همون گزینه راست کلیک که زده download with idm خیلی وقت ها کمک میکنه.
غیر از اون در بخش تنظیمات، قسمت general و یعد قسمت keys ، میتونید دکمه ای رو تعیین کنید که با نگه داشتنش idm رو مجبور به گرفتن لینک میکنه.
همون گزینه راست کلیک که زده download with idm خیلی وقت ها کمک میکنه.
غیر از اون در بخش تنظیمات، قسمت general و یعد قسمت keys ، میتونید دکمه ای رو تعیین کنید که با نگه داشتنش idm رو مجبور به گرفتن لینک میکنه.
چرا وقتی برنامه IDM (interner download manager رو باز می کنم برنامه اتوماتیک شروع به دانلود فایل ها می کنه؟ من این فایل ها رو می خوام شبها که رایگانه انجام بدم .ایا راهی هست که وقتی برنامه دانلود منیجر رو باز می کنیم سر خود همه فایل های توشو استارت نکنه ؟
چرا وقتی برنامه دانلود منیجر رو باز می کنم برنامه به صورت اتوماتیک شروع به دانلود فایل ها می کنه ؟؟ ایا راهی هست بشه جلوی دانلود خودکارشو گرفت ؟ می خوام مثل برنامه DAP وقتی باز می کنیم برای دانلود فایل ها خودم کلید استارت رو بزنم .چیکار باید بکنم؟
در قسمت scheduler تیک گزینه start download at idm start up رو بردارید.
سلام دوستان....
چرا وقتی ویندوز بالا میاد برنامه idm توی تسکبار قرار نمیگیره با وجود اینکه توی تسک منیجر نگاه میکنم میبینم که برنامه در حال اجرا هستش... و مجبور که توی تسک منیجر ببندم برنامه رو و بعد اجراش کنم تا توی تسک بار قرار بگیره... گاهی مواقع هم خود بخود درست میشه... حتی بعد از نصب ویندوز هم این حالت همچنان پابرجاست.
![]()
راهی برای چسبوندن فایل هایی هست که دانلودشون هنوز تموم نشده ؟
سلام دوستان
idm با waterfox همسان نمیشه
چکار باید بکنم؟
در لیست addonsها اسمidm نیست
نه متاسفانه
سلام.خسته نبشیدمن قبل از این که این مطلب رو ببینم این مشکل رو داشتم فایل هاست هم دستکاری کرده بودم و بدبختانه Continue رو هم زدم...
حالا چکار باید کنم.۴-۵ روزه با هر سریالی رجیستر میکنم باز هم ارور فیک میده
این کرک بوسیله ویرایش فایل هاست رو کلا توضیح میدند دوستان که چطوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)