سلام بله من جوی استیک لاجیتک شوک دار تازه خریدم.
سلام بله من جوی استیک لاجیتک شوک دار تازه خریدم.
مدلش چيه و چند خريدي تونستي يك عكس ازش بزار
ممنون
سلام
بچه هاي كه با تورنت مشكل دارند تو اينترنت سرچ كنند خيلي مطلب وجود دارد
من با نورنت در عرض چهار ساعت 1.5 گيگابايت گرفتم در صورتي كه با لينك مستقيم حدود 400 مگ ميگيرم
پس فقط تووووورنت![]()
یعنی تورنت سرعت دانلود رو 4 برابر میکنه...؟؟
سرعت سرویس اینترنت شما چنده ؟
تورنت احتمالا می دونید هر چی سید بیشتر باشه و هرچی بگذره و ریت شما بیشتر بشه سرعتتون بیشتر میشه
اره خودم هم تعجب كردم چون سرعت من 256 است البته شبها با سرعت 35 دانلود ميكنم ولي تورنت سرعت 170 نشون ميدهفكر كنم به خاطر سيدها است چون ديشب 170 تا سيدر بود به خاطر همين سرعت بالا رفت
تو اين عكس ميبينيد كه در 4 سا عت 1.34 گيگ دريافت داشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
kiuna عزیز دستت درد نکنه.خیلی ممنون.![]()
امروز با 747 از پیام می خواستم به سمت مهراباد برم با IFR نمی دونم کی کلید هدینگ اتو پایلوت من
خاموش شد و من فهمیدم بله هدینگ درست رو از دست دادمو رسیده بودم خوررود
بعد یه چیزی هست که من نفهمیدم این کلمه Squawk به چه معنی هست ؟ مثلا به من
میگه Squawk 2992 اما نمی دونم چیکار کنم
بعد کلمه ALITIMETER به چه معنی هست یعنی چیکار کنم ؟
VERT SPD منظور سرعت تغییر ارتفاع هست ؟
یه سوال دیگه توی تیم اسپیک چطوری میشه مکالمات برج با خلبان رو گوش کرد ؟
kخواهشم میکنم ! اگر در نهایت نتونستید دانلود کنید من دانلودش تموم شدiuna عزیز دستت درد نکنه.خیلی ممنون
می تونم یه جوری براتون بفرستم
در ترانسپندر رادیو، کد اسکواک (Squawk code) وارد میشه. اسکواک کد یک عدد 4 تایی بر مبنای هفت هست (یعنی از 0000 تا 7777) . اسکواک کد رو ، ATC بنا به منطقه ای که در اون هستید و پروازی که دارید (بین المللی یا داخلی) برای شما تعیین می کنه و به شما اطلاع میده.
در قسمت تراسپندر (مخصوصا در ivap شبکه ایواو) یک کلید وجود داره که بین حالات on و off و یا C و STB متغیره. ترنسپندر هواپیما تا قبل از اینکه روی باند بیاد (موقع پرواز) و بعد از اینکه از روی باند خارج شد (موقع فرود) باید در حالت off یا stb باشه. و روی باند و درحین پرواز تا موقع فرود آمدن باید روی c یا on باشه.
بله، دقیقا وقتی ترانسپندر on هست، این امکان رو به کنترلر میده تا روی صفحه کنترلش بصورت شی پرنده ببیندش. البته بیشتر ترانسپندر ها به TCAS هم مجهز هستند. یعنی در صفحه رادار خود هواپیما (navigatin display) ترافیکهای هوایی دیگه رو که ترانسپندر روشن دارند می بینند. برای این کار باید کلید کنار ترانسپاندر رو به TA یا TA/RA تغییر بدید.
هر وقت Squawk کد رو بهتون دادن توی رادیو قسمت ترانسپندر تنظیمش کنید. اگر با ATC خود شبیه ساز می پرید که اتومات ست می کندش.
یعنی ارتفاع. یک آلتیمتر مشخصی رو که به شما می ده در قسمت Altittude هواپیما ست می کنید و مجازید در اون ارتفاع پرواز کنید.بعد کلمه ALITIMETER به چه معنی هست یعنی چیکار کنم ؟
بله. سرعت صعود یا نزول بر دقیقه.VERT SPD منظور سرعت تغییر ارتفاع هست ؟
باید به صورت Observer وارد کانال برج کنترل دلخواهتون بشید. برای این کار در برنامه Ivac به جای استفاده از Callsign خودتون، واژه OBS را بگذارید و اسم اون واحدی که می خواهید گوش کنید. مثلا برای OIII_TWR که برج فرودگاه مهرآباد هست، باید بگذارید : OIII_OBS . و بعد به کانال مربوطه (معمولا EU6) وارد بشید و کانال OIII_TWR رو انتخاب کنید.یه سوال دیگه توی تیم اسپیک چطوری میشه مکالمات برج با خلبان رو گوش کرد ؟
دوستان قول داده بودم در مورد FMS هواپیمای 747-400 شرکت PMDG بنویسم. ببخشید دیگه گرفتاری و اینا هست دیر شد. این قسمت اولش در مورد ست کردن موقعیت هواپیماست. باقی رو در قسمت های بعدی می گم چون مطلب زیاده:
به بوئینگ 747-400 PMDG خوش اومدید.
قبل از هر کاری مطمئن بشید، هواپیما اصطلاحا "Cold & Dark" هست. یعنی تمامی سیستمها خاموش هستند. اگر اینطور نیست، از منوی Add-ons به PMDG بروید و از طریق Load Panel حالت Cold & Dark رو انتخاب کنید. مطمئن شوید که اهرمهای گاز (Throttle) در حالت Idle هستند. برای این منظور کلید F1 را 2 بار فشار دهید. سپس مطمئن شوید که Parking Brake ست شده است. این کار برای تنظیم دقیق هدینگ هواپیما ضروری است.
به Over head Panel برویم. در قسمت سمت چپ و بالا، کلیدی با عنوان BATTERY را پیدا کنید.و پوشش شیشه ای آن را با راست کلیک بردارید و سپس با کلیک چپ این کلید را در حالت فعال قرار دهید. به این ترتیب برق ابتدایی هواپیما فعال می شود. در کنار کلید باتری، کلید STBPOWR قرار گرفته. با راست کلیک بر روی آن، آنرا در وضعیت AUTO قرار دهید. حالا همه چیز محیا است تا به بخش بالایی یعنی IRS برویم.
IRS چیست ؟
Inertial Reference System کامپیوتر محاسبه کننده وضعیت هواپیماست که کارهای زیادی را انجام می دهد از جمله محاسبه : موقعیت (position) ، شتاب، Track یا همون نقشه پروازی، VS، GS ، True & Magnetic heading و سرعت و جهت باد. IRS این محاسبات را به سیستمهایی چون FMS ، Flight Controls، داده های Attitude ، کنترلهای موتورها و باقی سیستمهای هواپیما ارسال می کند.
همچنین IRS بنا به درجه ی Auto Brake که توسط خلبان تنظیم شده، بعد از فرود، شدت ترمزها را محاسبه و به ترمزها ارسال می کند.
در بوئینگ 747-400 سه IRS در نظر گرفته شده تا کمترین خطا را با بیشترین قابلیت اعتماد داشته باشیم. در شکل زیر کلید های (knobs) IRS را می بینید:
هر سه کلید باید در حالت off باشند. در این حالت دو نمایشگر اصلی بدون داده به صورت زیر دیده می شوند:
حالا مرحله Alignment فرا می رسد که یک پروسه برای محاسبه هدینگ هواپیماست. در بوئینگی مثل 737 ، طریقه Alignment کردن IRS با 744 (برای خلاصه نویسی 747-400) تفاوتهایی دارد.
اینجا لازم هست که کمی در مورد FMS صحبت کنیم، تا مرحله Alignment را به کمک FMC درست و کامل انجام دهیم.
FMS(Flight Management System):
سیستم محاسبه و اجرای بیشتر تنظیمات یک پرواز از قبیل : هدایت هواپیما به سمت نقشه پروازی، اجرای صعود و نزول های دلخواه، اجرای طرح های تقرب و طرحهای خروج. تنظیم سرعت هواپیما ، تنظیم خودکار فرکانس های مورد نیاز و ... .
FMS به مجموعه ای از کامپیوترهایی گفته می شود که کار هدایت پرواز را بوسیله برنامه ریزی انسانی انجام می دهند و نظارت می کنند.
CDU(Control Display Unit):
CDU در واقع سیستم نمایش دهنده و بالای FMS هست. که چندین بخش دارد.
1- خطوط انتخابی : 6 کلید در سمت راست، و 6 کلید در سمت چپ. وظیفه این کلید ها انتخاب سطر مقابلشان هست و در مواقعی هم کار Copy و Paste کردن داده ها را در آن سط انجام می دهند. (قسمت آبی)
2- نمایشگر CDU که در بالای FMS واقع شده. (قسمت قرمز)
3- کنترل شفافیت نمایشگر CDU. (که معمولا به طور اتوماتیک در بهترین حالت قرار دارد). (دایره آبی)
4- Function Keys یا کلید های تابعی ، که شامل دوازده کلید برای برنامه ریزی قسمت های مختلف یک پرواز هست. (قسمت سبز)
5- کلید های صفحه قبل و صفحه بعد که بعدا توضیح داده می شوند. (قسمت آبی پرنگ سمت چپ)
6- کلید Execute یا همان اجرا. (قسمت صورتی)
7- Alphanumeric Keys یا همان کلیدهای حروف و اعداد و همچنین شامل کلید های Space، Delete و Clear . (قسمت بنفش)
8- کلید keyboard type یا message. (قسمت سبز پررنگ)
که در مورد این 8 قسمت بعدا توضیح می دهم.
حالا دوباره به قسمت IRS می رویم و سه کلید را با استفاده از رایت کلیک روی NAV قرار می دهیم تا پروسه Alignment آغاز شود.
(دقت کنید که زمان Alignment در حالت پیش فرض و واقعی حدود 10 دقیقه است. شما می توانید با استفاده از منوی تنظیمات PMDG این زمان را به دلخواه کاهش دهید).
به سراغ FMS می رویم و از خط اول سمت چپ FMC را انتخاب می کنیم . در نمایشگر CDU ، صفحه ای با عنوان IDENT ظاهر می شود که مشخصات هواپیما شما را بیان می کند.
حالا پیغامی در FMC ظاهر می شود می شود: Position Enter IRS. در قسمت کلیدهای تابعی، اولین کلید سمت چپ با عنوان : INIT REF را انتخاب کنید . این کلید، در شرایط مختلف (قبل از پرواز، حین پرواز و موقع فرود) آمادگی دریافت اطلاعات خاصی را دارد. در اینجا صفحه ای با عنوان POS INIT را در اختیار می گذارد. در اینجا خلبان به هواپیما می گوید در چه نقطه ای قرار دارد و IRS محاسبه هدینگ و سایر سیستم ها را انجام می دهد.
ابتدا در دومین خط سمت چپ، زیر عنوان REF AIRPORT کد ایکائو فرودگاهی را که در آن هستید را وارد می کنید. برای این منظور OIII که کد فرودگاه مهرآباد تهران می باشد را با استفاده از کلید های الفبایی FMS وارد می کنیم. این اطلاعات در خط ورودی اطلاعات به صورت زیر نمایش داده می شود.
(تمامی اطلاعاتی که ما وارد می کنیم و یا می خواهیم استفاده کنیم ابتدا در اینجا قرار می گیرد. پیغامهای FMS هم در اینجا نوشته می شود)
خوب حالا کلید خط دوم چپ ، را فشار می دهیم. کد فرودگاه زیر عنوان REF AIRPORT قرار می گیرد و مشخصات طول و عرض جغرافیایی آن نیز در مقابلش به نمایش در می آید.
حالا نوبت وارد کردن IRS POSITION شده. در قدیم تر و هواپیماهایی که مجهز به GPS نیستند، خلبانان چارتهای پروازی دارند که مشخصات دقیق طول و عرض جغرافیایی تک تک GATE ها در آن ذکر شده و از روی آن موقعیت IRS را ست می کردند. در اینجا، در خط چهارم راست، شما موقعیت هواپیما را با استفاده از GPS می بینید که زیر عنوان GPS POS قرار گرفته. کلید خط چهارم راست را بزنید. موقعیت GPS در خط نمایش نشان داده می شود :
در واقع ما اطلاعات خط چهارم راست را کپی کردیم. حالا می خواهیم در خط پنجم راست تحت عنوان : SET IRS POS این اطلاعات را Paste کنیم. کافیست کلید خط پنجم راست را فشار دهید تا اطلاعات در جای خودش بنشیند:
حالا صبر می کنیم تا زمان نشان داده شده در ND (navigation display) تمام شود :
تا پروسه Alignment به پایان برسد. نتیجه کار به صورت زیر است . دقت کنید که Track magnetic یا همون هدینگ ست شده، سرعت GS صفر نمایش داده می شود و نمایش دهنده Attitude موقعیت دماغه هواپیما را موازی زمین نشان می دهد:
در زیر ND ، نمایشگر حروفی را با سبز نشان می دهد : IRS(3) یعنی هر سه IRS ست شده اند.
حالا که دو نمایشگر اصلی یعنی ND و PFD(Primary Flight Display) فعال شدند موقع تنظیم روت پروازی و سایر احتیاجات پرواز هست که در قسمت بعدی شرح می دهم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)