سلام من میخوام یه سیلو سفید اخرین تولید تر تمیز بخرم قیمتش چقدره؟شنیدم ماشین خیلی افت کرده؟
سلام من میخوام یه سیلو سفید اخرین تولید تر تمیز بخرم قیمتش چقدره؟شنیدم ماشین خیلی افت کرده؟
با بودجه ای که دارید بهترین گزینه ها 206 صندوقدار V1 و لوگان E2+LP هست .نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من ریو برگ برنده ای در مقابل این دو مدل نداره که بخواد توی گزینه هاتون اثری بگذاره مگر اینکه بخواید پول کمتری خرچ کنید .
راحتی : باید توجه داشته باشید خودروهای مذکور هر جفتشون استهلاک بالایی دارند و این نکته ی مهمی براتون میتونه باشه البته همونقدر که استهلاک بالاست دوام قطعات هم بالاست اما این مسئله ی مهم میتونه خیلیها رو اذیت کنه این در صورتی است که ریو استهلاک نسبتا پایینی داره .
شما 2 نفرید : این دو نفر بودن کمک میکنه یه خودروی جمع و جورتر انتخاب کنید باید ببینید آیا امکانات کاملی که لوگان داره رو ترجیح میدید یا جمع و جور بودن 206 تیپ 3 رو ( صندوقدار هم یه چیزی بین این دوتاس )
از نظر بنده شما ریو و 206 تیپ 3 رو خط بزنید ( چون مدلهای کاملتری هم وجود دارن ) و بین SD V1 & L90 E2
یه گزینه رو انتخاب کنید اگر به ظاهر و لذت رانندگی و کیفیت سواری اهمیت ویژه ای میدید قطعا 206 صندوقدار ولی اگر به خصیصه های خانوادگی بودن خودرو و امکانات رفاهی اون توجه دارید لوگان .
توضیح : از نظر موتوری دو خودرو قدرت مند و تقریبا از لحاظ فاکتورهایی مشترک هستند و شتاب خوبی هم دارند ( لوگان بیشتر ) .
سیلو حداکثر تا سال 82 تولید میشد پس باید دنبال مدل 82 بگردی که چیز تر و تمیز هم قطعا گیر خواهد اومد .
میتونی یه کم کارکرد بگیری ( 30 تا 50 هزار ) حدود 11 تا 5/11 میتونی پیدا کنید .
ماشین خیلی افت نداشته یک مقدار کمی اونم برخی مدلها .
موفق باشی
پرشیا ELX با 13-14 جه مدلی میشه خرید؟؟؟
مدل 83 میتونی گیر بیاری
کسی در مورد پراید 78 نظری نداره ؟ به در میخوره یا پول دور ریختنه ؟
بستگی به کارکرد خودرو داره البته به نظر من اگر بتونید یه پراید 77 پیدا کنید بهتره چون موتورش کره ایه .
توجه داشته باشید که همه چیز اول به کارکرد ماشین بستگی داره اگه کارکردش زیر 50000 تا باشه به نظر من
مناسبه در غیر این صورت باید یه سواری ازش بگیرید خودتون میفهمین ماشینه چند مرده حلاجه !
موفق باشی
من برای این موارد میخوام به نظرتون اصلا این خرید عاقلانه هست ؟؟؟
به نظر من خرید این خودرو با توجه به نیازهایی که ازش دارید معقول نیست . از یه خودروی 5 میلیونی نباید انتظار داشته باشید مدام به سفرهای مختلف بریم . به هر حال خودروی 5 سال کارکرده حداقل 70 تا کارکرده و این اصلا مناسب نیست . در ضمن کلا پراید ماشینی هست شهری ولی در هر صورت شما اگر یکسال دیگه صبر کنید و صفرش رو بگیرید سود خواهید کرد .
به نظر من خرید این خودرو با توجه به نیازهایی که ازش دارید معقول نیست . از یه خودروی 5 میلیونی نباید انتظار داشته باشید و مدام به سفرهای مختلف برید. به هر حال خودروی 5 سال کارکرده حداقل 70 تا کارکرده و این اصلا مناسب نیست و کشش کار شما رو نخواهد داشت . در ضمن کلا پراید ماشینی هست شهری ولی در هر صورت شما اگر یکسال دیگه صبر کنید و صفرش رو بگیرید به نفعتون هست اینو مطمئن باشید .
یا حق...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)