تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 326 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

واقعا ممنون . ولی متاسفانه من تازه کارم این چیزایی که میگیدو درک نمیکنم . اصلا منظورتون از "اعلان توابع یا پیاده سازی شده " رو نمیدونم . برای اینکه زیاد مزاحمتون نباشم کتاب دیتیل رو دارم میخونم و اگه سوالی برام پیش بیاد مزاحمتون میشم .
    و
    من دارم با vs کار میکنم این فایل هایی که ذکر کردید رو دیدم فایلی به اسم stdafx هم با پسوند .h هست هم cpp میشه بگید دلیلش چیه ؟ اصلا کارش چیه ؟ ممنون
    اعلان توابع یا پیاده سازی:
    عرض کنم که در زبان سی ما جز کلمات کلیدی(مثل if int while و...) که تعداد حدود 32 تا هست(در کامپایلرهای مختلف ممکنه چندتایی بهش اضافه بشه) هیچ کده دیگه ای نداریم پس برای انجام کارامون نیاز داریم تا یه سری توابع تعریف کنیم تا به کامپیتر بفهمونیم چطور یه کار رو انجام بده شرکت های بزرگ اومدن برای راحتی کار برنامه نویسان یه سری توابع پر کاربرد رو نوشتن(پیاده سازی کردن) و ما برای استفاده از اون کافیه آدرس فایلی که این کدها داخلشون هست رو به کامپایلر بدیم تا بتونه روش کار تابع ها رو درک کنه این کار با include انجام میشه و اون فایل ها در واقع زحمت برنامه نویس های دیگه هستش
    حالا ممکنه بگید چرا این همه فایل داریم به چند دلیل اولا دسته بندی بهتر
    دوما این فایل ها چون قراره لینک بشن اگه همشون تو یه فایل باشن حجم کد میره بالا تر همچنین کارایی برنامه کاهش پیدا میکنه
    سومین موردشم مربوط میشه به تداخل توابع که ممکنه هم نام باشن و ...

2. 2 کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعلان توابع یا پیاده سازی:
    عرض کنم که در زبان سی ما جز کلمات کلیدی(مثل if int while و...) که تعداد حدود 32 تا هست(در کامپایلرهای مختلف ممکنه چندتایی بهش اضافه بشه) هیچ کده دیگه ای نداریم پس برای انجام کارامون نیاز داریم تا یه سری توابع تعریف کنیم تا به کامپیتر بفهمونیم چطور یه کار رو انجام بده شرکت های بزرگ اومدن برای راحتی کار برنامه نویسان یه سری توابع پر کاربرد رو نوشتن(پیاده سازی کردن) و ما برای استفاده از اون کافیه آدرس فایلی که این کدها داخلشون هست رو به کامپایلر بدیم تا بتونه روش کار تابع ها رو درک کنه این کار با include انجام میشه و اون فایل ها در واقع زحمت برنامه نویس های دیگه هستش
    حالا ممکنه بگید چرا این همه فایل داریم به چند دلیل اولا دسته بندی بهتر
    دوما این فایل ها چون قراره لینک بشن اگه همشون تو یه فایل باشن حجم کد میره بالا تر همچنین کارایی برنامه کاهش پیدا میکنه
    سومین موردشم مربوط میشه به تداخل توابع که ممکنه هم نام باشن و ...
    مرسی واقعا خیلی قشنگ و مفید بود.

4. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببنید برای سی پلاس پلاس در ویژوال 3 روش کد نویسی داریم روش اول روش مدریت شده هستش که برای اجرای برنامه ها نیاز به نصب دات نت فریمورک داره البته خود ماکروسافت پیشنهاد میکنه برای استفاده از کتابخانه های دات نت بهتره از یه زبان دیگه مثل سی شارپ یا وی بی دات نت استفاده بشه
    روش دوم استفاده از کلاس های ماکروسافت هستش(mfc) که برای اجرای برنامه ها نیاز به کلاس های ماکروسافت داره شاید کنار بعضی برنامه ها دیده باشید که برنامه
    microsoft visaul C++ x86 runtime
    microsoft visaul C++ x86 redistributable
    نصب میشه اینا همون کلاس های ماکروسافت هستن
    سومین روش روش استفاده از win32 هستش که از api ویندوز استفاده میکنه و بسیار سطح پایین هستش و به ترتیب از بالا به پایین سطح زبان پایین تر میاد کد نویسی بیشتر میشه و سرعت اجرای برنامه بالا میره امیدوارم خیلی ساده و کلی توضیح داده باشم
    بله خیلی خوب توضیح دادید مرسی . فقط روش سوم رو متوجه نشدم .win 32 و api جی هستن . و اینکه این روش ها رو از کجا باید انتخاب کنم

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بله خیلی خوب توضیح دادید مرسی . فقط روش سوم رو متوجه نشدم .win 32 و api جی هستن . و اینکه این روش ها رو از کجا باید انتخاب کنم
    روش سوم درواقع از توابعی که در خود ویندوز هست استفاده میکنه وخیلی سطح پایین هستش
    راستش من خیلی زبان سی کار نکردم البته ویژوال سی رو منظورمه و گرنه با dev خیلی کد زدم دوستان باید کمک کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه L͠øneWolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    ۴۱ تریلیون کیلومتری آلفا قنطورس

پيش فرض

Windows API، مجموعه توابعی هست که مایکروسافت برای کار های مختلف در اختیار برنامه نویس ها قرار می ده. هر کاری که مربوط به سیستم عامل باشه از طریق این توابع انجام می گیره. این توابع با توابع استاندارد مثل cin و cout فرق می کنن و از طریق windows.h قابل دسترسی هستن.

یکی از کاربردهای این توابع، ساخت برنامه های پنجره ای هست. البته مشکل ترین روش ساخت برنامه های پنجره ای همین هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روش سوم درواقع از توابعی که در خود ویندوز هست استفاده میکنه وخیلی سطح پایین هستش
    راستش من خیلی زبان سی کار نکردم البته ویژوال سی رو منظورمه و گرنه با dev خیلی کد زدم دوستان باید کمک کنن
    ببخشیدا زیان سی با ویژوال سی فرقش چیه ؟ و دو چی هست

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Windows API، مجموعه توابعی هست که مایکروسافت برای کار های مختلف در اختیار برنامه نویس ها قرار می ده. هر کاری که مربوط به سیستم عامل باشه از طریق این توابع انجام می گیره. این توابع با توابع استاندارد مثل cin و cout فرق می کنن و از طریق windows.h قابل دسترسی هستن.

یکی از کاربردهای این توابع، ساخت برنامه های پنجره ای هست. البته مشکل ترین روش ساخت برنامه های پنجره ای همین هست.
    ببخشید توابع با کتابخانه فرق میکنه ؟

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببخشید توابع با کتابخانه فرق میکنه ؟
    توابع جمع تابع است و چندتا تابع محدود مورد نظر هست ولی وقتی اسم کتابخونه میاد یعنی مجموعه وسیعی از توابع!!!
    فرق سی با ویژوال سی این هستش که سی یه زبان برنامه نویسی هستش و ویژوال یه کامپایلر که خیلی چیزا به این زبان اضافه کرده از جمله کتابخانه های ماکروسافت و دات نت فریم ورک
    Last edited by akpa; 22-06-2014 at 00:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه L͠øneWolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    ۴۱ تریلیون کیلومتری آلفا قنطورس

پيش فرض

به قول akpa، «
    شرکت های بزرگ اومدن برای راحتی کار برنامه نویسان یه سری توابع پر کاربرد رو نوشتن(پیاده سازی کردن)
    ». این توابع رو در مجموعه فایل هایی به نام فایل های کتابخانه گذاشتن.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توابع جمع تابع است و چندتا تابع محدود مورد نظر هست ولی وقتی اسم کتابخونه میاد یعنی مجموعه وسیعی از توابع!!!
    فرق سی با ویژوال سی این هستش که سی یه زبان برنامه نویسی هستش و ویژوال یه کامپایلر که خیلی چیزا به این زبان اضافه کرده از جمله کتابخانه های ماکروسافت و دات نت فریم ورک
    ویندوز ای پی ای مگه داخل دت نت فریم ورک نیستش ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •