این دو تا بازی حداقل به 1 گیگ رم نیاز دارن تا روان اجرا بشن
این دو تا بازی حداقل به 1 گیگ رم نیاز دارن تا روان اجرا بشن
من ویندوز ویستا دارم و هیچ یک از بازی هایم روی آن نصب نمی شود . چکار کنم که این بازی ها روی ویستا نصب شود ؟
مثلاً همین فیفا 2007 یا 2006
سلام منم مشکل نصب نشدن بازی تو ویستا رو دارم ولی 2 تا بازی نصب شدن جنرال1و2 وبازی pes 6
مشکل من (Tom Clancy's Rainbow Six Vegas) تو سیستم من جواب نمیده یعنی تا load اولش میره اما تو بازی نمیره __________سیستم من اینه:::
cpu: amd 3000
ram :512&512=1gig kingston
grafic: ati radeon 9550
????????????چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من حافظه خال درايو c ام پايين است . بازي ها يا خوب كار نمي كند يا اسنستال نمي شود كاري مي توانم بكنم . نمي توانم خالي اش كنم .
خواهش میکنم که سیستم بازی splintercell4 را به من بگو به صورت پیغام خصوصی
خوب تنها چارش همونه . ميتوني از ظرفيت درايو هاي ديگه كم كني و به C اضافه كني .سلام
من حافظه خال درايو c ام پايين است . بازي ها يا خوب كار نمي كند يا اسنستال نمي شود كاري مي توانم بكنم . نمي توانم خالي اش كنم .
شما قبلا اين بازي رو روي XP بازي كردي ؟سلام منم مشکل نصب نشدن بازی تو ویستا رو دارم ولی 2 تا بازی نصب شدن جنرال1و2 وبازی pes 6
مشکل من (Tom Clancy's Rainbow Six Vegas) تو سیستم من جواب نمیده یعنی تا load اولش میره اما تو بازی نمیره __________سیستم من اینه:::
cpu: amd 3000
ram :512&512=1gig kingston
grafic: ati radeon 9550
????????????چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نكردي فكر كنم اشكال از گرافيكت باشه .
چون ATI براي بازي زياد خوب جواب نميده .
عزيزم احتمالا گرافيكت Vista Support نيست .من ویندوز ویستا دارم و هیچ یک از بازی هایم روی آن نصب نمی شود . چکار کنم که این بازی ها روی ویستا نصب شود ؟
مثلاً همین فیفا 2007 یا 2006
مدل گرافيكت رو بزار .
Last edited by Oracle_Eldorado; 14-05-2007 at 23:59.
گرافیکتون برای اجرای بازی پایین هست و جواب نمیده
الدورادو جان از اون حرفها بودا که ati برای اجرا بازی خوب نیست کی یه همچین شایعات چرتی رو درست کرده
شما اگه یه مدل بالای ati رو داشته باشید اگر که در بازی از geforce بهتر نباشه بدتر نیست (البته نتایج تست در بازیهای مختلف فرق میکنه بعضی بازیها geforce بعضی بازیها ati (
==============
سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows® XP (only)
Processor: 3 Ghz Pentium® 4 or AMD Athlon™ 3000 (3.5 Ghz Pentium 4 or Athlon 3500 recommended). Game optimized for Dual-processor-enabled computers.
RAM: 1 GB
Video Card: DirectX® 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (256 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX® 9.0c-compatible (EAX" recommended) - PC audio solution containing Dolby® Digital Live required for Dolby Digital audio.
DirectX Version: 9.0c or higher (9.0c included on disc)
DVD-ROM: 4x DVD-ROM or faster
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Mouse, keyboard
Multiplay: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster
*Supported Video Cards at Time of Release
ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900
امید جان اینو همه ی گیمر ها میدونند که Geforce در بازی همیشه از ATI سرتر بوده .گرافیکتون برای اجرای بازی پایین هست و جواب نمیده
الدورادو جان از اون حرفها بودا که ati برای اجرا بازی خوب نیست کی یه همچین شایعات چرتی رو درست کرده
شما اگه یه مدل بالای ati رو داشته باشید اگر که در بازی از geforce بهتر نباشه بدتر نیست (البته نتایج تست در بازیهای مختلف فرق میکنه بعضی بازیها geforce بعضی بازیها ati (
==============
من خودم تجربه دارم دیگه .
از اون مدل 64 تا همین 256 و حتی SLI !
هیچوقت نتوسنته با Geforce رقابت کنه .
بهت قول میدم اگه با همون سیستم و یک گرافیک 5500 Geforce بیاری بازی بیاد .
الدورادو جان حرف خنده دار نزن هیچ موقع به طور قاطع نمیشه گفت که geforce از ati بهتره برای بازی همونطور که گفتن در بازیهای مختلف این که کدوم بهتر کار میکنن فرق میکنه
اگر هم دوست دارید همون گیمرها رو بیارید تا با هم یه بحث منطقی در این مورد کنیم
خواستید چند تا بنچمارک از سایتهای معتبر هم براتون میزارم تا ببینید که کدوم گرافیک بهتره عجیبه![]()
در ضمن این حرف که fx5500 که از ضعیفترین چیپ های تاریخ انویدیا هست رو با ati 9550 مقایسه میکنید و میگید که 5500 بهتره![]()
به جرات میگم که 9550 رادئون میخوره این کارت رو![]()
حالا به نظر شما چه کارت گرافیکی بگیرم که دیگه همه بازیها بدونه هیچ مشکلی اجرا کنه_مثل بازیهای(splintercell,
Rainbow Six Vegas,از این جور بازیها)
(ram , cpu )که فکر کنم کافی باشه..درسته
راستی سیستم من از این قدیمیاستا (ای جی پی)
Experes نیست حالا چه کارت گرافیکی میخوره بهش که بخرم(فقط همه بازیها رو اجرا کنه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)