به نظرم اولي قشنگ تر شده . مفهوم خوبي تو اين عكس هست . البته اگه چيدمان تخم مرغها كمي نا منظم تر بود بهتر ميشد . يعني يه طوري كه انگار واقعا اينا جمع شدن اونجا و دارن به رفيقشون كه به اون روز افتاده نيگاه مي كنن . موفق باشي .
به نظرم اولي قشنگ تر شده . مفهوم خوبي تو اين عكس هست . البته اگه چيدمان تخم مرغها كمي نا منظم تر بود بهتر ميشد . يعني يه طوري كه انگار واقعا اينا جمع شدن اونجا و دارن به رفيقشون كه به اون روز افتاده نيگاه مي كنن . موفق باشي .
سلام
جناب samin_system به خوبی راهنمایی کردن.به نظر من به این جمع شدن و نگاه کردن که فرمودن میشه مایه هایی از طنز هم اضافه کرد مثل عکس پایین که تا پست شما رو دیدم به یادش افتادم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر همگی
من عکاسی بلد نیستم ولی عکاسان را دوست دارم
من هم دوسال پیش با دوربینم این عکس را گرفتم! البته چون زوم اپتیک زیادی نداره، مجبور میشدم دوربین را تا میتونم به سوژه نزدیک کنم که یکم کار را سخت میکرد:
این عکس هم پارسال تو دانشگاه گرفتم، که بیش تر از همه ی عکسا ازش خوشم میاد:
و این هم از آخرین عکس این پست:
ببخشید اگه زیاد عکس گذاشتم!![]()
Last edited by singleguy; 15-08-2010 at 11:44.
خودکشی
A540
امین خان من لبخند رو قشنگ تر میبینم![]()
به نظر من عکس دوم بدون توضیح مطلب رو میرسونه اما اولی نهاقا از این دوتا کدومه بهتره ، با توجه به موضوع؟
پس دومی بهتره
Wow !!!خودکشی
A540
تا غرق شوم:
F/5.6
1/800 Sec
ISO-80
Step -1
![]()
ما چاکریم
عکس جالبی شده ماکان جان بعد اونا دوده یا ابره
بازمانده
A540
![]()
نه بابا دود کجا بود! برای اغراق آمیز کردن آسمون کنتراست سایه های ابرا رو زیاد کردم.یعنی اینقدر ضایع شده؟عکس جالبی شده ماکان جان بعد اونا دوده یا ابره![]()
سلامسلام بر همگی
من هم دوسال پیش با دوربینم این عکس را گرفتم! البته چون زوم اپتیک زیادی نداره، مجبور میشدم دوربین را تا میتونم به سوژه نزدیک کنم که یکم کار را سخت میکرد:
عکس اول خوبه و کادر جای کار بیشتر داره. ولی فوکوس و رنگ خوبه!
عجب دانشگاهی !!!!این عکس هم پارسال تو دانشگاه گرفتم، که بیش تر از همه ی عکسا ازش خوشم میاد:
خیلی قشنگ شده!
کار جالبی شده!خودکشی
A540
ولی بالا زیادی سیاهه، شایدم به خاطر مانیتور CRT ـتیم باشه!
جای قشنگیه و عکسی زیبا از شما!تا غرق شوم:
F/5.6
1/800 Sec
ISO-80
Step -1
ابر خراب کردیا!!!!
چقدر جالبه!بازمانده
A540
دور سیاهه هم نبود خوب بود
عالیهloneliness:
ضایع نشده! سیاه شده.نه بابا دود کجا بود! برای اغراق آمیز کردن آسمون کنتراست سایه های ابرا رو زیاد کردم.یعنی اینقدر ضایع شده؟
داره امتحانامونم نزدیک میشه. کمرنگ شیم یه کوچولو.
آخر موضوع رو هم معلوم نکردیم بریم دنبالش.
عکاسی اصلا بی هدف کیف نمیده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)