تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 299 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هوش مصنوعي پايين هست؟ اول اين جوك سال بود در ضمن اگه از نظر شما هوش مصنوعي پايين هست خوب اينكه بهتر از PES هست كه توش چيزي به اسم هوش مصنوعي نيست. همه مي دونن از هوش مصنوعي توي بازي PES تا حالا استفاده نشده ولي يكي از نكات قوت فيفا همين هوش مصنوعيش هست كه باعث نمرات بالاش ميشه.

در مورد تركيب هم درست حدس زدي شما بلد نيستي مي توني يك تركيب مخصوص كريت كني و براي اون تركيب خاص مي توني اسم بذاري و به هر تيمي كه خواستي بذاريش.
    شما می تونی هر جور دوست داری فکر کنی، برای من مهم نیست، من فقط اونچه که دیدم رو گفتم. تو PES بعد 8-9 ماه هر روز لااقل 1 ساعت بازی کردن، هنوز هم تو بالاترین سطح بازی کردنش برام سخته، و گاهی هم ممکنه ببازم. بازی خودش رو با شیوه بازی شما تطبیق میده و راه های گل زدنت رو می بنده. اما تو فیفا من در عرض 1 هفته، راحت می تونم تو ورد کلس اغلب تیم ها رو ببرم. کاملا فهمیدم از کجاها میشه به طور تضمینی گل زد. بازی هوش انعطاف پذیری نداره.

شما با تعصبی کودکانه جواب دادی، اما اونچه من دیدم اینه که فیفا با وجود چند نکته معدود بهتری که نسبت به PES داره، اما هوش مصنوعیش به هیچ وجه قابل قیاس با PES نیست.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما می تونی هر جور دوست داری فکر کنی، برای من مهم نیست، من فقط اونچه که دیدم رو گفتم. تو PES بعد 8-9 ماه هر روز لااقل 1 ساعت بازی کردن، هنوز هم تو بالاترین سطح بازی کردنش برام سخته، و گاهی هم ممکنه ببازم. بازی خودش رو با شیوه بازی شما تطبیق میده و راه های گل زدنت رو می بنده. اما تو فیفا من در عرض 1 هفته، راحت می تونم تو ورد کلس اغلب تیم ها رو ببرم. کاملا فهمیدم از کجاها میشه به طور تضمینی گل زد. بازی هوش انعطاف پذیری نداره.

شما با تعصبی کودکانه جواب دادی، اما اونچه من دیدم اینه که فیفا با وجود چند نکته معدود بهتری که نسبت به PES داره، اما هوش مصنوعیش به هیچ وجه قابل قیاس با PES نیست.
    نه عزيز اينكه شما و من با اينكه توي PES واسه خودمون يلي هستيم ولي باز هم بعضي مواقع نمي تونيم بازي هميشگي رو ارائه بديم به خاطر اينه كه هوش مصنوعي نداره بازي. هوش مصنوعي اگه شما مي دونستي به چي ميگن نيازي به بحث ما نبود ولي مشخصه شما اطلاعاتي در مورد هوش مصنوعي نداريد. PES فاقد اين مورد هست و تمامي كار هاي بازيكنان بر حسب يك برنامه نويسي كاملا رندوم هست بعضي وقتها مي بينيد به صورت كاملا مصنوعي تيم مقابل شما با 9 بازيكن + دروازبان دفاع مي كنن. با اينكه جلو هم نيستند. يا مي بيني مثلا 5 تا شوت از راه نزديك كه با فاصله 1 ثانيه به سمت دروازبان زده مي شه دروازبان عين ملخ مي پره و توي 5 ثانيه 5 واكنش نشون ميده كه توپ رو هم دفع مي كنه اينا چيزاي غير واقعي هستند كه من فقط توي PES سراغ دارم وقتي يه مهاجم از داخل محوطه شش قدم ضربه بزنه توپ 98 درصد امكان گل شدن داره در حاليكه اين درصد توي PES كمتر از پنجاه هست علاقه اي به بحث در مورد چيزي كه مبرهن هست ندارم خوب شما عاشق پاك باخته PES هستيد واسه همين حتي دوست نداريد كمبود هاي اون رو ببينيد و باور كنيد اشكالي نداره اين تعصب شما ولي بهتر اينه كه حداقل واقع بين باشيد اگه كسي ازتون پرسيد بين بازي هاي فيفا و PES كدوم يك از تكنولوژي هوش مصنوعي استفاده مي كنه بدونيد كه جواب فيفا هست و بازي PES چيزي به اسم هوش مصنوعي نداره مسئولان كونامي براي استفاده از اين تكنولوژي فعلا برنامه اي ندارند و حتي در مورد بازي بعدي PES هم چيزي نگفتن كه از هوش مصنوعي بهره مي بره يا خير. خلاصه شما هم بهتره زياد سخت نگيريد و صحه صدر داشته باشيد. و البته بهتره در مورد چيزهايي كه در موردش اطمينان نداريد زياد پا فشاري نكنيد. موفق باشيد دوست عزيز
    Last edited by Spaniuly; 04-07-2009 at 18:29.

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sargeras's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Lordaeron

پيش فرض

نه عزيز اينكه شما و من با اينكه توي PES واسه خودمون يلي هستيم ولي باز هم بعضي مواقع نمي تونيم بازي هميشگي رو ارائه بديم به خاطر اينه كه هوش مصنوعي نداره بازي. هوش مصنوعي اگه شما مي دونستي به چي ميگن نيازي به بحث ما نبود ولي مشخصه شما اطلاعاتي در مورد هوش مصنوعي نداريد. PES فاقد اين مورد هست و تمامي كار هاي بازيكنان بر حسب يك برنامه نويسي كاملا رندوم هست بعضي وقتها مي بينيد به صورت كاملا مصنوعي تيم مقابل شما با 9 بازيكن + دروازبان دفاع مي كنن. با اينكه جلو هم نيستند. يا مي بيني مثلا 5 تا شوت از راه نزديك كه با فاصله 1 ثانيه به سمت دروازبان زده مي شه دروازبان عين ملخ مي پره و توي 5 ثانيه 5 واكنش نشون ميده كه توپ رو هم دفع مي كنه اينا چيزاي غير واقعي هستند كه من فقط توي PES سراغ دارم وقتي يه مهاجم از داخل محوطه شش قدم ضربه بزنه توپ 98 درصد امكان گل شدن داره در حاليكه اين درصد توي PES كمتر از پنجاه هست علاقه اي به بحث در مورد چيزي كه مبرهن هست ندارم خوب شما عاشق پاك باخته PES هستيد واسه همين حتي دوست نداريد كمبود هاي اون رو ببينيد و باور كنيد اشكالي نداره اين تعصب شما ولي بهتر اينه كه حداقل واقع بين باشيد اگه كسي ازتون پرسيد بين بازي هاي فيفا و PES كدوم يك از تكنولوژي هوش مصنوعي استفاده مي كنه بدونيد كه جواب فيفا هست و بازي PES چيزي به اسم هوش مصنوعي نداره مسئولان كونامي براي استفاده از اين تكنولوژي فعلا برنامه اي ندارند و حتي در مورد بازي بعدي PES هم چيزي نگفتن كه از هوش مصنوعي بهره مي بره يا خير. خلاصه شما هم بهتره زياد سخت نگيريد و صحه صدر داشته باشيد. و البته بهتره در مورد چيزهايي كه در موردش اطمينان نداريد زياد پا فشاري نكنيد. موفق باشيد دوست عزيز
    ولی من که فیفا رو از 2000 تا حالا دارم بازی میکنم PES رو ترجیح میدم. فیفا 09 رو نگو که بعد از یه بار بازی پاکش کردم . بازم به همون 08!!!
    به نظر من مهمترین مسئله گیم پلی بازی هست و چیزهای دیگه در مرحله بعد قرار میگیرند و به نظر من PES تو این زمینه بهتره
    البته فراموش نکنیم که سلیقه هر کس با کس دیگه فرق داره
    Last edited by sargeras; 04-07-2009 at 18:46.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

ولی من که فیفا رو از 2000 تا حالا دارم بازی میکنم PES رو ترجیح میدم. فیفا 09 رو نگو که بعد از یه بار بازی پاکش کردم . بازم به همون 08!!!
    به نظر من مهمترین مسئله گیم پلی بازی هست و چیزهای دیگه در مرحله بعد قرار میگیرند و به نظر من PES تو این زمینه بهتره
    سليقه ي هركس مفاوت نيست، عقل هركس متفاونه!
    گرافيك فيفا09 بالاتره
    هوش مصنوعي بالاتر ،بهترين گيم پلي فوتبال رو Fifa09 روي XboX360 هست و بعدش هم روي PC .
    امتياز هر بازي از 10 از نظر گيم اسپات::
    فيفا09 : 8.5
    ساكر09 : 7..0
    امتياز گيمرها:
    فيفا:8.8
    ساكر09 : 7.4
    لطفآ ديگه اين بحث رو ادامه ندين، طرفدار هر بازي تو تاپيك خودش!!
    Last edited by Elendil1; 04-07-2009 at 23:29.

6. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله سليقه اي هست ولي گيم پلي به اين نميگن كه با كاكا توپ رو بگيري و همش تو سر توپ بزني بري 90 متر از اين سر زمين تا اون سر زمين دريبل كني. گيم پلي به اين مي گن كه توي فيفا هست شما يه دست برو فيفا 09 رو روي XBOX360 بازي كن تا حالت از PES و فيفا كارنت به هم بخوره. اونوقت مي بيني فوتبال گيم يعني چي. جدا اگه به XBox360 دسترسي داري يه دست فيفا 09 بزن. موفق و پيروز باشي

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lordcrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همگی!!!
    من 1 دسته فراسو طرح 360 گرفتم))fgp-660(
    تو بازی فیفا 09کار نمیکنه!!! مشکل تنظیمات دارم!!! هر چی فایل dev بود ریختم و درست نشد!
    توی تاپیک کلوپ گیم پد هم مطرح کردم اما جوابی نگرفتم
    ممنون میشم کمکم کنید!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

18 تا از مهمترین خرید و فروش های دنیای فوتبال در تابستان امسال که میتونید تو بازی اعمال کنید:
    1)C.Ronaldo
    From: Manchester United
    To: Real Madrid

2) T.Vermaelen
    From : Ajax
    To: Arsenal

3)Yoann Gourcuff
    From: AC Milan
    To: Bordeaux

4)Kaka
    From: AC Milan

5)G.Barry
    From: Aston Villa
    To: Manchester City

6)Diego
    From: Werder Bremen
    To: Juventus

7) R.Albiol
    From: Valencia

8)Marco Motta
    From: Udinese
    To: Roma

9)Anatoliy Tymoschuk
    From: Zenit St. Petersburg
    To: Bayern Munich

10)Glen Johnson
    From: Portsmouth
    To: Liverpool

11)A.Valencia
    From: Wigan Atheltic
    To: Manchester United

12)Eliseo
    From: Malaga
    To: Lazio

13)F.Cannavaro
    From: Real Madrid
    To: Juventus

14)Diego Millito
    From: Genoa
    To: Inter

15)Luis Jimenez
    From: Inter
    To: West Ham

16)Edson Braafheid
    From: FC Twente
    To: Bayern Munich

17) K.Benzema
    From: Lyon

18)M.Owen
    From: New Castle
    To: Manchester United

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

برای اعمال نقل و انتقالان پچ و یا آپیدت خاصی وجود نداره؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض نقل انتقالات فیفا 08

با سلام خدمت شما
    اگر وقت داشتید squads فیفا را اگه دارید برای من ارسال کنید

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

13

نکته : احتمال تغییر لباس دوم منچستر هست .
    Manchester United
    09/10 Away Kit

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •