دوستان براي اينكه از شاتل پينگ بگيرم چه اي پي رو بايد پينگ كنم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان براي اينكه از شاتل پينگ بگيرم چه اي پي رو بايد پينگ كنم؟
85.15.1.42
85.15.1.10
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
دوستان چرا این شاتل هیچ صفحه ای رو بازنمیکنه با اینکه سرعت دانلود بالاست !!!!
اما با وی پی_ان که میرم باز میکنه؟
سلام...
دوستان در بهترین حالت سرعت دانلود Art Home چنده؟؟؟
سرعت Art 1 چی؟؟؟
من الان پارس دارم 128 ولی 210 تا دانلود دارم![]()
دوستان جدیدا شاتل تو شهر ما نمایندگی زده اما تعرفه هاش خیلی گرونه.64 نامحدود میده 21.آخه 64 هم شد سرعت.حالا ping شاتل چطوریه؟تقریبا چنده؟
شاتل هیچ سرویس نا محدودی نداره گول نخوری
پینگش عالیه بالای هزار
فرت و فورت هم دی سیت می کنن
همين الان هم sms دادن هم email كه :
سالمش كه خداي اختلال و قطعي بودمشترک گرامی ،به اطلاع می رسانیم طبق اعلام مدیریت دیتای استان ، به دلیل انجام برخی تغییرات به منظور بهینه سازی ارتباطات اینترنت و سرویس دهی IP استان، سرویس اینترنت پرسرعت شما از ساعت 12 شب روز دوشنبه 4 بهمن ماه 1389 تا 6 صبح روز سه شنبه پنجم بهمن 1389 با اختلال و قطعی محدودی مواجه خواهد شد.از صبوری شما تا برطرف شدن اختلال یاد شده سپاس گزاریم.گروه شرکت های شاتل
خدا به داد برسه از اين به بعد
سلام .
یک سوال :
ترافیک هر دوره مخصوص همون دورههست و باید مصرف بشه ؟ به دوره های بعد منتقل نمیشه ؟
الان میخوام 3 گیگ شارژ کنم و البته 1 ماه مونده تا دورم تمام بشه . می خوام ببینم این 3 گیگ جدید به دوره های بعد هم منتقل میشه ؟
نه به هیچ وجه منتقل نمیشه حتی هیچیش رو مصرف نکنین میسوزه.
سلام دوستان downsteam من نزدیک 1 ماه است که 156 شده . با این حساب من دیگه نمی خوام از شاتل adsl بگیرم .
پیشنهاد شما کدام ISP است که مثل اوایل شاتل باشد یعنی هزینه 128 Kbps را بدیم ولی 512 در اصل به ما بدن ؟
Last edited by majid67110; 24-01-2011 at 18:42. دليل: ویرایش املایی
هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)