تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2879 از 3347 اولاول ... 18792379277928292869287528762877287828792880288128822883288929292979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,781 به 28,790 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

دوستمون درست میگه راه درست همینه = تحریم ایرانسل
    داداش ما ایرانی ها تحریم بلد نیستیم ؛ نمونش همون کمپین تحریم خودرو صفر داخلی بود که تا یه وام دادن همه بلانسبت عین *** رفتن و ازشون خریدن و خودروسازا هم به ریش هممون خندیدن . ما کلا عادت کردیم هر چی بزنن توی سرمون صدامون درنیاد و واسه همینم هست که هرگز همچین تحریم هایی که شما میگید اتفاق نخواهد افتاد . مطمئن باشید ایرانسل هم با قدرت کار خودش رو خواهد کرد و اتفاقی نمیوفته خیالتون تخت .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

2. 14 کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

داداش ما ایرانی ها تحریم بلد نیستیم ؛ نمونش همون کمپین تحریم خودرو صفر داخلی بود که تا یه وام دادن همه بلانسبت عین *** رفتن و ازشون خریدن و خودروسازا هم به ریش هممون خندیدن . ما کلا عادت کردیم هر چی بزنن توی سرمون صدامون درنیاد و واسه همینم هست که هرگز همچین تحریم هایی که شما میگید اتفاق نخواهد افتاد . مطمئن باشید ایرانسل هم با قدرت کار خودش رو خواهد کرد و اتفاقی نمیوفته خیالتون تخت .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
    دقیقا همینه . ایرانسل به منافع تجاری و سودآوری خودش فکر می کنه نه به چند تا دانلودر

4. 5 کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دقیقا همینه . ایرانسل به منافع تجاری و سودآوری خودش فکر می کنه نه به چند تا دانلودر
    فعلا که میبینی ایرانسل همچنان بسته های نامحدود دانلودی خودش رو داره پس اشتباه فکر نکن که به فکر یک مشت دانلودر نیست فقط این وسط کسایی مثل من که اینترنت اصلیشون ایرانسل بود ضرر میکنن و البته به ضرر ایرانسل هم میشه چون من این 70 گیگ موندم تموم بشه رفتم جای دیگه چون بیمار نیستم بیام از گیگی 1600 تومن یهو به ایرانسل گیگی 2600 تومن بدم چون یک مشت حرومی تو ایرانسل به سود میلیاردی خودشون قانع نیستن و میخوان تریلیاردی سود کنن حالا حساب کنید از چند نفر مثل من ایرانسل درآمدش از همون گیگی 1600 که میفروخت میشه 0 , دیگه بالاخره طمع زیاد ایرانسل یه جا باید به ضررش باشه دیگه

6. 5 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سرعت 100 مگ بهتون میداد لذت میبردین اینا همه اش نقشه بود که سیاست کثیف مودم فروشیش رو اجرا کنه تو ایران تکنولوژی شده وسوسه کردن و در نتیجه خالی کردن جیب ملت در آینده ای نچندان دور tdd هم به سرنوشت وایمکس دچار خواهد شد گول نخورید و پولتونو حروم نکنید.

8. 9 کاربر از mehrdad..7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خاطرتون جم باشه سال دیگه هر گیگ اینترنت همراه زیر 5 تومن نمیاد ( بسته های حجیم )

10. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فعلا که میبینی ایرانسل همچنان بسته های نامحدود دانلودی خودش رو داره پس اشتباه فکر نکن که به فکر یک مشت دانلودر نیست فقط این وسط کسایی مثل من که اینترنت اصلیشون ایرانسل بود ضرر میکنن و البته به ضرر ایرانسل هم میشه چون من این 70 گیگ موندم تموم بشه رفتم جای دیگه چون بیمار نیستم بیام از گیگی 1600 تومن یهو به ایرانسل گیگی 2600 تومن بدم چون یک مشت حرومی تو ایرانسل به سود میلیاردی خودشون قانع نیستن و میخوان تریلیاردی سود کنن حالا حساب کنید از چند نفر مثل من ایرانسل درآمدش از همون گیگی 1600 که میفروخت میشه 0 , دیگه بالاخره طمع زیاد ایرانسل یه جا باید به ضررش باشه دیگه
    به نظر من اصلا هم ضرر نمی کنه ! پراید از 6 , 7 تومن شد 20 تومن سایپا ضرر کرد !!!!

12. 3 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر من اصلا هم ضرر نمی کنه ! پراید از 6 , 7 تومن شد 20 تومن سایپا ضرر کرد !!!!
    احسن به شما . یه ضرب المثل هست که میگه جایی نمی‌خوابه که آب زیرش بره... اینا اینقدر براشون سود هست که با رفتن دو سه نفر ، ضرری نمی کنن.

14. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خیلی عجیبه
    سرعت من از ۴۸ مگ، طی یک هفته خیلی راحت اومده روی هیچی
    دقیقا هر روز کمتر از دیروز، مثه اینکه سرعتت تنظیم شده باشه روی حالت نزولی
    پینگ داغون شده، صفحات به زور باز میشن
    امروز از روی ناچاری مجبور شدم قفل کنم روی 3g اما همچنان صفحات لاکپشتی باز میشن
    یه نکته دیگه: هوای نیمه ابری (چندتا ابر کوچیک به همراه وزش باد) تغییری توی سرعت و کیفیت اینترنت همراه داره؟

16. این کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

خیلی عجیبه
    سرعت من از ۴۸ مگ، طی یک هفته خیلی راحت اومده روی هیچی
    دقیقا هر روز کمتر از دیروز، مثه اینکه سرعتت تنظیم شده باشه روی حالت نزولی
    پینگ داغون شده، صفحات به زور باز میشن
    امروز از روی ناچاری مجبور شدم قفل کنم روی 3g اما همچنان صفحات لاکپشتی باز میشن
    یه نکته دیگه: هوای نیمه ابری (چندتا ابر کوچیک به همراه وزش باد) تغییری توی سرعت و کیفیت اینترنت همراه داره؟
    نتیجه ی استفاده از تجهیزات چینی و آت و آشغاله... توی زمستون هم بارها میشد که پوشش و کیفیت 4g/3g کاهش یابه وقتی هوا سرد یا ناپایدار میشه!

حالا تازه عیرانشل بهتره تجهیزاتش

18. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ژاپن

پيش فرض

دوستان اگر میخواد بسته های حجمی رو برداره چرا داره مودم 4.5 جی رو تبلیغ میکنه پس ؟

به قول دوستان مگر چقدر دانلودر یا مصرف کننده بالا داریم

من خودم دانلود کننده نیستم فقط مصرفم بالاست
    یادمه اولین بار از خود ایرانسل زنگ زدن پیشنهاد بسته 100 گیگ رو بهم دادن

حالام نمیشه کاری کرد یه عده هستن 25 مگ 25 مگ بسته میخرن برای اینا چه فرقی میکنه 100 گیگ باشه یا نباشه

همه هم که اول میخوان خر خودشون از پر رد بشه بعد پر ریخت به درک

20. این کاربر از javadth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •