تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 1138 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ماشين زيباييه راستي محمد ناراحت اين مخارج نباش فك كنم از روزي كه گرفتيش تا حالا 150-200 تومني پياده شدي اما مزيتش اينكه كه ديگه حالا حالاها تو خرج نميفته
    مثل ماشين هاي ايرانخودرو كه نيست!!!!! رو سرعت گير ها كه رد ميشي عين فيبر يخچالي كه داخل كارتنه جير جير جير جير كنه!!!!!!(تازه صفر كيلومتر!!!)

در كل كاپريس واقعا نرمي بايد داشته باشه من تا حالا سوار نشدوم اما
    حدودا 1.5 سال پيش يه شورولت سلبريتي1991 داشتم كه خداييش اونم خيلي سواري راحتي داشت!!!! حيف كه ازش عكس ندارم موتورش 6 سيلندر 2800 سي سي انژكتور بود.... بچه ها تو آزاد راه تهران 200 تا رو چسبونيدم!!!!
    =================
    آقا علي به نظرتون اگه از روغن total 7000 چيزي كه ايرانخورد ميفروشه استفاده كرد بهتر نيست؟؟؟؟؟‌الان ما 5000 رو در نمايندگي فك كنم 15 ميديم... 7000 كمياب شده!!!!
    ==============================
    بچه ها يه خبر داغ دارم
    ديروز يكي رو فرستادم سر وقت صاحب كامارو(74) گفتم طوري كه نفهمه طالبش شدي بگو ببينم چند ميفروشه خلاصه آقا رفتو با صاحب كامارو خوب صحبت كرد و گويا با 2.600-2.700 راضي هست كه ماشين رو بده بعد اين دوستم گفت كه تو كارتش رنگ رو زده سبز حنايي!!!! رنگش سبز بوده حالا سوخته و زرد شده!!!
    آقا سبز حنايي دقيقا چه رنگيه؟؟؟
    حالا 2.700 ارزش داره؟؟؟؟-البته اميدي به صاحبش نيست چون دقيقا مثل دلال ها رفتار ميكنه!!!‌البته شايد هم دلال باشه) اومديمو اين رفيقمون رو هم فرستاديم سر معامله گفت50 تومن
    جالب اينجاس كه نه خودش استفاده ميكنه!!!و نه ميده كسي ديگه همينجور گذاشتش داخل كوچه اين رفيقم كه رفته بود بازديدش گفت شيشه جلوش رو شكستن قبلا يه ترك ريز داشت(البته شايد هوا گرم شده تركه تا پايين اومده)درسته؟
    Last edited by رضا صادقی; 24-06-2010 at 13:28.

2. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من تاالان از روغن توتال استفاده نکردم.اما تجربه ای که یکی از دوستان من داشت جالب نبود.
    این دوست ما یه نوا داشت که از همه نظر سالم بود.در مورد روغن موتور هم خیلی با دقت عمل میکرد و هر روغنی را استفاده نمیکرد.یک بار از روغن توتال استفاده کرد و اون موقع(حدود 5 سال پیش ) 12 تومان خرید.موقعی که روغن را داخل موتور ریخت ماشین خیلی خشک کار میکرد.صدای همیشگی را نداشت.و البته دمای موتور هم بالاتر میرفت و بخصوص با کولر گرم میکرد.من متوجه شدم که روغن مشکلی نداره اما این روغن توتال برای این ماشین مناسب نیست.چون خیلی غلظتش کم بود و سریع گرید ان عوض میشد. در واقع روغن توتال که برای 206 توصیه شده بود بدرد آمریکایی نمیخورد چرا که موتورهای امروزی با سرعتهای بالاتری گردش میکنند و شتاب بیشتری دارند در حالی که موتورهای قدیمی مثل شورلتهای دهه 70 موتورهایی با قدرت زیاد در دور پایین هستند و نیاز به روغنی دارند که خاصیت گرانروی اونها مناسب وضعیت این موتورها باشه.به زبان ساده تر بتونه لابلای قطعات متحرک مثل یاتاقان یا رینگ و پیستونها باقی بمونه و روان کنندگی و خنک کنندگی خودش را حفظ بکنه.این موضوع توی روغن توتال برای شورلت وجود نداشت..بعد از حدود یک هفته که گذشت روغن را عوض کردیم و بهران ریختیم..همه چیز درست شد..!حرارت پایین آمد..صداهای خشکی برطرف شد و موتور نرم و روان کار میکرد.
    من تصور میکنم در حال حاضر بهترین روغن موجود برای ماشینهای آمریکایی در بازار ایران که قیمت مناسب هم داره و البته تقلب هم توش نیست(تا الان) همین مارک بهران باشه.

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من باشم قید این کامارو را میزنم صاحبش آدم جالبی نیست و مردانه رفتار نمیکنه..
    رنگی که من دیدم دقیقا زرد بوده.اینکه با آفتاب سوختگی رنگ سبز به زرد تغییر پیدا بکنه به این سادگی ها نیست..100% رنگ را عوض کرده و توی سند هم وارد نشده و این یه مشکل قانونی است.اگر قرار بود اینجور رنگ یک دست و متناسب به زرد تغییر بکنه پس چطور قسمتهایی که آفتاب کمتره میخوره با سقف ماشین یه جور زرد هستند؟؟!!سبز حنایی تا بحال نشندیدم.حنا را که دیدم تقریبا قرمز تیره مایل به قهوه ای است و رنگ جالبی نیست..شاید منظور برگ گیاه حنا بوده که آنهم من ندیدم!!
    شیشه وقتی ترک بخوره کم کم بر اثر تکان و ضربه ترک ادامه پیدا میکنه..الان شیشه براش پیدا میشه اما اصل قضیه خریدنش است که فکر نکنم با این یارو به نتیجه برسی..

6. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مبارک باشه محمد جان
    خوش به حالت
    کلی میتونی با این ماشین حال کنی
    خانوادت یا فامیلات چیزی در مورد این ماشین بهت نمیگن؟ (مثلا این دیگه چیه؟ مصرفش بالاست و از اینجور حرفای نا امید کننده)
    به نظرت اگه یه ماشین اینجوری تمیز باشه چقد قیمتشه؟
    فکر LPG هسی یا نه؟
    اگه یه عکس از صندلی عقب بزاری ممنون میشم
    بای
    قابلتون رو نداره
    کل فامیل میدونن تنها تفریح من این ماشینهاست
    خانواده که همه موافقن
    جالب اینجاست که فامیل از موقعی که من این ماشینها رو سوار شدم نظرشون درباره ی این ماشینها عوض شده و خیلی خوششون اومده
    یه پسر عمه دارم اسمش امیره اونم عاشق این ماشینها شده..
    پدر بزرگم وانت دارن هر وقت بنزین زیاد بیارن زنگ میزنن بهم میگن بیا بنزین بهت بدم
    مثلآ داییم یا پدر بزرگم خیلی دوست دارن تازه بهم سپردن اگه یه تمیزش رو گیر آوردم خبرشون کنم...
    مردم این ماشینها رو رو مدلش قیمت گذاری میکن دقیقآ بر عکس پدرم و خودم...
    ما خودمون این رو 6 تومن خریدم به هر کس که میگیم میگه 6 تومن برا کاپریس 77؟؟؟با این پول 86 ش رو میخریدین!!
    در صورتی که برای من مدل مهم نیست مهم تمیزی و کم کاری ماشینه...
    نه lpg هرگز هر وقت لکسوس گاز سوز شد تازه اونوقت من روی گاز سوز کردن فکر میکنم.!
    خیلی خوبه که در مورد ماشین دقت میکنید و واقعا این کاپریس باید خوشحال باشه که صاحبی مثل شما داره...
    درمورد جا نرفتن در دنده L1 به احتمال قوی شما درست حدس زدی و تنظیمات شیفتر بهم خورده که تنظیم ان کار ساده ای است البته شیفتر کاپریس احتمالا کابلی باید باشه و مال کامارو یه لینک با مهره های تنظیم که به نظر من از کابل بهتره.کاماروهای 70 اینجوری بودن و منم لینک این مدلی روی کامارو خودم سوار کردم.

در مورد فرمان فکر کنم منظورت بکشن فرمان بوده که شل شده بوده.این کار سختیه و چند تا بلبرینگ خیلی خاص توی آن هست که راحت گیر نمیاد و باید از اوراقی پیدا کرد.احتمال زیاد برگردان راهنما را درست جا نزده و فشار زیادی توسط قیفی بوق فرمان به دسته راهنما وارد میشه که حالا اشاره سفت شده.زودتر بهش برس که اگر بشکنه خیلی هزینه و دردسر تعویض داره.

در مورد روغن موتور زیاد به مقدار کیلومترهای نوشته شده روی قوطی اطمینان نکنین ..این روغنها در بهترین شرایط 5 یا 6 هزار کیلومتر کار بدن که من توصیه میکنم هزار کیلومتر هم زودتر عوض کنین و همیشه هم فیلتر را با اون همزمان عوض کنین.روغنهای فله هم که همان روغن سوخته موتور است که بازیافت شده است و بعد از پالایش مجدد و اضافه شدن مقداری مواد اولیه دوباره برای استفاده وارد بازار میکنند..اینها هم در بهترین شرایط 2 تا 3 هزار کیلومتر کار بدن!!
    واسکازین(که یه لغت روسی است و معنای همان GEAR OIL است) را بهتره از درجه 140 استفاده کنید چون دنده های دیفرانسیال درشت است و نیاز به غلظت بیشتری برای روغنکاری و خنک شدن دارند. این کار هم انجام دادنش سخت نیست و خودتون هم میتونید انجام بدین..

روغن گیربکس اتومات بهران فعلا بهترین مارک موجود در بازار است و استاندارد دیکسرون III برای این مدل گیربکس خوب جواب میده.البته من شنیده بودم که اضافه کردن کمی (حدود نیم لیتر) STP برای نرمتر شدن تعویض دنده ها و کارایی بالاتر گیربکس خوبه.من که آزمایش نکردم و بهتره قبل از انجام این کار از یه مکانیک آمریکایی ماهر سوال کنید.
    فیلتر روغن گیربکس هم نیاز به تعویض داره..دو مدل فیلتر روغن گیربکس اتومات وجود داره.اولی مدل کاغذی است که هر دفعه باید عوض بشه و دیگه قابل استفاده نیست. مدل دومی تمام فلزی است که هر دفعه میشه اون را با تینر یا بنزین شست و بعد از خشک شدن دوباره استفاده کرد.این فیلتر با دوتا پیچ به محل سنگ ساعت گیربکس وصل شده( داخل کارتل گیربکس )و این شکلی است.
    اتفاقا این کاپریس خیلی بد شانسه که صاحب بی پولی مثل من داره!
    درسته من خودم زود به زود روغن موتور رو عوض میکنم یکم که رنگش سیاه بشه عوضش میکنم البته از یه مکانیک شنیدم که روغن ماشین رو زود به زود نباید عوض کرد به یاتاقانها فشار میاره...
    فیلتر روغن موتور جنس خوب و بد داره؟تعویض روغنیه یه مدل فیلتر روغن داشت مارکش رو یادم نیست انداخت روش....
    میخوام ببینم اگه جنس خوب و بد داره نباید از تعویض روغنی فیلتر بخرم باید برم شاهپور از لوازم یدکی بخرم....
    در مورد فیلتر گیربکس
    اتفآقا شنیدم اگه عوضش کنیم خیلی تو شتاب تاثیر داره
    چقدر خرج داره؟
    برای عوض کردنش باید برم پیش مکانیک؟
    یادمه برای کامارو رو عوض کردم..
    ماشين زيباييه راستي محمد ناراحت اين مخارج نباش فك كنم از روزي كه گرفتيش تا حالا 150-200 تومني پياده شدي اما مزيتش اينكه كه ديگه حالا حالاها تو خرج نميفته
    مثل ماشين هاي ايرانخودرو كه نيست!!!!! رو سرعت گير ها كه رد ميشي عين فيبر يخچالي كه داخل كارتنه جير جير جير جير كنه!!!!!!(تازه صفر كيلومتر!!!)

در كل كاپريس واقعا نرمي بايد داشته باشه من تا حالا سوار نشدوم اما
    حدودا 1.5 سال پيش يه شورولت سلبريتي1991 داشتم كه خداييش اونم خيلي سواري راحتي داشت!!!! حيف كه ازش عكس ندارم موتورش 6 سيلندر 2800 سي سي انژكتور بود.... بچه ها تو آزاد راه تهران 200 تا رو چسبونيدم!!!!
    =================
    آقا علي به نظرتون اگه از روغن total 7000 چيزي كه ايرانخورد ميفروشه استفاده كرد بهتر نيست؟؟؟؟؟‌الان ما 5000 رو در نمايندگي فك كنم 15 ميديم... 7000 كمياب شده!!!!
    ==============================
    بچه ها يه خبر داغ دارم
    ديروز يكي رو فرستادم سر وقت صاحب كامارو(74) گفتم طوري كه نفهمه طالبش شدي بگو ببينم چند ميفروشه خلاصه آقا رفتو با صاحب كامارو خوب صحبت كرد و گويا با 2.600-2.700 راضي هست كه ماشين رو بده بعد اين دوستم گفت كه تو كارتش رنگ رو زدن سبز حنايي!!!! رنگش سبز بوده حالا سوخته و زرد شده!!!
    آقا سبز حنايي دقيقا چه رنگيه؟؟؟
    حالا 2.700 ارزش داره؟؟؟؟-البته اميدي به صاحبش نيست چون دقيقا مثل دلال ها رفتار ميكنه!!!‌البته شايد هم دلال باشه)
    آره کاپریس واقعآ ماشین خوبیه.....بزنم به تخته اتاقش خیلی بیصداست...
    نوش جونش هر چقدر که خرجش کنم بازم کمه....
    راستی من به این ماشین اصلآ فشار نمیارم همش نیش گاز میرم...تو دست انداز ها سرعت رو کم میکنم دقیقآ مثل یه پیر مرد 80 ساله رانندگی میکنم...
    با این طرز رانندگی من فکر کنم 100 سال دیگه به عمر این ماشین اضافه بشه..

آهان خوب شد یادم اومد صاحب قبلی ماشین که با صاحب اول ماشین در ارتباطه گفت چند بار بهم گفته چندتا کتابچه راهنمایی کاپریس رو داره گفته بیا ببر من هی یادم رفته!!
    گفتم خب بریم بگیرم گفت الان رفته دبی هر وقت اومد براتو پست میکنم...خلاصه اگه بتونم اونها رو به چنگ بیار خیلی خوب میشه....

8. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فیلتر روغن که من استفاده میکردم مارک بهران بود.البته فیلترهای مارک AC DELCO هم بودند اما پول زیادی دادن حتما دلیل خوب بودن نیست.
    برای فیلتر گیربگس اول باید ببینید که کاغذی است یا فلزی؟اگر کاغذی بود نوع فلزی بگیرید و اگر فلزی بود که خودش را تمیز کنید.کار این فیلتر گرفتن ذرات ریز معلق در روغن است و البته براده های نازک و باریک فلزی که از داخل پوسته سابیده شده و اینجا باقی میماند.اگر خیلی کثیف باشه مسلما نیاز به تمیز شدن داره و شاید توی شتاب تاثیری هم داشته باشه اما نه به اون اندازه که تصور کنید..تعویض و تمیز کردن ان هم ساده است و یک بار انجام بدی وارد میشی.

10. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال scope82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Rain City

12

خدا قوت

12. 3 کاربر از scope82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مبارکه محمد جان خوشحالمون کردی .
    واقعا ماشین سر پا و زیبایی هستش .
    در مرود کامارو هم که شنیدم گذاشتی تو پارکینگ بیشتر خوشحال شدم وقت کردی یه دستی به سر روی اونم بکش .

14. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خیلی ممنون رامین جان قابلت رو نداره....
    آره کامارو الان جاش خیلی خوبه
    ====
    ====
    راستی کسی میدونه که چرا کاپریس و ایمپالا از سال 77 به بعد دیگه بی ستون تولید نکرد؟مثلا کاپریس 76 بیستون هم داریم ولی 77 نه!

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بی ستون و بدون کلاف دور شیشه های در.
    شاید به خاطر مسایل و استانداردهای ایمنی بوده باشه تا حالا بهش فکر نکرده بودم
    راستی محمد ایمپالتون رو رفتین پی پلاکش؟ هر موقع عکس یه ایمپالا 73 میبینم یاد اون میافتم .خیلی نمای زیبایی داره
    راستی اون روز یه ایمپالا 65 دو در دیدم خیلی دلم میخواست شماره عیل همشهریم رو داشتم و بهش زنگ میزدم
    چون گوشیم یه چند بار حافظه اش نابود شده خیلی از شماره ها رو ندارم
    یه سوال دیگه سعید کاتلاس رو خرید؟

17. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    نه ایمپالا نزدیک 5 ماهه تو پارکینگ خوابه
    ولی وقتی درش آوردیم(تو همین چند روز)میرم دنبال معاینه فنی...یه جا رو پیدا کردم که میتونم کار معاینه اش رو حل کنم وقتی معاینه بگیرم دیگه کاری برای پلاک شدن نداره...
    به نظر من ایمپالا 72 و 73 قشنگترین مدل ایمپالا تو دهه 70 ه....
    سعید اومد اصفهان ماشین رو هم پسندید ولی بعد براش یه مشکلی پیش اومد بنده خدا و نتونست بخره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. naran8482

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •