یه بدی ای هم که داره اینه که اگکر یه کاری بخوای انجام بدی و بعد پشیمون بشی و حذف رو بزنی ، از منبعت که کم شده دیگه برنمیگرده!
خیلی منابع همینطوری از دست دادم.
یه بدی ای هم که داره اینه که اگکر یه کاری بخوای انجام بدی و بعد پشیمون بشی و حذف رو بزنی ، از منبعت که کم شده دیگه برنمیگرده!
خیلی منابع همینطوری از دست دادم.
هیچ وقت دکمه حذف کاررانزن .چون فقط مابه التفاوت اون سطحی که داره ساخته میشه با سطح قبلیشو بهت پس میده
خاک برسرم برای اولین بارحماقت کردم و بدترین نژاد بازی راتوایران (رمی ) رابرداشتم . توایران بهترین نژادی که میشه باش بازی کردگول هست کاش اونو برمیداشتم
---------- Post added at 08:05 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------
طرف هم اتحادیت نیست؟
این قوانین زمان مانبوداما سری قبل که بازی کردم به MH که پیغام داده بودم میگفت یه سری چیزا عوض شده یه نمونه اش تهدید کردن بود که دیگه جرم نبود
ضمن اینکه به اتحادهای دوست هم میشد حمله کرد.احتمالا باهم اتحادیت نمیتونی همچین مبادله ای انجام بدی
واسه منم همین پیغامو میده ! ربطی به اتحاد نداره ! فکر کنم مربوط به زمان رسیدن باشه (فاصله ی بین دو تا دهکده با هم دیگه تا تاجر ها به دهکده های همدیگه برسن)
بنظر من هم بخاطر زمانه
موقع پیشنهاد ،میشه یه زمانی رو مشخص کرد(حداکثر زمانی که لازمه تا تجار برسن چقدر باشه)
ممنون.
رفقا کسی میتونه اینو بزنه ؟ Tempter
با سلام
من تازه به اینجا آشنا شدم
راستش دنبال آموزش کار با wpe pro بودم
هر کسی می تونه بهم کنه لطفا دریغ نکنه
ممنون از لطف بی نهایتتون
=========
زکات علم نشر آن است
من هم s4 بازی می کنم و هم s1 .
حاضرم هر کی بگی بزنم عزیزم
مشکلی نیست .
منم سروراسپیدم 3 روزه بازی راشروع کردم الان هم قهرمان شوالیه سزارمو درست کردم هرکسی راخواستید بگید بزنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)