تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 288 از 2550 اولاول ... 1882382782842852862872882892902912922983383887881288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

دوست عزیز 128 نامحدود ماکس 22 تومن ماله همارا 23 تومن . تو 128 هم س ماهه ماکس 49000 ولی همارا 65500 ولی نمیدونم سه ماهه همارا یه دونه هم 46 تومن داره فرقش با اون یکی چیه ؟؟؟ ولی تو اون 3 ماهه آره حق با شماست ارزونتره . به هر حال لیست قیمت هست میتونید قضاوت کنید . ماله شاتل رو نذاشتم چون گرونتره یه خورده
    شما هم دارین مثل یک نفر آمارارو اون جوری که دلتون میخواد نشون میدیناااا (نرخ کدوم تورم بود که میگفت 15.5 درصده؟)
    همارا سه ماهه خانگی (همونی که ماکس میده 49 تومن) میده 46 تومن,سرویس تجاری ماهانه همارا هم 23 تومنه و ماله ماکس 22.
    چرا سرویس خانگی یه شرکتو با سرویس تجاری اون یکی شرکت مقایسه میکنید؟؟

من تو بزرگراه آزادی- منظریه هستم حالا کدومشون بهتره؟ همارا یا ماکس نت؟
    کسی از مرکز مخابراتی آزادی هست که دوستمونو راهنمایی کنه؟
    (من شندیدم وضع آزادی خیلی خرابه )

2. این کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

شما هم دارین مثل یک نفر آمارارو اون جوری که دلتون میخواد نشون میدیناااا (نرخ کدوم تورم بود که میگفت 15.5 درصده؟)
    همارا سه ماهه خانگی (همونی که ماکس میده 49 تومن) میده 46 تومن,سرویس تجاری ماهانه همارا هم 23 تومنه و ماله ماکس 22.
    چرا سرویس خانگی یه شرکتو با سرویس تجاری اون یکی شرکت مقایسه میکنید؟؟

کسی از مرکز مخابراتی آزادی هست که دوستمونو راهنمایی کنه؟
    (من شندیدم وضع آزادی خیلی خرابه )
    دوست من سوء تفاهم شده . من که گفتم از نظر قیمت 46 تومنی خوبه . به هر حال دوستان میتونند امتحان کنند . ضرری نداره . من که نمیگم ماکس نت و یا ... هر کدوم ارزون تر و پایدارتر باشه از اون استفاده کنید .
    در مورد مرکز مخابراتی آزادی هم ظاهرا مشکلی نیست . یکی از آشنایان ما تو ابوریحان میشینه و راضی هستش از ماکس استفاده میکنه . نمیدونم همارا رو هم کسی اگه هستش تو اون منطقه بیاد بگه که وضعش چطوره . ولی فکر نمیکنم مشکلی داشته باشند .

4. این کاربر از symk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Arsa Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

از بچه هایی که از شاتل سرویس دارن می خواستم یه نظر بگیرم

من 512 شاتل دارم از حدود 2 سال پیش که با 128 شاتل شروع کردم و از حدود 1 سال پیش 512 گرفتم و تا قبل از انتخابات سرعت دانلود روز و شب همیشه ماکزیمم بود و 64

ولی بعد انتخابات یواش یواش سرعت شبانه افت کرد، اون اولش می گفتم که عیبی نداره، اوضاع قر و قاطیه درست میشه

ولی الان سه ماهه شب ها یواش یواش سرعت ها کم شده و این اواخر با سرعت کمتر از 10 دانلود دارم و دیشب سر جمع 200 مگ دانلود کردم که واقعا شاهکار بود!!!!!

یه زمانی در عرض دو روز 3 تا فیلم دانلود می کردم الان تو یه هفته به زور 2 تا فیلم دانلود می کنم

چند بار هم زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از مخابراته و هفته بعد درست میشه!!! و الان سه ماهه، هفته بعد میگن!!!

اگه اینجوری بخواد پیش بره باید بعد 2 سال سرویسم رو عوض کنم

نمی دونم چرا این وضع پیش اومده

کسی نظری نداره؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از بچه هایی که از شاتل سرویس دارن می خواستم یه نظر بگیرم

من 512 شاتل دارم از حدود 2 سال پیش که با 128 شاتل شروع کردم و از حدود 1 سال پیش 512 گرفتم و تا قبل از انتخابات سرعت دانلود روز و شب همیشه ماکزیمم بود و 64

ولی بعد انتخابات یواش یواش سرعت شبانه افت کرد، اون اولش می گفتم که عیبی نداره، اوضاع قر و قاطیه درست میشه

ولی الان سه ماهه شب ها یواش یواش سرعت ها کم شده و این اواخر با سرعت کمتر از 10 دانلود دارم و دیشب سر جمع 200 مگ دانلود کردم که واقعا شاهکار بود!!!!!

یه زمانی در عرض دو روز 3 تا فیلم دانلود می کردم الان تو یه هفته به زور 2 تا فیلم دانلود می کنم

چند بار هم زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از مخابراته و هفته بعد درست میشه!!! و الان سه ماهه، هفته بعد میگن!!!

اگه اینجوری بخواد پیش بره باید بعد 2 سال سرویسم رو عوض کنم

نمی دونم چرا این وضع پیش اومده

کسی نظری نداره؟؟؟؟
    سلام.
    دوست عزیز، نمیخوام مثل پشتیبانی شرکت ها جواب بدم.
    ولی اینی که روز به روز سرعتتون افت کرده و درست هم نمیشه، قطعا نشانه اینه که روی خط تون نویز افتاده.
    از یوزهای دیگه هم بپرسید ببینید وضعیتشون اینطوریه؟! اگه نه، پس مطمئنا کار نویز هست.

در ضمن این پست هم میتونه کمک تون کنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

7. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز، نمیخوام مثل پشتیبانی شرکت ها جواب بدم.
    ولی اینی که روز به روز سرعتتون افت کرده و درست هم نمیشه، قطعا نشانه اینه که روی خط تون نویز افتاده.
    از یوزهای دیگه هم بپرسید ببینید وضعیتشون اینطوریه؟! اگه نه، پس مطمئنا کار نویز هست.

در ضمن این پست هم میتونه کمک تون کنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

با تشکر از لطف نظرتون

والا حالا من به کنار، یه دوستم که همارا داشت شبا با 50 دانلود می کرد. هی بهش سرکوفت میزدم که با شاتل 64 میگیرم و آخرش هم مجبورش کردم بیاد شاتل. بیچاره از وقتی اومد تو شاتل اونم بالای 20 دانلود نکرده، با وجود اینکه از دو مرکز مخابراتی متفاوت هستیم!!

من خودم اون اوایل زیاد به خطوط و اتصالات حساس بودم

شاید حق با شما باشه. یه بار دیگه خطوط رو چک می کنم.

امیدوارم درست بشه، بتونیم یه دانلود در حد و اندازه شاتلی داشته باشیم

از همون اولین سرویس عضو شاتل بودم و تا الان هم هیچ سرویس دهنده دیگه ای نرفتم طرفش ولی این چند مدت

بازم ممنون از پاسختون

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

حالا داشتم خطوط رو چک می کردم، حتی رفتم اون قسمتی که لنت خورده بود رو وا کردم و از نو اتصال دادم و لنت پیچی که وسطش یادم افتاد دارم دنبال نخود سیاه می گردم!!!!!

همچین جواب دادی که منم باورم شد مشکل از نویزه ولی اون وسط یادم افتاد که من روز ها با 64 دانلود دارم ولی وقتی میرسیم به 1 شب افت سرعت پیش میاد

عجب باورم شد یه لحظه ها

پس من چیکار کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا داشتم خطوط رو چک می کردم، حتی رفتم اون قسمتی که لنت خورده بود رو وا کردم و از نو اتصال دادم و لنت پیچی که وسطش یادم افتاد دارم دنبال نخود سیاه می گردم!!!!!

همچین جواب دادی که منم باورم شد مشکل از نویزه ولی اون وسط یادم افتاد که من روز ها با 64 دانلود دارم ولی وقتی میرسیم به 1 شب افت سرعت پیش میاد

عجب باورم شد یه لحظه ها

پس من چیکار کنم
    ای بابا!
    خب چی میشد مگه اگه یه نگاهی میکردی؟؟؟؟؟؟؟

آخه من تا حالا کی رو فرستادم دنبال نخود سیاه که شما دومیش باشی؟

11. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

ای بابا!
    خب چی میشد مگه اگه یه نگاهی میکردی؟؟؟؟؟؟؟

آخه من تا حالا کی رو فرستادم دنبال نخود سیاه که شما دومیش باشی؟

نه منظورم این نبود که شما فرستادی دنبال نخود سیاه!! خودم رفتم دنبالش

آخه اگه مشکل از اتصالات بود که روز ها هم باید مشکل سرعت بود در حالی که الان من 64 دانلود می کنم

یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست

مثل اینکه دوباره صبح باید زنگ بزنم به پشتیبانی، توپ و تانک هم ببرم پشت تلفن

تهدید به جدایی اونم کسی که سابقه اش کم نظیره واسه همکاری با شاتل بی اعتباری میاره واسه شاتل

13. 2 کاربر از Arsa Persian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

شاتل شرکت خوبیه ولی نمیدونم یه مدت بدجوری طرفدارش داره کم میشه . فکر کنم به خاطر همین سرویس بدش تو این اواخر بوده . به هر حال دوست عزیز به جای توپ و تانک بهتره که باهاشون منطقی صحبت کنی شاید پهنای باند کم دارند و یا هر چیز دیگه ... بهتره یه مدت هم حوصله کنی تا ببینی مشکل حل میشه یا نه . راستی کدوم مرکز مخابراتی ؟؟؟

15. این کاربر از symk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

شاتل شرکت خوبیه ولی نمیدونم یه مدت بدجوری طرفدارش داره کم میشه . فکر کنم به خاطر همین سرویس بدش تو این اواخر بوده . به هر حال دوست عزیز به جای توپ و تانک بهتره که باهاشون منطقی صحبت کنی شاید پهنای باند کم دارند و یا هر چیز دیگه ... بهتره یه مدت هم حوصله کنی تا ببینی مشکل حل میشه یا نه . راستی کدوم مرکز مخابراتی ؟؟؟

اونی که زیاده صبره به خدا ولی 2 ماه یکم زیاده به نظرم
    . آخه سرویس با این قیمت و این کیفیت!!! اصلا جور در نمیاد. دلمون خوش بود که با 5-6 تومن اضافه، شب ها به اندازه ی 24 ساعت 128 هایی که نامحدود هستن دانلود می کنیم و عوضش روزا رو هم راحت استفاده می کنیم

اگه این وضع تا 10 مهر که آخر قراردادمه پیش بره حتما عوض می کنم سرویس ام رو

مرکز مخابراتی ما رحیمیان هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •