ممنون دوست من ولی من یه مشکل دارم اونم اینه که word من 12 هستش و من هر چی می گردم نمی تونم پیداش کنم
منظورم 2007 هست
ممنون دوست من ولی من یه مشکل دارم اونم اینه که word من 12 هستش و من هر چی می گردم نمی تونم پیداش کنم
منظورم 2007 هست
سلام
من مشکلی با نرم افزار Microsoft Office Word دارم که چون نتونستم اون رو توضیح بدم ، با نرم افزار SnagIt از روش فیلم ورداشتم ... حالا شما این ویدئو رو که حجم کمی داره (حدود 200 کیلوبایت) دانلود کنید و به من بگید این مشکل چطور حل میشه ؟ ... پیشاپیش ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
از پاسخگویی سریعتون بسیار ممنون
1- در مورد جواب سؤال اول:
با تنظیمات تو Word یا نرمافزار PDF ساز مشکل حل نمیشه؟ آخه ادوب آکروبات خیلی سنگینه
ادوب آکروبات 9 اومده؟ من 8اش رو دارم. ولی از e-pdf-document-converter استفاده میکنم چون حجمش کم، سبکه
یه مدت خیلی برای PDF ساز میگشتم که سبک و سریع باشه (نرم افزارهای زیادی رو تست کردم چون خیلیهاشون با فارسی مشکل داشتند).
2- در مورد جواب این سؤال بسیار ممنون
نمیدونید چقدر گشتم، واقعاً ممنون
خدا خیرت بده![]()
Last edited by borhan_3010; 03-01-2009 at 13:22.
درباره همه چیز ازت ممنونم
درباره فرمول نویسی منظور شما همون a هستش که زیره رادیکاله؟وقتی اونو میزنم یه کادر باز میشه که میگه install کنم یا نه؟وقتی میزنم آره باز یه کار باز میشه که هم Browse داره باید اینجا چیکار کنم؟چون هرکاری میکنم نمی تونم ok کنم راستی یه چیزی هم بگم من office رو از روی cd نصب نکردم و توی درایو F از قبل فایل اجراییش رو داشتم باید چیکار کنم تا بتونم فرمولا رو نصب کنم؟
درباره شکل دایره هم که بتونم توش حرف A رو بنویسم هرچی گشتم پیدا نکردم؟
ممنون میشم ازت که بیشتر راهنماییم کنی
Last edited by sarmast65_ata; 03-01-2009 at 17:37.
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انحمن تبريك ميگم
شما ميتونيد از پلاگين save as PDF خود مايكروسافت كه از پست زير قابل دانلود هست براي اينكار استفاده كنيد كه روي آفيس 2007 نصب ميشه و ليتكها رو هم حفظ ميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن طبق قوانين از اين پس چند سوال رو در يك پست مطرح نكنيد
چي رو نميتونيد پيدا كنيد
از نقل قول استفاده كنيد تا مشخص بشه پستتون در مورد چي بوده
سلام
دوست عزيز
اولا اينكه سوالتون رو جدا جدا مطرح كنيد تا پاسخ ها مشخص باشه
و در مورد سوال هم بايد بگم كه شما بايد نصب كامل انجام ميدادي تا اين موارد خودش نصب بشه
الان هم بايد پس از تاييد كردن اون گزينه كه در مورد نصب برنامه فرمول نويسي تحت ورد هست مسير فايل مربوطه رو بهش بدي كه احتمالا همون درياو f و فايل نصب هست تا مشكلت حل بشه
اگه نشد پيغام خطايي كه ميده رو بذار تا چك كنيم
سلام
توضيح اين مورد كه كاري نداره دوست عزيز
اگه من مشكل رو درست متوجه شده باشم شما ميخواي حالت صحيح متن نويسي اعمال بشه و گزينه widows media player قبل از متن فارسي نوشته بشه
براي اينكار شما بايد قبل از شروع به متن نويسي ابتدا CTRL و Shift سمت راست رو بزني تا جهت متن نويسي Right to left بشه و بعد از اون شروع به متن نويسي بكني
البته اين كارو بعد از نوشتن اون متن هم كه بكني همون كار انجام ميشه
مرسی یک بار office رو پاک کردم دوباره نصب کردم الان درست شده و می تونم فرمول بنویسم.
فقط 1 سوال دارم یک فایل word دارم شماره صفحاتش بصورت انگلیسی هستش راهی هستش که بتونم فارسیش کنم؟چون وقتی کپی اش می کنم میارم یک صفحه جدید بازهم توی صفحه جدید انگلیسی میشه باید چیکار کنم؟
بابت همه چیز ازتون ممنونم
من گاهی اوقات تو ورد به مشکلی بر میخورم که نمیدونم چطور برطرفش کنم.
باید از ورد خارج بشم و دوباره بیام تا شاید درست بشه.
اون مشکل اینه که وقتی مکان نما رو می بری به وسط یه کلمه یا یه جمله تا وسطش یه حرف یا عبارت و یا جمله ای بنویسی با نوشتن هر حرف، یه حرف از جلوی مکان نما حذف میشه.
دوستان کسی می دونه مشکل کجاست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)