحال باشي، از كجا معلوم با همين يك آوردن به يه نردبون نرسي و شش تو رو نندازه توي دهن ماري كه مجبور شي دوباره از اول شروع كني؟
چه بخواي، چه نخواي سر راهت هم مار هست، هم نردبون، اگه مار نيشت زد خودتو نباز،دوباره مي توني شروع كني.قانون اين بازي اينه كه هيچ وقت از صفحه بيرون انداخته نمي شي مگه خودت بخواي بازي رو نيمه كاره رها كني.
شروع كه كردي بايد تا ته بازي رو بري. حالا بستگي به خودت داره كه چقدر اراده ات رو جزم كني كه ادامه بدي. ولي اينو مطمئن باش هر چقدر هم مار ها تو رو نيش بزنن باز مي توني به خونه ي آخر برسي،مهم چه جور رسيدنه. اون طرف قضيه رو هم ببين ممكنه يه عدد كوچك و ناقابل مثل يك، تو رو از يه نردبون ببره بالا كه خيلي جلو بيفتي، ولي باز هم مواظب باش، دست و پاتو گم نكني چون هنوز هم سر راهت مار هست كه نيشت بزنه، فقط بايد با تحمل و تأمل جلو بري، وقتي هم به خونه ي آخر رسيدي، دمت گرم به يه هدفت جامه ي عمل پوشاندي، پس دوباره تاس رو بنداز كه براي رسيدن به هدف ديگه دست به كار شي.
حالا ديدي چرا مي گم زندگي مثل مار و پله مي مونه، نمي دونم چند بار تا حالا توي زندگي مار نيشت زده ولي اميدوارم هر بار كه نيشت زد دوباره تاس رو انداخته باشي. مي دونم كه جا نزدي. مي دوني اگه مار نبود نردبون معنا نداشت اميدوارم زندگي ات هميشه پر از نردبون باشه و خودت هم نردبون باشي براي ديگران.
و اين رو هم بدون كه تعداد دفعاتي كه مي توني تاس رو بندازي محدوده چون همه مي خوان توي اين بازي شركت كنن.پس بگو يا علي و دوباره تاس رو بنداز.
منبع: وبلاگ زندگی بهتر
سال نو فرصت خوبيه كه بعد از يه استراحت كوتاه دوباره تاس رو بندازين .
اميدوارم سال خوبي داشته باشيد .![]()
سلام. سال نو رو به همتون تبريك ميگم.
ميخواستم بهتون بگم جون بچتون!!!!! ديگه خوب درس بخونيد و واسه هدفتون و واسه آيندتون اين 3 ماه رو تلاش كنيد به قول مشاورمون آدمهاي بي شعور آدمهايي هستن كه براي هدفشون تلاش نمكنن ! حاضر نيستن از همه چيز خودشون واسه هدفشون بگذرن از تفريح از ...... پس واسه خودتون و آيندتون تلاش كنيد!
سلام
امروز اومدم اینجا تا فقط بهتون بگم این دوران بهترین دوران واقعا طلائیه من سال گذشته اشتباه کردم و از این دوران به درستی استفاده نکردم و الآن دارم چوبش رو می خورم
اونایی که هنوز خوب شروع نکردین به خدا یکی از دوستانم از الآن شروع کرد نوروز ترکوند بعد از نوروز کمی کند شد ولی خیییییلی بهتر از من نتیجه گرفت پس هنوز دیر نشده فرصت رو از دست ندید
گول این سریال های جور واجور رو هم نخورید والا تکرارش پخش می شه ارزش دیدن نداره
راستی عید مبارک!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)