تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2879 از 4105 اولاول ... 1879237927792829286928752876287728782879288028812882288328892929297933793879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,781 به 28,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    من یه سوالی واسم پیش اومده من وقتی مدارک تحویل پلیس +10 دادم برگه سبزو همراه با برگه معاینه پزشک و برگ واکسن و فرم مشخصات برگردوند بهم میخاستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟واسه بقیه دوستان هم مدارکو تحویل دادن بشون؟
    بله برمیگردونن
    مشکلی نداره

2. 2 کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه outlawboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    من یه سوالی واسم پیش اومده من وقتی مدارک تحویل پلیس +10 دادم برگه سبزو همراه با برگه معاینه پزشک و برگ واکسن و فرم مشخصات برگردوند بهم میخاستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟واسه بقیه دوستان هم مدارکو تحویل دادن بشون؟
    شما کی فرستادی دفترچه رو؟ بهتون گفتن کی میوفته اعزامتون؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شما کی فرستادی دفترچه رو؟ بهتون گفتن کی میوفته اعزامتون؟؟
    من شنبه هفته پیش فرستادم تاریخ اعزام 4/1 شد

5. 2 کاربر از hitmax77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آقا میخوام از این ساعتای هوشمند بخرم ببرم پادگان سرگرم بشم سره پستا ...نظرتون چیه ..؟؟
    سامسونگ گیر واچ چطوره به نظرتون .... خداییش کف کردم سره پستا ..اینا بعدی میدونم از این چیزا چیزی حالیشون باشه

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا میخوام از این ساعتای هوشمند بخرم ببرم پادگان سرگرم بشم سره پستا ...نظرتون چیه ..؟؟
    سامسونگ گیر واچ چطوره به نظرتون .... خداییش کف کردم سره پستا ..اینا بعدی میدونم از این چیزا چیزی حالیشون باشه
    شارژرشو که حالیشون میشه ، با دردرسر باید شارژ کنی
    تو ساعت هم چیزی واسه سرگرم شدن نیست که ، باید خود گوشی هم باشه، زیاد ایده خوبی نیست

8. این کاربر از psycho0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اسمارت واچ خودش به تنهایی بعید میدونم خیلی سرگرم کننده باشه .. بعد مصرف شارژشون هم بالاست

من کل خدمت رو با یه mp3 player گذروندم با دوساعت شارژ راحت 100 ساعت جواب میداد هنوز هم داره برام کار میکنه مثل بنز

کلا بستگی به گیر بازار بودن محل خدمت شما داره یه جا جدول هم نمیزارن ببری داخل اسایشگاه یه جا هم میبینی با psp میرن سر پست

10. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آقا ممنون ... ولی کلا الان که دارم 24ای پست میدم سختمه .... سر پستا اعصابم خورد میشه ...

حالا ایشالله که پاسبخش شدم تو سر کشی ها هم ازش استفاده میکنم... به هر حال من معتاد الکترونیکی هستم .... یه چیزی تو این حال و هوا برام پخش بشه راحت تر میتونم خدمت ادامه بدم ... جایی که خدمت میکنم ته تهش بتونم پاسبخش 72ای بخورم تازه اگر شانس بیارم

خداییش بهم فشار میاره دور بودن از فضای مجاز

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اسمارت واچ خودش به تنهایی بعید میدونم خیلی سرگرم کننده باشه .. بعد مصرف شارژشون هم بالاست

من کل خدمت رو با یه mp3 player گذروندم با دوساعت شارژ راحت 100 ساعت جواب میداد هنوز هم داره برام کار میکنه مثل بنز

کلا بستگی به گیر بازار بودن محل خدمت شما داره یه جا جدول هم نمیزارن ببری داخل اسایشگاه یه جا هم میبینی با psp میرن سر پست
    دوست عزیز میشه مدل ام پی تیری پلیرتو بهم بگی؟

سایزش کوچیکه یا بزرگ؟میشه از دژبانی رد کرد؟

راستی حقوق من که گروهبان یک لیسانسم 62 تومنه اما رفیقم که دقیقا شرایطش مثل منه 72 تومن بود !

کم نیست؟میشه اعتراض کرد یا طبیعیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان چند تا روش جاسازی هم یاد بدید که دژبانا نفهمن

14. این کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز میشه مدل ام پی تیری پلیرتو بهم بگی؟

سایزش کوچیکه یا بزرگ؟میشه از دژبانی رد کرد؟

راستی حقوق من که گروهبان یک لیسانسم 62 تومنه اما رفیقم که دقیقا شرایطش مثل منه 72 تومن بود !

کم نیست؟میشه اعتراض کرد یا طبیعیه؟
    philips gogear spark والا بعید میدونم نو ش تو بازار باشه سایزش خوبه کسی که نتونست با بازرسی های بدنی که مدام میکردن پیداش کنه ..

کلا سر پست mp3 player خیلی فاز میده و سرعت گذر زمان رو ده برابر میکنه اقا اگر جای خطری هستید از این کارا نکنید از من به شما نصیحت ... پستی که من استفاده میکردم اگر 24 ساعت هم میخوابیدی هیچ خبری نبود .....

هر سربازی برای خودش مثل کارمند ها فیش حقوقی داره برید کارگزینی یگانتون فیش حقوقیتون رو بخواید موارد رو با فیش حقوقی رفیقتون مقایسه کنید ببینید مشکل چیه .... بله قابل پیگیری هست از طریق یگانتون

16. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •