این قانون تا سال 90 اجرایی بوده و دلیل اینکه بعدا گفتن 72 و ماقبل یعنی کسانی که تا اون زمان مشمول بودن، پس یعنی کسی که 74 هست نمیتونه استفاده کنه اون زمان هم اصولا نمیتونسته مشمول باشه چون به 18 نمیرسه.
این قانون کلا حذف شده و دیه برگشتنش محاله.
این قانون تا سال 90 اجرایی بوده و دلیل اینکه بعدا گفتن 72 و ماقبل یعنی کسانی که تا اون زمان مشمول بودن، پس یعنی کسی که 74 هست نمیتونه استفاده کنه اون زمان هم اصولا نمیتونسته مشمول باشه چون به 18 نمیرسه.
این قانون کلا حذف شده و دیه برگشتنش محاله.
نه چه تغييرى ، همه سربازان ديپلم و زير ديپلم در ١٩ هر ماه اعزام مي شوند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام رفقا. من پایه اعزامی ۱اسفند ۹۳ آموزشی بیگلری هستم. بعد سه هفته مرخصی ۴۸ ساعته به ما دادن اونم بدون اینکه در این مدت حتی مرخصی شهری بدن. از ۲۵ ام هم همه رو میفرستن واسه ماموریت نوروزی. دو گروه میکنن و دو نیمه میکنن و در کل خوب شده که ۱۵ روزی از پادگان به دور هستیم. شرایط سخته حتی در گردان امام حسین که ما هستیم.
خیر توی ارتش حداقل نیروی زیمنی که ما هستیم طبق قانون ستاد نیرو به درجه دار به هیچ عنوان کارت تردد حق ندارن بدن ولی به ستوان امیر پادگان میتونه اگر دوست داشته باشه بده اگر دوست نداشته باشه نده
حرف الکی بهت زده
شما برو پلیس +10 از برگه سبزت پیرینت بگیر تاریخ برگه سبز مهم هستش
با سلام من لیسانس حقوق دارم و دیپلمم ریاضیه به کامپیوترم مسلطم
راستش اعزامم 4/1 یعنی اول تیر خورده و معاف از رزم شدم در کمسیون نهایی شورای پزشکی...
راستش من تاریخ اعزاممو از پلیس بعلاوه ده گرفتم که توی یه برگه پرینت شده
حالا سوالم این بود که به من تو همدان امریه میدن؟بخصوص تو دادگستری یا دادگاهها که چون رشتم حقوقه خیلی میتونه بدردم بخوره در اینده ....به نظر شما فرصت امریه گرفتن را دارم ...من متولد 72 هستم و مجرد معدل لیسانسم 16.89 هستش.
با تشکر پیشاپیش
راستی الآن که من دفترچه پست کردم خدمتم چندماهه قانون جدید اعمال میشه یا قانون قبل؟
Last edited by jurist; 13-03-2015 at 15:00.
واقعا بعد 3 هفته بهتون مرخصی دادن من خودم پابه اسفندم 92 اونم بیگلری بعد 2 هفته بهمون مرخصی دادن در مورد طرح نوروزی هم اولش به ما گفته بودند اجرا میشه ولی عملی نکردند و از پایه های دی استفاده کردند شاید برای ترسوندنتون این حرفو زدن واسه ما که این اتفاق نیفتاد البته اگه این کارو بکنند آموزشیتون رو خیلی سخت خواهند کرد(به خاطر ماموریت) و اینجوریم فکر نکنید که خوبه چون از پادگان دورید اتفاقا منم همچین فکریو می کردم ولی باور کن شاید ماموریت اونقدر سخت باشه که حسرت همون اسایشگاه پادگانو بخوری مخصوصا بفرستنت چاده و تو چادر بخوابی و پست بدی و بی خوابی و سرما و گرما بکشی و با دیدن مسافرا که دارن میرن مسافرت ضدحال هم بخوری ولی فکر نکنم عملی بشه چون واسه ماهم نشد![]()
لعنت.....
من 20 ام فرستادم دفترچه ، تاریخ اعزام اومده 1/6
مگه میشه؟؟؟؟؟
اه
کسی نفرستاده اون روز؟
کلا نمیشه از سابقه جبهه استفاده ای کرد برای متولدین 73 به بعد؟یا منظورتون کسایی هستن که ایثارگر یا جانبازن؟
سلام
من یه سوالی واسم پیش اومده من وقتی مدارک تحویل پلیس +10 دادم برگه سبزو همراه با برگه معاینه پزشک و برگ واکسن و فرم مشخصات برگردوند بهم میخاستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟واسه بقیه دوستان هم مدارکو تحویل دادن بشون؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)