دوستان طرز صحیح عوض کردن دنده چطوریه؟ من الان تیپ 2 دارم یکی از رفقا میگه باید رو 5000 دنده رو عوض کنی مثلا از دنده 3 به 4 یا 2 به 3
درسته؟
دوستان طرز صحیح عوض کردن دنده چطوریه؟ من الان تیپ 2 دارم یکی از رفقا میگه باید رو 5000 دنده رو عوض کنی مثلا از دنده 3 به 4 یا 2 به 3
درسته؟
سلام
والا تا اونجا یی که من میدونم بهترین حالت بین دور موتور 3 تا 4 هستش . رو 5 خیلی اسپرت میشه و رو مصرفت هم تاثیر گذاره اینطوری.
ماشین منم اومد!
جنس داشبورد افتضاح شده
تو حالت اسپرتی به غیر از مصرف بیشتر ممکنه با صدماتی هم همراه باشه؟
دور موتور رو 3-3.5 شتاب گیری کم میشه economy و اگه میخواید اسپرت برید میشه 4-6 با شتاب گیری سریع یهنی پدال رو بچسبونی تا تهبستگی داره شما بخوای چجوری رانندگی کنی ولی همیشه بهترین دور تعویض اون دوری هست که به حداکثر گشتاور میرسید که تیپ5 رو 4000 تا هست تیپ 2 هم فک کنم 3-3.5 باشه
در sport بع غیر از مصرف خوب عمر مفید کاهش پیدا میکنه دیگه مثلا شما 100 کیلومتر رو همش رو دور 6.5 تعویض کنی و بری یه بند. موتورت پیاده میشه و موتور میسوزونی سوپاپ میسوزونی سوپاپ میترسونی یا کج میکنی
فرمول 1 نیست کهیادم هست یکی از دوستان اپتیما داشت انقدر با این همش پر گاز رفت که سوپاپ ترسوند وقتی برد نمایندگی گفتن آقا این انگار تو پیست بوده ترکوندیش که
ولی مثلا برای یه شتاپ گیری موقتی و کوتا تا دور 7000 هم بری مشکلی نیست ولی اگه بخوای ادامه بدی مشکل ساز میشه بهتر هست که همیشه وقتی دور بالا میرونید هی با پدال بازی بازی کنید و نگذارید یه دم با یه دور موتور بالا حرکت کنه .
Last edited by isbn; 22-10-2011 at 16:12.
البته امروز بردم نمایندگی گفت مشکلی نیست . دوستان نظری ندارن؟؟
باتشکر
والا فک کنم خشک شده
باید یخورده روغن کاری کنی
البته خیلی کم
واسه فامیلمون همین صدا رو میداد
روغن زد حل شد
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
آقا مبارکه
ایشالا به دلی خوش
چرخاش برات بچرخه
کارت طلای گرفتی ؟نگرفتی؟
بیا از وضعیت ماشین یه شرح بده
مرسی
مرسی پوریاآقا مبارکه
ایشالا به دلی خوش
چرخاش برات بچرخه
کارت طلای گرفتی ؟نگرفتی؟
بیا از وضعیت ماشین یه شرح بده
مرسی
والله داشبوردش تو ذوقم زد یخورده ولی با اینکه صفره تو بزرگراه همه رو سوسک کرد
سیستم صوتیشم بدک نیست
12 کیلومتر رفته بود وقتی تحویل گرفتم! باکم نصف بود!لاستیک بارز! دندشم سفته!
امروز که نشد برم پلاکو بگیرم تا فردا
Last edited by vanish; 22-10-2011 at 18:12.
شما میتونی واسه سیستم صوتی بیای باندهایی که تو در به کار رفته رو با یه نوع قویتر عوض کنی
اگه خواستی یه فایل میدمت که توش آموزش باز کردن در و بلندگو توشه (با عکس)
بگذریم
آقا مگه داشبوردش چشه؟
دنده رو که فک کنم یخورده که کار کنی نرم میشه
Last edited by pouria_br; 22-10-2011 at 18:20.
پوریا جان لطفا اون آموزش رو قرار بده عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)