تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2878 از 4105 اولاول ... 1878237827782828286828742875287628772878287928802881288228882928297833783878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,771 به 28,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی داشتم درباره کسری خدمت و معافی از طریق سابقه جبهه و جانبازی
    این قانون که میگه فقط متولدین قبل از 73 میتونن استفاده کنن از چه سالی اومده ؟؟ ممکنه کسی متولد بعد از 73 بوده باشه معاف از طریق جانبازی شده باشه و بعد این قانون اومده باشه؟؟ یا اینکه از همون اول به متولدین بعد از 73 اجازه
    استفاده از کسری ایثارگری ندادن؟؟
    چون یکی از اقوام ما پدرش جانبازه متولد 74 هستش موقعی که دیپلم گرفت فقط رفت آموزشی و معاف شد میگه بخاطر جانبازی پدرش معافش کردن !!! همچین چیزی ممکنه؟
    و یه سوال دیگه اینکه به نظرتون امکانش هست بعدا این قانون بردارن و به متولدین بعد از 73 اجازه استفاده از کسری ایثارگری بدن؟
    این قانون تا سال 90 اجرایی بوده و دلیل اینکه بعدا گفتن 72 و ماقبل یعنی کسانی که تا اون زمان مشمول بودن، پس یعنی کسی که 74 هست نمیتونه استفاده کنه اون زمان هم اصولا نمیتونسته مشمول باشه چون به 18 نمیرسه.

این قانون کلا حذف شده و دیه برگشتنش محاله.

2. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منم اعزامی 1/19 هستم و تاریخ تغییر نکرده برای من ،
    نه چه تغييرى ، همه سربازان ديپلم و زير ديپلم در ١٩ هر ماه اعزام مي شوند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام رفقا. من پایه اعزامی ۱اسفند ۹۳ آموزشی بیگلری هستم. بعد سه هفته مرخصی ۴۸ ساعته به ما دادن اونم بدون اینکه در این مدت حتی مرخصی شهری بدن. از ۲۵ ام هم همه رو میفرستن واسه ماموریت نوروزی. دو گروه میکنن و دو نیمه میکنن و در کل خوب شده که ۱۵ روزی از پادگان به دور هستیم. شرایط سخته حتی در گردان امام حسین که ما هستیم.

5. 2 کاربر از hadi-dindar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یکی از دوستان تهران خدمت میکنه . میگه پادگان ما به همه گروهبانا چه گروهبان 3 ، 2 ، 1 به همه کارت تردد داده .

میگن هر تیپ قانونش فرق میکنه . من 02 اموزشی که بودم ستوان ها هم دفترچه داشتن .
    خیر توی ارتش حداقل نیروی زیمنی که ما هستیم طبق قانون ستاد نیرو به درجه دار به هیچ عنوان کارت تردد حق ندارن بدن ولی به ستوان امیر پادگان میتونه اگر دوست داشته باشه بده اگر دوست نداشته باشه نده

حرف الکی بهت زده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پیرو این خبر
    رفتم گفتند ظرفیت پادگانهای آموزشی مث که پر شده و فک کنم دیپلمه ها رو انداختند عقب
    دوم رفتم +۱۰ گفت فایل تعجیل رو بستند و نمیشه تعجیل زد

حالا به نظرتون برا خرید خدمت اقدام کنم؟

اوه اوه ببین چه محدودیتهایی گذاشتند:

وی درباره محدودیت‌های در نظر گرفته شده برای مشمولان غایب نیز گفت: محدودیت‌هایی مانند عدم اجازه کسب وام، عدم صدور گواهینامه، عدم اجازه برای اشتغال در شرکت‌های دولتی و خصوصی و... برای این افراد در نظر گرفته شده اما ما به دنبال این هستیم تا با هماهنگی با نهادهای مسوول و در صورت تطبیق با قانون، یارانه این دسته از مشمولان غایب نیز قطع شود.
    شما برو پلیس +10 از برگه سبزت پیرینت بگیر تاریخ برگه سبز مهم هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با سلام من لیسانس حقوق دارم و دیپلمم ریاضیه به کامپیوترم مسلطم
    راستش اعزامم 4/1 یعنی اول تیر خورده و معاف از رزم شدم در کمسیون نهایی شورای پزشکی...
    راستش من تاریخ اعزاممو از پلیس بعلاوه ده گرفتم که توی یه برگه پرینت شده
    حالا سوالم این بود که به من تو همدان امریه میدن؟بخصوص تو دادگستری یا دادگاهها که چون رشتم حقوقه خیلی میتونه بدردم بخوره در اینده ....به نظر شما فرصت امریه گرفتن را دارم ...من متولد 72 هستم و مجرد معدل لیسانسم 16.89 هستش.
    با تشکر پیشاپیش
    راستی الآن که من دفترچه پست کردم خدمتم چندماهه قانون جدید اعمال میشه یا قانون قبل؟
    Last edited by jurist; 13-03-2015 at 15:00.

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام رفقا. من پایه اعزامی ۱اسفند ۹۳ آموزشی بیگلری هستم. بعد سه هفته مرخصی ۴۸ ساعته به ما دادن اونم بدون اینکه در این مدت حتی مرخصی شهری بدن. از ۲۵ ام هم همه رو میفرستن واسه ماموریت نوروزی. دو گروه میکنن و دو نیمه میکنن و در کل خوب شده که ۱۵ روزی از پادگان به دور هستیم. شرایط سخته حتی در گردان امام حسین که ما هستیم.
    واقعا بعد 3 هفته بهتون مرخصی دادن من خودم پابه اسفندم 92 اونم بیگلری بعد 2 هفته بهمون مرخصی دادن در مورد طرح نوروزی هم اولش به ما گفته بودند اجرا میشه ولی عملی نکردند و از پایه های دی استفاده کردند شاید برای ترسوندنتون این حرفو زدن واسه ما که این اتفاق نیفتاد البته اگه این کارو بکنند آموزشیتون رو خیلی سخت خواهند کرد(به خاطر ماموریت) و اینجوریم فکر نکنید که خوبه چون از پادگان دورید اتفاقا منم همچین فکریو می کردم ولی باور کن شاید ماموریت اونقدر سخت باشه که حسرت همون اسایشگاه پادگانو بخوری مخصوصا بفرستنت چاده و تو چادر بخوابی و پست بدی و بی خوابی و سرما و گرما بکشی و با دیدن مسافرا که دارن میرن مسافرت ضدحال هم بخوری ولی فکر نکنم عملی بشه چون واسه ماهم نشد

10. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه outlawboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

لعنت.....
    من 20 ام فرستادم دفترچه ، تاریخ اعزام اومده 1/6
    مگه میشه؟؟؟؟؟
    اه
    کسی نفرستاده اون روز؟

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

این قانون تا سال 90 اجرایی بوده و دلیل اینکه بعدا گفتن 72 و ماقبل یعنی کسانی که تا اون زمان مشمول بودن، پس یعنی کسی که 74 هست نمیتونه استفاده کنه اون زمان هم اصولا نمیتونسته مشمول باشه چون به 18 نمیرسه.

این قانون کلا حذف شده و دیه برگشتنش محاله.
    کلا نمیشه از سابقه جبهه استفاده ای کرد برای متولدین 73 به بعد؟یا منظورتون کسایی هستن که ایثارگر یا جانبازن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    من یه سوالی واسم پیش اومده من وقتی مدارک تحویل پلیس +10 دادم برگه سبزو همراه با برگه معاینه پزشک و برگ واکسن و فرم مشخصات برگردوند بهم میخاستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟واسه بقیه دوستان هم مدارکو تحویل دادن بشون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •