مرکز 5
تماس گرفتم گفتند مشکل از مخابرات بود
دوستان دیگه در مراکز دیگه چنین مشکلی نداشتند
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مرکز 5
تماس گرفتم گفتند مشکل از مخابرات بود
دوستان دیگه در مراکز دیگه چنین مشکلی نداشتند
دیشب یادم رفت بزارم روی ساعت صبح بلند شدم 2گیگم شد 100 مگ![]()
مال منم قط شد!
723
اکه از برنامه Switch off استفاده کنی یکبار رو تمام روزای هفته میذاریو خلاص! حتی لازم نیست برنامشو اجرا کنی!حجمشم 176.49K
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ruzbe1313; 22-02-2010 at 12:23.
مثل اينكه سرعت تورنت بهتر شده، چند روز بود بيشتر از 10kb بالاتر نميومد اما حالا بهتر شده تا 20kb هم مياد
این نرم افزار چطوری تنظیم میشه؟؟
خط 3 دیشب از 3 قطع شد.
مگه به صف IDM ساعت ندادی؟
در واقع خاموش شدن سیستم ضرورت نداره ، فقط یه ضریب اطمینانه!
سرعت تورنت دیشب قبل از ساعت 3 خیلی عالی بود و به 210 کیلو بایت می رسید اون هم بدون هیچ نوع کشمکش! یعنی برای تک فایل هم مثل روز سرعت بالا می رفت. الان هم که ساعت 3 عصره امتحان کردم یک ربع دانلود گذاشتم برای تک فایل سرعت بین 195 تا 205 کیلو بایت در نوسان بود. میشه گفت سرعتش حداکثره و از بابت سرعت مشکلی نداره . شما اگه حداکثر سرعتت فقط 20 کیلو بایته حتما سید های اون فایل خوب نیستن . یه فایل تورنت مشابه پیدا کن .یا اینکه ببین وضعیت سرعت برای فایلای دیگه چطوره. در ضمن تنظیمات برنامه رو یه بار دیگه نگاه کن.
دیشب ساعت 3 من هم قطعی داشتم ( مرکز 3 ) . در مورد پشتیبانی و خدمات 24 ساعته هم با دوستمون موافقم . باید از اندیشه بخوایم حالا که به فکر سرعت هست به فکر بالاتر بردن کیفیت پشتیبانیش تو ساعات غیر اداری هم باشه .
اما به دوست فومنی ما: در مورد گرفتن شارژ 10 تومنی و یا نرخ بالاتر تو شعبه های شهرستان اندیشه هم چی میشه گفت !! فقط میشه گفت متاسفم !انگار همه دوس دارن زور بالا سرشون باشه تا از ترس بخوان این چیزا رو رعایت کنن ...شما هم اگه می خوای با این شرایط سرویس بگیری لااقل ازشون فاکتور رسمی و مهر و امضا شده بگیر تا اگه یه روزی خواستی بیای رشت اعتراض کنی یه مدرکی دستت باشه و دلت خنک شه ! حتی اگه پولی در کار نباشه.
IDM نبود
تورنت بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)