تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 1081 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Markus عزیز ممنون بابت اطلاع رسانى سریع شما

نسخه جدید نسبت به ورژن 7 تغییرات زیادى کرده که از جمله اونها بهبود سرعت استارت آپ سیستم هستش

تنظیمات نسخه 8 اندکى با نسخه 7 فرق کرده که خب دوستان در تاپیک تنظمیات کسپرسکى حتما بهترین حالت ممکن رو قرار میدن

از نکات بسیار خوب ورژن جدید تغییرات مفید بخش فایروال هستش که سبب میشه تنظیمات دقیق تر و نظارت بهترى داشته باشید

اما نکته اى که منوحسابى متعجب کرد درگیرى شدید نسخه 8 با چندین برنامه مفید بود

مثلا اگر درصورت فعال بود PDM کسپرسکى شما از برنامه محبوب Unlocker استفاده کنید ناگهان سیستم خاموش میشه

البته شما براى رفع این مشکل (و کلا برنامه هایى که کسپرسکى با اونها مشکل داره) به بخش زیر برید

Settings --> Threats and exclusions ---> Trusted zone ---> Trusted applications

بر روى Add کلیک کرده و گزینه Brows رو انتخاب کنید و فایل اجرایى برنامه اى که کسپرسکى با اون درگیر هستش رو بدید و OK کنید

پس از آن پنجره اى ظاهر میشه که دارى سه گزینه است
    گزینه اول اعلام میکنه که کسپرسکى این فایل رو اسکن نکنه
    گزینه دوم بیانگر اینه که کسپرسکى فعالیت این برنامه رو بررسى نکنه
    گزینه سوم هم در زمینه اسکن فعالیتهاى شبکه برنامه است

خب شما میتونید هر سه و یا دوگزینه اول رو تیک دار کرده و تمام پنجره ها رو OK کنید

موفق باشید

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه در کدوم قسمت KIS 8 میشه درصد حفاظت فایروال رو تنظیم کرد مثلا low-training-high ؟
    ودوم اینکه من هرچی گشتم نتونستم قسمت registery guard رو پیدا کنم. میخواستم پیغام تغییرات در start up رو فعال کنم. اگر جای این رو بفرمائید خیلی ممنون میشم.

اینطور که معلومه نسخه 8 خیلی متفاوت شده اگر کسی تنظیماتی رو برای این نسخه بلده لطفا مطرح کنه.

خیلی ممنون.

پروفشنال mr.reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اینترنت !

پيش فرض

دوستان من وقتي update ميزنم اين ارور و ميده !!
    datebases are out of date

كسي از دوستان ميتونه كمك كنه !! ورژن برنامه هم 8 است !!

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان.

من یه کمک میخواستم.

من با یه کافی نت کار میکنم و روی تمام سیستم ها هم کاسپراسکای رو نصب کردم.

حال میخواستم بدونم راهی وجود داره تا کاربران نتونن به تنظیمات کاسپراسکای دست بزنن.؟

مثلا در حالت عادی هر کی روی کاسپراسکای کلیک کنه میتونه تو تنظیماتش دست ببره.

البته تو کاسپر یه جایی هم مخصوص رمزگذاری هست.ولی میخواستم شما بگید برای جلوگیری از دست زدن دیگران به ویروس یاب چه کاری کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.

من یه کمک میخواستم.

من با یه کافی نت کار میکنم و روی تمام سیستم ها هم کاسپراسکای رو نصب کردم.

حال میخواستم بدونم راهی وجود داره تا کاربران نتونن به تنظیمات کاسپراسکای دست بزنن.؟

مثلا در حالت عادی هر کی روی کاسپراسکای کلیک کنه میتونه تو تنظیماتش دست ببره.

البته تو کاسپر یه جایی هم مخصوص رمزگذاری هست.ولی میخواستم شما بگید برای جلوگیری از دست زدن دیگران به ویروس یاب چه کاری کنم؟
    بهترين کار همون استفاده از رمز در محصول هست، با اين کار کسی که صفحه کسپر رو باز کنه جز مشاهده صفحه کوچکترين تغیيراتی نميتونه در محصول اينجاد کنه

پروفشنال sagh_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام. من روی کامپیوتر های دیگه هم آزمایش کردم و وقتی که آپ دیت دستی می کنم، دقیقا همین ارور رو می ده!!! فکر می کنید از چی باشه؟ ورژنش هم هست:kav6.0.0.303en

دقیقا من هم یه همچین مشکلی دارم اما من نسخه 7 رو دارم .... کمک

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مثل اینکه این ورژن 8 هم بدجوری مشکل داره من که صبر میکنم یه ورژن بالاترش بیاد تا مشکلاتش برطرف شده باشه شده عین ورژن321 که یکم قاط داشت

در آغاز فعالیت اوهام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من ورزن 7.0.1.325 کاسپراسکای را نصب کردم اما اگر با فایر وال روشن وارد اینترنت بشم هیچ سایتی رو باز نمیکنه و دانلودی انجام نمیشه، در واقع من ریسیو ندارم ، در ضمن من این نسخه رو از لینک های همین تاپیک دانلود کردم و فکر میکنم سالم هست، لازم به توضیح که چند وقت پیش تو همین تاپیک یک پست دیدم که شبیه مشکل من رو داشت و البته تا اونجایی که یادم هست جواب کاملی هم دریافت نکرد اما هرچی گشتم اون پست رو پیدا نکردم، به هر حال ببخشید اگر تکرایه و اگر کسی علت رو میدونه جواب بده

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه در کدوم قسمت KIS 8 میشه درصد حفاظت فایروال رو تنظیم کرد مثلا low-training-high ؟
    ودوم اینکه من هرچی گشتم نتونستم قسمت registery guard رو پیدا کنم. میخواستم پیغام تغییرات در start up رو فعال کنم. اگر جای این رو بفرمائید خیلی ممنون میشم.

اینطور که معلومه نسخه 8 خیلی متفاوت شده اگر کسی تنظیماتی رو برای این نسخه بلده لطفا مطرح کنه.

خیلی ممنون.
    دوستان لطفا یکی کمکم کنه فایروالم روی low هست و برای هیچ چی هشدار نمیده. هشدار startup هم برام خیلی حیاتیه.
    نمیخوام دوباره به نسخه 7 برگردم...

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من ورزن 7.0.1.325 کاسپراسکای را نصب کردم اما اگر با فایر وال روشن وارد اینترنت بشم هیچ سایتی رو باز نمیکنه و دانلودی انجام نمیشه، در واقع من ریسیو ندارم ، در ضمن من این نسخه رو از لینک های همین تاپیک دانلود کردم و فکر میکنم سالم هست، لازم به توضیح که چند وقت پیش تو همین تاپیک یک پست دیدم که شبیه مشکل من رو داشت و البته تا اونجایی که یادم هست جواب کاملی هم دریافت نکرد اما هرچی گشتم اون پست رو پیدا نکردم، به هر حال ببخشید اگر تکرایه و اگر کسی علت رو میدونه جواب بده
    دوست عزیز این مشکل ممکن به چند دلیل بوجو بیاد

1- شما قدرت فایروال رو برروى High Security و یا Block All قرار داده باشید که خب بهترین حالت Training Mode هستش

2- پس از نصب کسپرسکى با اولین اتصال اینترنتى فایروال براى شکل دهى گارد خود چند سوال میکنه که احتمالا برخى گزینه ها رو اشتباه زدید

به بخش زیر رفته و برروى مرورگر یا دانلود منجرتون دبل کلیک کنید
    Settings ---> Firewall ---> Filtration System --> Setting... ---> Rules for applications

در حالت عادى باید گزینه هاى مربوط به رنگ سبز تیک دار باشند (مانند تصویر زیر که تنظیمات اولیه فایروال براى فایرفاکس هستش)

اگه بخواهید که تنظیمات رو به حالت اول برگردونید کافیه که تنظیمات قبل رو پاک کرده و برروى Template کلیک کنید

و از میان گزینه ها Allow All و یا Browser (براى مرورگرها) و یا Download Manager (براى برنامه هاى دانلود) و... انتخاب کنید

در آخر هم تمام پنجره ها رو OK کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •