تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 288 از 1174 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

استار بوی جان بابت اخبار ممنون راستی ما اینجا یه رسم داریم که به دوستانی که اینجا دائمی هستند اسم مستعار میدهیم و اونارو بیشتر به اون اسم صدا میزنیم که همه از بازیکنهای رئال هستش چی قدیمی و چه جدید ولی اکثرآ جدید هستن مثلآ بنده رو دوستان رائول و یا وحید جون رو کاسیاس صدا میزنن حال شما بجز :گاگو -کسیاس -راموس-رائول-اشنایدر-نیستلروی -بکام-زیدان از بقیه اسمهای بازیکنها میتونی استفاده کنی و این فقط یه پیشنهاده ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خوب همه در به در دنبال یه فیلم از جشن اصلی قهرمانی بودین من با تلاش فراوان این ارزو رو به واقعیت رساندم و این هم یه ویدئو 5 دقیقه ای واس شما دوستان خوب گرچه کیفیت پایینی داره ولی برگ سبزی است تحفه درویش....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدورام که خوشتون اومده باشه البت این نکته رو فراموش نکنین که باید سریع ببینین تا حذف نشده........

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

خبرگزاري فارس: كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال فرانسه قصد انجام مربيگري در تيم انگليسي كوئينزپارك رنجرز را ندارد.
    عمرا بایست بیاد جای میاتوویچ رو بگیره
    من دست راست می خوام

خبرگزاري فارس: نايب رئيس رئال مادريد به دلايل شغلي و نارضايتي از دخالت سايرين در كارهاي خود در انتهاي فصل از اين باشگاه مي رود.
    .
    یه عادت بدی که این میا داشت این بود که همیشه یا موقع شام یا خواب میزنگید و میگفت یافتم یافتم فلان بازیکنو بخریم؟

خوب بعد از او عکسهای زیبا چند خبر زیبا هم واستون دارم:
    1:به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل کاناوارو که در برد ۲-۱ برابر اوساسونا از زمین اخراج شد حرفهایی دارد .
    وی در باره ی کارت قرمزش گفت : تصمیم سختی بود . چراکه من هیچگاه انتظار نداشتم که دوباره کارت بگیرم . این یک خطای معمولی برای من بود اما وقتی که کارت قرمز را دیدم دنیا روی سرم خراب شد . من فقط می توانم از هم تیمی هایم عذرخواهی کنم و می توانم بگویم که مانند هواداران رنج بردم .
    اما تیم نتیجه ی باخته را برد . وی گفت : خوشبختانه تیم ثابت کرد که قلب شیری دارد و همه با هم متحدند . آمدن به پامپلونا و بردن در چنین شرایطی مانند هیچ شرایطی که فکرش را بکنید نیست .

مرسی احمد جان عکسای زیبایی بود.
    بهش بگو باشه....

[COLOR=#ff0000]2:کاکا بهترین بازیکن سال ۲۰۰۷ از این که رئال به او علاقه مند است خوشحال است.
    او گفت:من هم مانند هر بازیکنی در جهان از این که رئال به من علاقه مند است خوشحالم.رئال باشگاهی است با بازیکنان و تاریخی استثنایی.ولی بازهم همه چیز به دو تصمیم دو باشگاه بر میگردد.این تصمیمات با باشگاه است نه با بازیکن.و من فقط منتظر نتیجه می مانم.

آی شیطون... کی بود میگفت من تا آخر دوران بازگریم در میلان میمونم
    خوب همه در به در دنبال یه فیلم از جشن اصلی قهرمانی بودین من با تلاش فراوان این ارزو رو به واقعیت رساندم و این هم یه ویدئو 5 دقیقه ای واس شما دوستان خوب گرچه کیفیت پایینی داره ولی برگ سبزی است تحفه درویش....
    امیدورام که خوشتون اومده باشه البت این نکته رو فراموش نکنین که باید سریع ببینین تا حذف نشده........
    دست گلت درد نکنه جالب بید... نمی دونم کیا بودن هی میگفت pepe گمون کنم بچه محلاش بودن... بقیه اش هم که هی میگفتن رائووووووووووول..رائوووووو ووووووووول...رائول رائول رائول........رائووووووووووول.. رائووووووووووووووول.........ر ئول رائول رائول

راستی درنته چش بود؟ بازیکن به این خوبی

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

استار بوی جان بابت اخبار ممنون راستی ما اینجا یه رسم داریم که به دوستانی که اینجا دائمی هستند اسم مستعار میدهیم و اونارو بیشتر به اون اسم صدا میزنیم که همه از بازیکنهای رئال هستش چی قدیمی و چه جدید ولی اکثرآ جدید هستن مثلآ بنده رو دوستان رائول و یا وحید جون رو کاسیاس صدا میزنن حال شما بجز :گاگو -کسیاس -راموس-رائول-اشنایدر-نیستلروی -بکام-زیدان از بقیه اسمهای بازیکنها میتونی استفاده کنی و این فقط یه پیشنهاده ....
    رائول جان خیلی ممنون. من هم از گوتی خیلی خوشم میاد چون هم خیلی به تیم تعصب داره هم وقتی رو اوجه فوق العاده بازی می کنه. البته اگه دوستان ما رو قبول کنن.ِ
    البته من عاشق کاکا هستم که اگه یه احتمال بیاد رئال رززوش کنم.
    Last edited by h_starboy; 06-05-2008 at 09:04.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رائول دمت گرم عكس ها خيلي حال داد!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

YouTube كه ف ي ل ت ر هست!!! يكي زحمت بكشه اين فايل فلش رو با FireFox دانلود كنه، يه جا ديگه آپلود كنه

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم آپ شده تو رپیدشیر خدمت دوستان رئالی گل :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته همونطوری که رائول جان گفتن کیفیتش پایینه ولی دیدنش خالی از لطف نیست.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینم آپ شده تو رپیدشیر خدمت دوستان رئالی گل :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته همونطوری که رائول جان گفتن کیفیتش پایینه ولی دیدنش خالی از لطف نیست.
    دمت گرم داداش! حال دادي!

باحال بود، عجب آهنگي گذاشته بودناااا! خوراك تكنو بود!
    حيف كه كيفيت خيلي پايين بود، فقط كاسياس با اون رنگ پيراهن تابلوش معلوم بود توش!

بازم ميخواهييييييييييم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همگی:
    استار جون بابت همکاری صمیمانه شما در این تاپیک لقب پر افتخار هرناندز گوتیرز (گوتی ) به شما تعلق میگیرد ولی متاسفانه پسری شیطون به نام اند قبلآ کاکا رو رزرو کرده بنده تقصیر ندارم معذرت .................
    راستی کسرا جان یوتیوب فیللللللتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(نه مال من که تو مشهد هستم مث ساعت کار میکنه این سایت که باز باز عالی)
    راستی ریس فیشر چاکریم بابا ماکه کاری نکردیم ..............

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

توجه -------- توجه
    یک خبر بسیار خوب:
    رئال مادرید در پیشهادی جدید قصد جذب داوید ویا را دارد...................
    رئال در این پیشهاد خود به ویا قول پرداخت 22 میلیون یورو و سالانه3.5 میلیون دستمزدقصد جذب صد در صد این بازیکن را داد و اگر این انتقال صورت بگیرد وی پس از کاسیاس و رائول گرانترین بازیکن رئال خواهد بود و احتمال اینکه اون با این پیشهاد به رئال مادرید سفر کند خیلی خیلی زیاد هست و رئال در صورت این انتقال سهمیهای بیشتری در یورو خواهد داشت .............
    خدا کنه بیاد من کلآ به اسپانیایی بودن رئال رائ میدم و دوست دارم که رئال تیمی بیشتر اسپانیای باشه و از تیمهای مث ارسنال که 1 انگلیسی هم بیشتر اوقات در ترکیب نداره حالم به هم میخوره........
    نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •