این سرعت رو بذارید تو انجمن ایرانسل
معمول سرعت بین 40-50 مگ هست
این سرعت رو بذارید تو انجمن ایرانسل
معمول سرعت بین 40-50 مگ هست
جدای از این صحبتا!
+
من با آی پیهای 2.185 شبها حدود 7 گیگ دانلود دارم. با بقیه آیپیها دانلود شبانه به زور به یک گیگ میرسه.
سرویسم 2 مگ و دانلود استریم روی 10مگ بسته شده.
تا اینجا که خوب بوده.
لازم به ذکره که قبلش هم نامحدود 512 داشتم که افتضاح بود و گرون!
+اوضاع خط:
فقط کاش ارزونتر بشه. چه خبره آخه؟
Last edited by Masoud-Susa; 10-07-2016 at 20:29.
ما خواستیم یه دروغی بدیم که بهش بخوره آخه کدوم خطی 100 مگ میکشه
من که کلا قید شبانه مخابراتو زدم فقط بیخود برق مصرف میشه بابت کامپیوتر، همون سرویس نامحدود همراه اول میزنم، شایدم ایرانسلمو ترابرد کردم رو همراه اول
Last edited by 8-1kel; 10-07-2016 at 21:37.
دوستان من قبلا 4 سال پیش 128 نامحدود مخابرات داشتم وقتی دانلود میکردم پینگم بالا نمیرفت وهنگام دانلود بازی آنلاین هم میکردم البته زنگ میزدم ریت دانلودم رو روی 2مگ یا 4مگ یا ... 10 مگ میزاشتن تا این اتفاق بی افته خیلی حال میکرد و خوب بود البته سرعت دانلود همون 30 باقی میموند و بالا نمیرفت
میخواستم بدونم الان هم همین وضعیته مخابرات؟
سلام یه سوال ضروری دارم
چرا باید پینگ اینترنت دوتا همسایه با هم فرق بکنن؟
دوتا همسایه از یک شرکت اینترنت دارن و یه نکته جالب پینگ اون همسایه ای که خوبه تازه خطش نویز هم داره
سلام
نویز ارتباط چندانی به پینگ نداره،بیشتر برای اینه که لینک ثابت بمونه و قطع و وصلی نداشته باشید البته یکی از دوستان تجربه ای داشته که این حرف منو نقض میکنه یعنی وقتی نویز رو برطرف کرده دیده پینگ بهتر شده
ولی پینگ به پهنای باندی که شرکت میده بستگی داره،اگر پهنای باند شرکت کم بیاد پینگ میره بالا و ممکنه تایم اوت داشته باشید،باید به پهنای باند شرکتا هم نگاهی بندازید
دوتا همسایه از یه شرکت استفاده میکنن و دوتا یه سرویس و یک پهنای باند رو دارن
دلیلش اینه که گیت وی هاتون متفاوت هست مثلا یکی از مسیر ترکیه هست یکی از مسیر جمهوری آذربایجان
نویز تاثیر چندانی روی پینگ نداره مگر در شرایط بحرانی که خط سر مرز قطع شدن باشه
منظور من پینگ داخلیه نه خارجی
اگه گت وی ها یکی باشن چی؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)