بسیار گمراه میشویم...توضیحات تکمیلی لطفا!
بسیار گمراه میشویم...توضیحات تکمیلی لطفا!
اگه ميخوايد وضع شارژ گوشيتون بهتر بشه بريد ورژن جديدو دانلود كنين.اگه نه كه ارزششو نداره...
با smartcomGPSميشه مسير يابي كرد ؟يعني يه نقطه رو روش مشخص كني نزديكترين مسير و بگه؟
طرز مسیر یابی رو اگه امکان داره دوستان یک توضیح بدن...
ممنون...
کسی نبود؟؟؟
سلام دوستان به دادم برسین
دیروز اومدم گوشیمو اپ کردم نگو به مموری کارتم پسوورد گذاشتم و غیر فعالش نکردم حالا وقتی مموری کارت رو روی گوشی نصب میکنم کد میخواد منم اصلا یادم نیست پدرم در اومد هر چی به ذهنم رسید دادم ولی بازم باز نشد از دوستان یه کد یا روشی بلده که من بتونم وارد رمم بشم و اطلاعاتم نپره
بیشتر هم واسه برنامه های اصلی گوشی که بصورت پیش فرض روی مموری هستن ناراحتم همون دیکشنری و ....
سلام
بنده به توصیه بعضی ازدوستان فایلهای زیپ Firmware20 راازکافی نت دانلودکردم ولی الآن که میخواهم آپدیت کنم ازآنجائیکه Firmware21آمده،بالطبع Nokia Software Updaterآن فایلهارانمی شناسد،حالاسؤال اینست که:
1-می شود کاری کردکه گوشی با Firmware20 آپدیت شود؟
2-کسی ازدوستان اگرفایلهای فشرده شده Firmware21راآپلودکند یالینک دانلود آنهارابگذارد خیلی ممنون میشوم چون
کافی نت هااجازه نصب درایورهای گوشی راروی سیستم خودشان وهمچنین وصل گوشی ازطریق کابل را نمی دهند تابتوان بصورت online فایلهای 111مگابایتی رادانلود وگوشی راآپگریدکرد.
بدرود
-------------------
ashskhaabعدوشودسبب خیراگرخدابخواهد.
سلام .يه مشكلي برام پيش اومده .گالري گوشيم به هم ريخته.عكس ها و فيلم هاي روي مموري كارت رو بالا نمياره.يه عكس ريختم رو حافظه تلفن يه بار نشون ميده يه بار نشون نميده.كاري ميتونم كنم كه درشت بشه؟
با تشكر
ظاهرا تنها کار ممکن آپدیت دوبارست البته قبلش با ریست کردن تست کن
گوشی رو فرمت کنی گالری درست میشه !
در مورد دوست عزیز mOBy که رمز مموری کارت رو نمیدونه هر کدوم رو خواستی انتخاب کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم هم 2 تا درخواست دارم از دوستان !!!!!!!!! آخر کدوم برنامه GPS ????
و ---> یک جوانمرد بیاد و همه ی این آیتم های عکس برداری N95 رو معرفی و کاربردش رو بگه !!!
به نظرم این روش جالبی هست Moby جان :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)