تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 416 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آها پس مهره بود
    داستان به شدت داره جالب میشه
    من فکر نکنم شخص احضاری جدید به سمت ساسکه بره...سمت ناروتو یا ارتش متحد نینجاها محتمل تر به نظر میرسه
    ولی وقتی کابوتو میگه هیچ کس نمیتونه جلودار این یکی بشه فکر کنم باید منتظر شخص به شدت قدتمندی باشیم
    ولی فکر نکنم ریکودو باشه...چون اگه ریکودو باشه به نوعی بزرگی و عظمتش با این حرکت خدشه دار میشه
    من میگم شاید یکی از دو پسر ریکودو باشه... شاید هم اروچی باشه با ظاهر و قدرتی جدید !

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

نفهمیدم دقیقا چی شد مگه خود مادارا نگفت رینگان رو قبل از مرگ بدست اورده؟! دیگه این وسط اروچی چیکارست؟ یعنی روح مادارا رو تو کالبد هاشیرامایی احضار کرده یا.....؟! فکر کنم فرقی نداشته باشه چه روحی تو چه بدنی بیاد این همه ادم احضار کرد کابوتو هر کدوم با یک سری ویژگی ها ولی هیچ کدوم فرقی نکرده بودن

آها پس مهره بود
    داستان به شدت داره جالب میشه
    من فکر نکنم شخص احضاری جدید به سمت ساسکه بره...سمت ناروتو یا ارتش متحد نینجاها محتمل تر به نظر میرسه
    ولی وقتی کابوتو میگه هیچ کس نمیتونه جلودار این یکی بشه فکر کنم باید منتظر شخص به شدت قدتمندی باشیم
    ولی فکر نکنم ریکودو باشه...چون اگه ریکودو باشه به نوعی بزرگی و عظمتش با این حرکت خدشه دار میشه
    من میگم شاید یکی از دو پسر ریکودو باشه... شاید هم اروچی باشه با ظاهر و قدرتی جدید !
    اون سیاهیه یه مهره دیگه بود
    یه برگه مانندی داشت مهره هارو هر جا مینداخت اونجا سبز میشدن این هم مثل اونه
    اون مومیاییه موو رو هم داره میبره تا اون رو احضار کنه و احتمالا اونجاییه که ساسکه هست
    البته ممکن هم هست که بره تو نخ ناروتو و توبی و به فکر گرفتن 9 و 8 دم و اون گدومازو که بیجو ها توش هستن باشه
    کسی هم که از مادارای ترکیبی قویتر باشه (که خودش از هاشیراما هم سر تر شده) کسی نمیتونه باشه بجز ریکودو
    هر چی فکر میکنم کسی قویتر از مادارای جدید نیست...

یعنی نگرفتید چی شد جریان توی این مانگای اخری !!!!

پس با دقت بخونید ( البته شاید بعضی جاهای این نوشته مشکل داشته باشه اما فکر کنم تا 80% درست باشه !)
    همه از داستان دانزو خبر داریم ... اون چشم های اوچیها رو برداشت و با دی ان ای هاشیراما به بدن خودش پیوند زد و یه دست پر از چشم های اوچیها و دی ان ای هاشیراما ساخت !! اما چه جوری ؟؟؟
    درسته... با کمک اوروچیمارو ...در واقع توی قسمت های اول فصل شیپودن وقتی سای به گروه 7 ملحق میشه دانزو به سای میگه که این کتابچه رو ببر برای اروچی به عنوان هدیه !!! شاید اون توی این مدت تونسته باشه درمانی برای من پیدا کرده باشه ... اما درمان چی ؟؟
    در مان این که دانزو دی ان ای هاشیراما رو داشته و چشم های اوچیها ، و با قدرت های این دو می تونسته اینازاگی بزنه ( مثل مبارزش با ساسوکه روی پل که توبی این ماجرا رو فهمید !) اما وقتی از این قدرت ها استفاده می کرده چشم های اوچیها رو از دست می داده و نمی تونسته به عنوان یه قدرت دائمی ازشون استفاده کنه برای همین هم به یکی از سنین های نابغه که تشنه قدرت هم بوده میگه که براش درمانی پیدا کنه
    اما اروچی !!!
    تا حالا فکر کردید که دلیل حمله اون به کونوها در اول داستان چی بوده ؟؟ شاید یکی از دلیل هاش این بوده که از دست ساروتوبی ناراحت بوده که اون رو هوکاگه نکرده اما گویا واقعیت چیز دیگه ای هستش ...
    در واقع توی مبارزه اورچی با هوکاگه سوم اون سه تا تابوت رو احضار میکنه ..هاشیراما و برادرش و تابوت سومی که ساروتوبی مانع از احضار اون میشه ( حدس من )
    به نظر من تابوت سوم همین مادرایی بوده که الان داریم می بینیم و در واقع هدف اوروچی تست مادارا بوده .....تست چی ؟؟ تست اینکه اروچی بدن مادارا رو داشته و دی ان ای هاشیراما رو هم داشته ( حتی باهاش تونست یاماتو رو شبیه سازی کنه !!) و اون دو رو با هم تلفیق می کنه تا هم قدرت هاشیراما رو داشته باشه و هم قدرت مادارا ، اما برای اینکه بتونه اون رو ( مادارای دستکاری شده رو ) آزمایش کنه توی امتحان چونین ها به دهکده برگ حمله می کنه تا با ساروتوبی که لقب پرفسور نینجاهارو داشته مبارزه کنه تا ببینه بدن مادارا می تونه با دی ان ای هاشیراما تلفیق بشه یا نه....
    .................................................. .................................................. .................................................. .....................
    با توجه به مشکلات بدن دانزو و احتمال ناموفق بودن پروژه مادارا ، اوروچی تصمیم میکیره که از یه بدن زنده اوچیها استفاده کنه تا قدرت بالای خودش رو تست کنه برای همین هم اولش به آکاتسوکی ملحق میشه تا ایتاچی روبدست بیاره اما ایتاچی خیلی جلوتر از اوروچی بوده برای همین هم به سراغ ساسوکه میره تا بدن ساسوکه رو برای خودش بدست بیاره و بتونه با دی ان ای هاشیراما ترکیبش کنه تا قدرتی باور نکردنی بدست بیاره ( فکر کنم میشده توی مایه های ریکودو !!!) ...اما موفق نمیشه و ساسوکه فرار میکنه ...
    .................................................. .................................................. .................................................. .....................
    حالا برگ برنده کابوتو این بدن جدید مادارا هستش که با هاشیراما تلفیق شده و یه ادو تنسی جدید به وجود اورده که ترکیبی از هاشیراما و مادارا هستش در واقع اون مهره سیاه فکر کنم همین مادارا به همراه هاشیراما باشه ..دو نینجای افسانه ای که فقط اون دو نفر از پس هم بر میومدن و حالا اتحاد اونها با هم نتیجه اش می شه یه نینجای فروق بشری در حد ریکودو ..
    نینجای دیگه ای احضار نمیشه و منظور همین مادارا هستش که می تونه تکنیک های هاشیرامارو هم بزنه ... نمونش ماکتون که فن گیاه و درخت هستش و تونست تکنیک تسوچی کاگه رو بهم بزنه... حتی دانزو هم روی پل تونست این فن رو بزنه و از بازوش یه چیزی شبیه صورت هاشیراما زد بیرون .....:

در واقع برگ برنده کابوتو ترکیبی از هاشیراما و مادارا هستش ...دو تا نینجای افسانه ای ...
    دقت کنید کابوتو جمله اولش میگه عجب چیزی اروچیمارو ساخته که حتی از ترکیب دستکاری شده دانزو هم بهتره و سطح بالاتری داره ..هاشیراما حتی از مادارا هم قوی تر بوده ....ترکیب و اتحاد این دو نفر این برگ برنده من خواهد بود .....( ترجمه صوری هستش ولی تقریبا مفهوم اصلی گفته شد !)

این تسوچی کاگه ، بچگی هاش هم دماغش مثل لبو بوده !!!!
    Last edited by kortol; 23-02-2012 at 14:21.

4. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

پس فرار مومیاییه و اون سیاهی کف دست کابوتو چی هست؟ اون یه مهره دیگه هست مطمئنم! وگرنه نمیتونه مادارا رو کف دستش بگیره و همزمان اونجا حاضر باشه و کیشیموتو هم بیخودی تو یک بلوک جدا نمیاد کف دست کابوتو رو نشون بده...

6. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همه صحبتهاتون درست ولی فکر نکنم منظور کابوتو مادارا باشه...به نظرم قراره یک نفر دیگه رو هم احضار کنه
    وگرنه موو رو فراری نمیداد...چون از اون برای احضار استفاده میکرد
    در ضمن وقتی مهره ها رو وارد مبارزه میکرد اونا رو روی نقشه ای که داشت قرار میداد نه این که اونا رو توی دست بگیره.
    الان هم طبق مانگا کابوتو به نظر میاد قراره مهره دیگه ای وارد جنگ کنه و همه شواهد این رو نشون میده

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

توی خود مانگا 559 وقتی مادارا احضار میشه می نویسه :
    در نهایت برگ برنده

پس فرار مومیاییه و اون سیاهی کف دست کابوتو چی هست؟
    سیاهی کف دست کابوتو در واقع همون نفرات احضار شده هستند که اگه دوباره مهر بشن ( همون دستگیر شدن ) سفید می شن ... وگرنه موقعی که توبی رو دید و چند تا تابوت رو احضار کرد و یا زیر دستای دانزو رو کشت و دوباره احضارشون کرد اصلا مهره ای در کار نبود !!!
    ولی فکر نکنم منظور کابوتو مادارا باشه...به نظرم قراره یک نفر دیگه رو هم احضار کنه
    وگرنه موو رو فراری نمیداد...چون از اون برای احضار استفاده میکرد
    اگه دقت کنید و مانگایی که مووی می خواد مادارا رو احضار کنه دوباره بخونید ، همون جا کابوتو می گه چاکرای مووی برای یه احضار بیشتر نیرو نداره و همون رو صرف احضار مادارا می کنه .
    می تونید به مانگا 558 صفحه 5 نگاه کنید و صحبت های کابوتو رو بخونید :
    بعد از موی خودش رو به دو قسمت تقسیم می کنه پاکراش نصف میشه ولی سرعتش بیشتر میشه برای همین هم با کمی تا خیر اخر همون چپتر مانگا احضار مادارا رو انجام می ده .

..فکر نکنم مووی فرار کرده باشه بلکه نینجاهای دیگه که همراه 5 کاگه بودند دارن باهاش مبارزه می کنن .
    توی اینجا نشون میده که این جونین ها می رن دنبال مووی :

یه کم اگه توجه کنیم متوجه میشیم که دیگه کسی نمونده که احضار بشه ..همه احضار شدن... ریکودو هم مگه با مهر کردن 10 دم توی ماه خودش نمرد ؟؟؟ ( شاید روح اون هم مثل مهر شینیگامی ها حبس شده باشه جایی یا داخل بدن مثلا کیوبی باشه یه توی همون ماه محبوس شده باشه !!)
    در هر صورت من فکر می کنم که این برگ برنده همون ترکیب مادارا و هاشیراما باشه .....حالا شاید هم نبود !!!.. فعلا که داستان داره جالب میشه و باید ببینیم دیگه سورپرایز چی داره
    مانگای چپتر 520 در باره این ادوتنسی کاملا توضیح می ده :
    صفحه ای که کابوتو یکی از زیر دست های دانزو رو توی بدن یکی دیگه شون احضار میکنه :
    اون تومار جلویی کابوتو در واقع یه نوع طومار مهر هستش برای این کار و هیچ ممهره یا سنگه سیاهیی هم تو کار نیست !

10. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

توجیه نشدم! اروچی موقع احضار هوکاگه ها هم هیچ طوماری نداشت
    الان برای کنترل بهتر هست که طومار میکشه! و اون مهره سیاهه هم میگم الکی نشونش نمیده
    قسمت بعد که احتمالا برخورد ساسکه و ایتاچی هست
    جالبه برام ببینم چی میکنه ساسکه چون ایتاچی که اصلا محلش نذاشت و سرش رو هم برنگردوند! بعدتر معلوم میشه!

در مورد گرفتن بدن ساسکه هم باید نقشه ای چیزی داشته باشه نمیتونه شکستش بده خودش

12. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

توجیه نشدم! اروچی موقع احضار هوکاگه ها هم هیچ طوماری نداشت
    اون تومار برای احضار نیست برای اجرای تکنیک هستش !!! وقتی توی اون تومار شخص مهر بشه دیگه هر جا که بخواد می تونه احضارش کنه ...یه چیزی مثل همون تومار تکنیک تحضار حیوانات هستش که اول یه قرار داد با یه حیوون می بندند...
    اون تومار شخص زنده رو مهر می کنه تا بتونن یه روح شخص مرده رو داخلش قرار بدن ... بعدش دیگه هر جایی که بخواد اون شخص مرده رو احضار می کنه .....
    .................................................. .................................................. .......
    من داشتم مانگا های قبلی رو نگاه می کردم این توبی توی مبارزه با کونان ایزاناگی زد !!!!! ایزاناگی می خوای بزنی باید هم دی ان ای سنجو داشته باشی هم اوچیها !!! اوایل فکر می کردم برای ایزاناگی زدن باید رینگان هم داشته باشی اما دیشب فهمیدم که نه فقط دی ان ای سنجو و اوچیها رو داشته باشی می تونی ایزاناگی بزنی... . به قدرت های یین و یان دست پیدا کنی !!!!
    حالا این وسط رفت رینگان هم گرفت فکر کنم برای این بوده که بتونه بیجو های قبلی رو با تکنیک های رینگان و پین زنده کنه تا توی مبارزه ها شرکت کنن.
    حالا چرا خدا می دونه ..خودش که به نظر خیلی قوی میاد ولی معلوم نیست چرا توی هیچ مبارزه ای درست شرکت نمی کنه...خیلی مرموزه این توبی
    .................................................. ........
    خوبی این کیشیموتو اینه که داستان رو داره خوب جمع می کنه و اکثر معماها رو جواب می ده ولی بدیش اینه که تا یه معما حل میشه یه معمای جدید درست می کنه ....

14. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر نکنم برای ایزاناگی زدن نیازی به ژن سنجو باشه! تا حالا ندیدم به همچین چیزی برای ایزاناگی اشاره شده باشه
    فقط گفته شده چشمی که ایزاناگی بزنه بینایی خودش رو از دست میده
    دانزو به این دلیل از ژن سنجو هاشیراما استفاده کرده بود تا بتونه اون ده شارینگان رو کنترل کنه
    اگه دقت کرده باشین کاکاشی هم فقط موقع جنگ از شارینگان استفاده میکنه چون که افرادی که اوچیهای اصیل نیستن استفاده از شارینگان چاکرای بیشتری رو از اونا میگیره
    دانزو هم برای این که بتونه چاکرای اون ده چشم رو تامین کنه از ژن سنجو هاشیراما استفاده کرده بود

رینگان توبی برای این بود که بتونه دید چشمی بین همه جینچوریکی ها رو لینک کنه تا احتمال ضربه خوردن و شکست رو به کمترین حد ممکن برسونه...کاری که ناگاتو با پین ها میکرد

توبی هم به غیر از این که خیلی مرموزه تا موقعی که نیاز نشه وارد جنگ نمیشه چون که اینقدر مغروره که نیازی برای این کار نمی بینه
    همیشه خودش رو چند سطح بالاتر از رقیب مقابلش میدونه.
    ولی به نظرم باید منتظر تکنیک های جالب و قدرتمندی از توبی باشیم

همون دو تکنیک انتقال افراد به بعد دیگه توسط چشم و همچنین غیر مادی کردن بدن جزو تکنیک های بسیار سطح بالاست
    حالا وقتی شخصا وارد جنگ بشه معلوم نیست چکار که نمیکنه!

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فکر نکنم برای ایزاناگی زدن نیازی به ژن سنجو باشه! تا حالا ندیدم به همچین چیزی برای ایزاناگی اشاره شده باشه
    فقط گفته شده چشمی که ایزاناگی بزنه بینایی خودش رو از دست میده
    والا این چیزی هستش که توبی به کونان گفت !!!
    ایزاناگی یه تکنیک ویژه از اوچیها هستش و فقط افرادی می تونن بزنن که هم قدرت اوچیها و هم قدرت سنجو رو داشته باشد یه چیزی تو مایه های ریکودو میشن تقریبا :

. این صفحه که ادامه صفحه بالایی هستش :

یه نگاهی به اون دایره یین و یان وسط صفحه مانگا بندازید شبیه همون جایی نیست که جناب ریکودو داشت برای بیجو های دم دار وصیت هاش رو می کرد که بعد از من یه نینجای خوب توی دنیا پیدا میشه و شماها می تونید بهش اعتماد کنید ؟؟؟
    .................................................. .................................................
    این هم چیزی هستش که درباره اصلیت خودش به کونان گفت !!! ادامه صفحع بالایی هستش
    من که فکر نمی کنم توبی راست گفته باشه ...شاید یه سری قسمت هاش رو راست گفته ولی اکثرش به نظرم دروغ هستش

.................................................. ...........................................
    این یه تصویر هنری از صورت جناب توبی :
    مرموز ترین شخصیت در مانگا ها فکر کنم همین توبی باشه !!!

مانگای این فته فکر می کنید که کدوم داستان رو ادامه بده ...
    ساسوکه و ایتاچی !!
    کاگه ها و مادارا !!!
    ناروتو و توبی !!
    سویی گتسو و داستان طومار !!!!
    ( داستی اون دختره که زندانی شده بود ..همون عاشق دلباخته ساسکه فرار کرد ؟؟)

18. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این صفحاتی که گذاشتی مربوط به کدوم قسمت های مانگا میشه؟!
    میخوام برم همه صفحات رو از اول تا اخر بخونم...فقط اگه بگی کدوم قسمت ها بوده ممنون میشم
    بعد میام جواب میدم

20. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •