فکر کنم دیگه 100 در 100 به نتیجه رسیده باشی چون همه کمک کردن ولی نمی دونم وقتی من دوربین می خریدم این همه دوستان نازنین کجا بودن تا من کمتر دچار تردید شم
فکر کنم دیگه 100 در 100 به نتیجه رسیده باشی چون همه کمک کردن ولی نمی دونم وقتی من دوربین می خریدم این همه دوستان نازنین کجا بودن تا من کمتر دچار تردید شم
اختیار دارین شما ما سعادت نداشتیم...
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلم شما همیشه و همه جا به کمک من اومدی و نمی دونم چطور ازت تشکر کنم![]()
حدود250 تا 300 دوربین نیمه حرفهایمعرفیکنید با زوم بالا مثل 1000fd مرسی
با تائید نظر Senator عزیز باید بگن که زیادی حساس بودن در این زمینه درست نیست . واقعا فک میکنی اختلاف مثلا sx1 با fz28 اسمون تا زمینه ؟ به هیچ وجه اینطور نیست . یا هر مدل دیگه ای . این شرکتها اینقدر معتبر هستن که جنس بنجل دست منو تو ندن . اما من همیشه گفتم ، بهترین انتخاب همونیه که خودت میخوای . یعنی بشین در مورد دوبین مطالعه کن و ببین آیا مثلا فلان امکاناتش (مثلا مود RAW) بدردم میخوره و ... .
همین دوربینی که انتخاب کردی خوبه اما قیمتش رو باید به حرف Senator گوش کنی . بیشتر صبر کن .
البته با اومدن HX-1 سونی احتمالا این کاهش قیمت اتفاق میافته . چون احتمال کاهش فروش کانن با این دوربین پر امکانات و باکیفیت سونی هست . چند روز پیش نقد این دوتا دوربینو با هم کامل خوندم . گرچه کانن دو سه جا سر تر هست ، اما در مقایسه کلی سونی خیلی مناسبتره ، مخوصا که حداقل 100 تومن ارزونتره قیمت پایش .
موفق باشی .
سونی H50
قیمت : 350 حدودا . البته من خیلی وقته قیمتش رو چک نکردم .
همون فوجی F100fd خوبه به نظرم.
با تشکر از همه دوستانی که زحمت کشیدند جواب من را دادند.
در مورد HX1 هم تحقیق میکنم.
باز هم از همه دوستان ممنونم
این همه خودمو برای sx1 کشتم ولی فکر کنم آخرش sx10 بخرم واقعا کیفیت عکسش بهتر ولی sx1 فیلمش روانیم کردهبود.
به نظر منم اگر نمی خوای زیادی خرج کنی sx10 بهترین انتخابه حالا بعد ها هم می تونی یه دوربین فیلم برداری توپ بخری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)