تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 521 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

سوالی داشتم که از دوستان میخوام نظراتشونو بنویسند.

هر بار که یه برنامه جدید رو نصب میکنیم (اغلب روی مموری کارت) و بعد بنا به هر دلیلی اونو پاک میکنیم یه تعداد فایل و فولدر از خودش بجا میزاره و من احساس میکنم بعد از مدتی روی کارکرد گوشی تاثیر منفی میزاره و سرعت اونو کم میکنه (سرعت اجرای بعضی برنامه های نصب شده روی گوشی رو) به نظر دوستان چطوری میشه و از چه مسیری میشه فایل ها و فولدرهای بلااستفاده رو پیدا و پاکشون کرد.

میدونم روی private یه چیزهای باقی می مونه اما کدوم فولدر نمیدونم همچنین ایا فقط پیدا کردن و حذف اون فولدر کافیه یا باید چیزهای دیگه رو هم حذف کرد.

با تشکر

2. این کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دوستانی که این گوشی را دارند در مورد بازی کردن با کیبرد گوشی نظر بدهند ؟؟؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام

سوالی داشتم که از دوستان میخوام نظراتشونو بنویسند.

هر بار که یه برنامه جدید رو نصب میکنیم (اغلب روی مموری کارت) و بعد بنا به هر دلیلی اونو پاک میکنیم یه تعداد فایل و فولدر از خودش بجا میزاره و من احساس میکنم بعد از مدتی روی کارکرد گوشی تاثیر منفی میزاره و سرعت اونو کم میکنه (سرعت اجرای بعضی برنامه های نصب شده روی گوشی رو) به نظر دوستان چطوری میشه و از چه مسیری میشه فایل ها و فولدرهای بلااستفاده رو پیدا و پاکشون کرد.

میدونم روی private یه چیزهای باقی می مونه اما کدوم فولدر نمیدونم همچنین ایا فقط پیدا کردن و حذف اون فولدر کافیه یا باید چیزهای دیگه رو هم حذف کرد.

با تشکر
    خوب اين مشكل هميشه هست . خيلي از برنامه ها واسه گوشي مضرن (طبق گفته خود نوكيا) . اصلا واسه همين ساين كردن رو گذاشتن تا مسئوليت برنامه هاي نامناسب به عهده ي كاربر گوشي بيفته .
    چاره كار اينه كه هر برنامه اي رو روي گوشيتون نصب نكنيد !!
    مخصوصا برنامه هاي شركت هاي نامعتبر يا برنامه با كرك نامعتبر . اگه واقعا دقت كنيد ميبينيد كه خيلي از برنامه ها واقعا بدرد نخورن و لزومي به نصب اونها نيست . مثل برنامه flash sms يا تم هاي بيخودي و غيره .
    بعد از يه مدتي استفاده از گوشي خودتون متوجه ميشين كه چه برنامه هايي رو نياز دارين و فقط اونا رو نصب كنيد . در نتيجه uninstall كردن به حداقل ميرسه .

دوستانی که این گوشی را دارند در مورد بازی کردن با کیبرد گوشی نظر بدهند ؟؟؟
    خوب خيلي راحت نيست ولي بعد از يه مدتي بهش عادت ميكني و مشكلي پيش نمياد !!

داره خودمونی میشه amir1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.من برای اولین بار اینجا پست می دم.دوستان من می خوام یهn82طی فردا پس فردا بگیرم.این طور که معلومه انواع اقسام از این گوشی هست که واقا معلوم نیست کدوم اصله و کدوم نیست.دوستان اگه امکانش هست مواردی که باید رعایت کنم هنگام خرید بگن که جنس تقلبی نخرم.لطفا همه چیز رو یه جا بگین از شکل لیبل گرفته تا کد هایی که باید وارد کنم تا از سالم بودن گوشی مطمین شم. خیلی ممنون
    یه چیز دیگه که می خواستم بگم اینه که یکی از آشنایان که از پخش کننده های اصلی این گوشی است می گه می تونه این گوشی رو 260 بدهبه نظر شما این امکان داره؟؟؟؟یعنی واقا پخش کننده ها و فروشنده ها بیش از100تومن سود می کنن؟؟؟

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

دوستان من می خوام یهn82طی فردا پس فردا بگیرم.این طور که معلومه انواع اقسام از این گوشی هست که واقا معلوم نیست کدوم اصله و کدوم نیست
    قبلا درباره نحوه تشخیص فنلاندی از چینی توضیح گذاشتن همراه با عکس
    فنلاندی ها اول سریالشون با 358082 شروع میشه و چینی ها با 358984
    البته رو همشون مینویسه made in finland

دوستان یه سوالی هم داشتم من چند تا برنامه روی گوشی نصب کردم و به یه دلایلی مجبور شدم گوشی رو با 7370 فرمت کنم
    حالا این برنامه هایی که قبلا نصب کردم ایکونهاش در قسمت applications هست ولی اصلا remove نمیشه به من بگید چکار کنم که برنامه ها از گوشی پاک شه؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من چند تا برنامه روی گوشی نصب کردم و به یه دلایلی مجبور شدم گوشی رو با 7370 فرمت کنم
    حالا این برنامه هایی که قبلا نصب کردم ایکونهاش در قسمت applications هست ولی اصلا remove نمیشه به من بگید چکار کنم که برنامه ها از گوشی پاک شه؟
    وقتي گوشي رو ميخواي با كد فرمت كني ، قبلش با رم ريدر يا data transfer كل فولدر هاي سيستمي از قبيل private و sys و . . . رو پاك كن . بعدش ريست كن .
    قبلا درباره نحوه تشخیص فنلاندی از چینی توضیح گذاشتن همراه با عکس
    فنلاندی ها اول سریالشون با 358082 شروع میشه و چینی ها با 358984
    البته رو همشون مینویسه made in finland
    گوشي من مشكيه . همه ميگن چينيه .
    شماره سريالش با 358082 شروع ميشه . شما ميگين فنلانديه . بلاخره چينيه يا فنلاندي ؟
    Last edited by PLAΨMID; 10-01-2009 at 19:35.

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

شماره سريالش با 358082 شروع ميشه . شما ميگين فنلانديه . بلاخره چينيه يا فنلاندي ؟
    من نمیگم دوستان در این تاپیک اعلام کرده بودن

وقتي گوشي رو ميخواي با كد فرمت كني ، قبلش با رم ريدر يا data transfer كل فولدر هاي سيستمي از قبيل private و sys و . . . رو پاك كن . بعدش ريست كن .
    اخه سه تا از برنامه هایی که تو رم نصب شده لازم دارم وفایل نصبشم ندارم
    برنامه های PanoMan,UniDic ,Islamic Organizer هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اين مشكل هميشه هست . خيلي از برنامه ها واسه گوشي مضرن (طبق گفته خود نوكيا) . اصلا واسه همين ساين كردن رو گذاشتن تا مسئوليت برنامه هاي نامناسب به عهده ي كاربر گوشي بيفته .
    چاره كار اينه كه هر برنامه اي رو روي گوشيتون نصب نكنيد !!
    مخصوصا برنامه هاي شركت هاي نامعتبر يا برنامه با كرك نامعتبر . اگه واقعا دقت كنيد ميبينيد كه خيلي از برنامه ها واقعا بدرد نخورن و لزومي به نصب اونها نيست . مثل برنامه flash sms يا تم هاي بيخودي و غيره .
    بعد از يه مدتي استفاده از گوشي خودتون متوجه ميشين كه چه برنامه هايي رو نياز دارين و فقط اونا رو نصب كنيد . در نتيجه uninstall كردن به حداقل ميرسه .
    از نظراتتون متشکرم.
    سوال من اینه که حالا که یک سری برنامه های رو نصب کردم و Uninstall کردم کدوم فولدر برم تا بتونم باقی مونده فایل ها رو از مموریم حذف کنم؟
    آیا مموریمو فرمت کنم و همه اونهایی رو که لازم دارم یکی یکی دوباره بریزم یا راه بهتری هم هست.

با تشکر

10. این کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام چندتا سوال داشتم
    اول اینکه راهی برای ذخیره کردن مستقیم شماره ها بر روی سیم کارت هست
    دوم اینکه نحوه کارکرد بارکد خوان چه جوریه من که هر چی باهش ور رفتم نشد که نشد
    و سوم اینکه چرا بعضی مواقع گوشی، مموری رو نمیشناسه
    وآخر اینکه راهی برای هک کردن و نصب برنامه ها بدون ساین کردن وجود داره برای این گوشی یا نه

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

از نظراتتون متشکرم.
    سوال من اینه که حالا که یک سری برنامه های رو نصب کردم و Uninstall کردم کدوم فولدر برم تا بتونم باقی مونده فایل ها رو از مموریم حذف کنم؟
    آیا مموریمو فرمت کنم و همه اونهایی رو که لازم دارم یکی یکی دوباره بریزم یا راه بهتری هم هست.

با تشکر
    به نظر من اگه مموریتو فرمت کنی و دوباره برنامه هایی که رو لازم داری نصب کنی ، بهتره .......
    البته یه برنامه پایتون هم هست که فایلهای باقیمانده از برنامه های حذف شده رو ، حذف میکنه که دردسرش زیاده و بدرد نیمخوره ......

سلام چندتا سوال داشتم
    اول اینکه راهی برای ذخیره کردن مستقیم شماره ها بر روی سیم کارت هست
    دوم اینکه نحوه کارکرد بارکد خوان چه جوریه من که هر چی باهش ور رفتم نشد که نشد
    و سوم اینکه چرا بعضی مواقع گوشی، مموری رو نمیشناسه
    وآخر اینکه راهی برای هک کردن و نصب برنامه ها بدون ساین کردن وجود داره برای این گوشی یا نه
    2- شما این نوع بارکد ها رو میتونی با بارکد ریدر بخونی :

اینم سایتش که میتونی این نوع بارکدها رو درست کنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4 -
    هــکــــ گــوشـــی :
    کد:
    نـصـب بـرنـامـه بـدون سـایـن :
    کد:

13. این کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •