بله برمیگردونن
مشکلی نداره
بله برمیگردونن
مشکلی نداره
شما کی فرستادی دفترچه رو؟ بهتون گفتن کی میوفته اعزامتون؟؟
من شنبه هفته پیش فرستادم تاریخ اعزام 4/1 شد
آقا میخوام از این ساعتای هوشمند بخرم ببرم پادگان سرگرم بشم سره پستا ...نظرتون چیه ..؟؟
سامسونگ گیر واچ چطوره به نظرتون .... خداییش کف کردم سره پستا ..اینا بعدی میدونم از این چیزا چیزی حالیشون باشه
شارژرشو که حالیشون میشه ، با دردرسر باید شارژ کنی
تو ساعت هم چیزی واسه سرگرم شدن نیست که ، باید خود گوشی هم باشه، زیاد ایده خوبی نیست
اسمارت واچ خودش به تنهایی بعید میدونم خیلی سرگرم کننده باشه .. بعد مصرف شارژشون هم بالاست
من کل خدمت رو با یه mp3 player گذروندمبا دوساعت شارژ راحت 100 ساعت جواب میداد هنوز هم داره برام کار میکنه مثل بنز
کلا بستگی به گیر بازار بودن محل خدمت شما داره یه جا جدول هم نمیزارن ببری داخل اسایشگاه یه جا هم میبینی با psp میرن سر پست![]()
آقا ممنون ... ولی کلا الان که دارم 24ای پست میدم سختمه .... سر پستا اعصابم خورد میشه ...
حالا ایشالله که پاسبخش شدم تو سر کشی ها هم ازش استفاده میکنم... به هر حال من معتاد الکترونیکی هستم .... یه چیزی تو این حال و هوا برام پخش بشه راحت تر میتونم خدمت ادامه بدم ... جایی که خدمت میکنم ته تهش بتونم پاسبخش 72ای بخورم تازه اگر شانس بیارم
خداییش بهم فشار میاره دور بودن از فضای مجاز
دوست عزیز میشه مدل ام پی تیری پلیرتو بهم بگی؟
سایزش کوچیکه یا بزرگ؟میشه از دژبانی رد کرد؟
راستی حقوق من که گروهبان یک لیسانسم 62 تومنه اما رفیقم که دقیقا شرایطش مثل منه 72 تومن بود !
کم نیست؟میشه اعتراض کرد یا طبیعیه؟
دوستان چند تا روش جاسازی هم یاد بدید که دژبانا نفهمن![]()
philips gogear spark والا بعید میدونم نو ش تو بازار باشه سایزش خوبه کسی که نتونست با بازرسی های بدنی که مدام میکردن پیداش کنه ..![]()
کلا سر پست mp3 player خیلی فاز میده و سرعت گذر زمان رو ده برابر میکنهاقا اگر جای خطری هستید از این کارا نکنید از من به شما نصیحت ... پستی که من استفاده میکردم اگر 24 ساعت هم میخوابیدی هیچ خبری نبود .....
هر سربازی برای خودش مثل کارمند ها فیش حقوقی داره برید کارگزینی یگانتون فیش حقوقیتون رو بخواید موارد رو با فیش حقوقی رفیقتون مقایسه کنید ببینید مشکل چیه .... بله قابل پیگیری هست از طریق یگانتون
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)