با سلام
من قبلا لایسنس اویرا 2012 از این سایت میگرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اسم و ایمیل وارد میکردیم که انگار دیگه نیست و تغییر کرده.کلید هایی خم که تو سایت ها گذاشتن به خاطر اینکه زیاد استفاده میشه زود غیرفعال میشه.
راهی هست مثه اون سایت لایسنس قانونی گرفت که عیر فعال نشه.خیلی نیاز دارم .ممنون میشم جواب بدید
بچه ها انتی ویروس منم از کار افتاد الان
key هارو که میزنم این ارور رو میده وقت اجرا ؟
![]()
از محصول رایگانش استفاده کنید که تفاوت چندانی با ورژن پولی نداره در کنارش هم میتونید از یک فایروال رایگان و قدرتمند تر از آویرا مثل کمودو , انلاین آرمور یا پرایوت فایروال استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتیاج شدید به کلید جدید آویرا اینترنت سکوریتی هست...![]()
مرسی دادا
ولی نمیشه این نسخه رو اوکی کرد ؟با کلیدی چیزی ؟
خواهش
این کلید ها رو امتحان کردین ؟
راستش برای آویرا اینترنت سکوریتی کی خیلی بد گیر میاد این ترکیبی که من پیشنهاد میکنم چندین برابر آویرا اینترنت سکوریتی قدرت داره و رایگان هم هست
آویرا فری آنتی ویروس (دیتابیس و هوش مصنوعی آویرا )+ فایروال کمودو که شامل فایروال+دیفنس کمودو برای جلوگیری از حملات +کلود آنتی ویروس کمودو است
اگر شما تاپیک کمودو رو بخونید و طرز کار با آن را یاد بگیرید مطمئن باشید نیازی به هیچ اینترنت سکوریتی دیگری نخواهید داشت
من این ترکیب رو به تمام دوستانی که به دنبال کی آویرا هستند پیشنهاد میکنم ولی قبلش حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید
Last edited by jolan57; 11-08-2012 at 21:27.
خب گیر سر این مسئله هستش که کاربرا نمیخان از چند تا برنامه استفاده کنن و چند نمونه شامل آنتی ویروسو فایروال و ... رو روی سیستم نصب کنن
مدیریت چند برنامه هم مشکل تر هستش...
کلیدهای Avira Internet Security
متاسفانه هیچکدومشون کار نمیکنن
ظاهرا آویرا تو آخرین آپدیتش کار اساسی برای بلاک کردن key ها کرده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)