درایو های xp رو برای 1530 توی طبقه ی دوم مجتمع پایتخت می تونی گیر بیاری ( هفته پیش واسه داییم از اونجا گرفتم ) . اگه اینجا کارت حل نشد یه سر بزن . ( فکر کنم دسته بالا 10 $ بیشتر نمیشه ).
مرسی و موفق...
درایو های xp رو برای 1530 توی طبقه ی دوم مجتمع پایتخت می تونی گیر بیاری ( هفته پیش واسه داییم از اونجا گرفتم ) . اگه اینجا کارت حل نشد یه سر بزن . ( فکر کنم دسته بالا 10 $ بیشتر نمیشه ).
مرسی و موفق...
حدود یک تومن .
سلام
از amirtaker خیلی ممنون که به سوالم جواب داد ؛ فقط اینکه صریحا به سوالم پاسخ داده نشد که این دو مدل(2860و6880) میتونند بازی های قوی (مثل crysis ) رو اجرا کنه ( مثلا در حالت معمولی یا ...).
همونطور که تو پست های قبل خوندم متوجه شدم که xps 1530 بهترین گزینه برای اجرای بازی هست؛ ولی دو مسئله ای که هست : اول اینکه کاربرد اصلی من بازی نیست و لب تاپ رو برای اجرای نرم افزارهای مهندسی مثل matlab , ansys , ... میخوام (اگرچه زیاد بازی میکنم) و دوم اینکه از کیفیت dell زیاد مطمئن نیستم (لااقل در مقایسه با hp )
و سوال دیگرم اینه که : تو پست های قبل خوندم که گفتن مدل های جدید hp با گرافیک 8600 اومده ، میخواستم بدونم هیچکدوم از این مدل ها در رده 14 یا 15 اینچی هست؟ در اینصورت میشه بعضی از این مدل ها را نام ببرید؟
متشکرم.
نه سفارشا به ایران ارسال نمیشه.حتی من تو قسمت چت آنلاین شرکتdell-hpهم چت کردم
آخرین چیزی که گفت این بود که به یکی از نزدیکان در usبگید تحویل بگیره و برای شما ارسال کنه.توسط سرویس هایی مثلDHL.که گمون کنم این کارو نکنی به نفعته.
سلام دوست من.خوش اومدی!!!به سلامتی مبارک باشه.1530با چه کانفیگی گرفتی؟چند؟اگه داری چند تا عکس هم ازش بذار.در ضمن بگو چه نکات جالبی توش دیدی که نظرتو حسابی جلب کرده باشه.البته اگه کرده باشه!!!![]()
آخر نفهمیدم کدومشون بهتره؟
قیمت های تقریبیشو می دی
کدوم گرونتره ؟ اختلاف قیمت ؟
هر دو
2 ghz
2m cache
bus 800mhz
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
اگه این و جواب بدین به منم کمک بزرگی کردین بچه ها![]()
امروز با دوستم می خواهم بریم بخریم
قیمت این را می خواستم
dell XPS 1330
cpu 2.5
3gig ram or 2gig ram
hard 320 5400rpm
geforce 8400
bluetooth and webcam
باتریش 9سلولی باشه بهتره
یه قیمت بدید ممنون میشوم
آقا ممنون از راهنماییهات، می رم مدلها رو ببینم، اگه باز مشکلی بود، مزاحم میشم،
7250 بهتره
ولي من پيشنهاد ميدم سري جديد كور 2 رو بخري ... سري t8xxx يا t9xxx
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)