ای بابا من البته 70 گیگ از 100 گیگم مونده هنوز
اینطوری مودم ها میمونه رو دستمون دیگه
رایتل و همراه اول یه زره شعور و فهم داشته باشن بهترین فرصت هستش از ایرانسل بزنن جلوتر
ای بابا من البته 70 گیگ از 100 گیگم مونده هنوز
اینطوری مودم ها میمونه رو دستمون دیگه
رایتل و همراه اول یه زره شعور و فهم داشته باشن بهترین فرصت هستش از ایرانسل بزنن جلوتر
Last edited by javadth; 25-04-2017 at 19:05.
همین چند لحظه قبل با ایرانسل گرفتم گویا این بسته های حذف شده دیگر قابل بازگشت نمیباشد و برای همیشه حذف شدن و قراره که ایرانسل امشب تا صبح در حال ارتقا هست برای کیفیت بهتر اینارو خود اپراتور گفت
خب حالا حرف منو گوش بدین : ببینید. شبکه. هرچقدم قوی بشه اصلا نت سرعت باشه اصلا مفتش گرونه چون بسته خوب نداره که استفاده کنیم در نتیجه بلا استفاده هست خب این چه کاریه؟؟ هدف ایرانسل چیه از این کارا؟ اول ۳۰ گیگ اومد شش ماهه کرد الانم حذفشون کرد در ضمن یک چیزی که من طبق تست های که انجام دادم شبکه ایرانسل داعمن درحال قطع وصل شدنه همون تست رو با صبانت و شاتل انجام دادم نتیجه مثبت بود اما با ایرانسل نه. . برای من که اینترنت سیار لازم دارم چون تو شهر سیار هستم شغلم بازایابیهست برای من دیگه ایرانسل بی معنی شد با این کارش خیلیا هستن روی ایرانسل حساب باز کرده بودن اما دیگه فایده نداره. ایرانسل مشترک هاشو ازدست میده
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
تو اپلیکیشن سه سوت 724 هنوز بسته 100 گیگ هستش فک کنم و توی اپ بانک پارسیان ( تاپ )
Last edited by javadth; 25-04-2017 at 20:43.
فکنم کم کم باید ایرانسل رو جمع کنیم بریم به سمت این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی دنیا هم معمولا از اینترنت سیار استفاده حجیم نمیکنن اکثرا فیبر نوری هست
اقا بسته ايرانسل زدم اما ويديو هاى اينستاگرام پخش نمى شه هيچ کدوم، ايرانسل مگه شيلطر کرده!؟
دوستان برای سیستم Ios چه نرم افزاری وجود داره برای اینکه ببینیم به چه باندی وصل شده یا اصلا بشه انتخاب کرد باند رو ؟
داستان 1 سال پیش دوباره داره تکرار میکنه ایرانسل که ور داشت 1 شبه قیمتهای اینترنت دوبل کرد و با تحریم و نخریدین مجبور شد قیمتهای درست بده
ایندفعه هم چارش همینه شما نخرید تا 1 ماه اینترنت از ایرانسل ببینید چقدر راحت برمیگیردونه تعرفه های قبلی رو.
#تحریم_ایرانسل
دوستان من روی گوشی ایرانسل 4G دارم
حالا این باند که میگید رو چجوری تغییر بدم؟
و یا اینکه چطور بفهمم الان رو چه باندی هستم؟
دوستمون درست میگه راه درست همینه = تحریم ایرانسل
دیشبم بعد از 30 دقیقه نت قطع شد - اینم از روزگاره ماست - 2 روز فقط 5 گیگ دانلود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)