تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2877 از 3347 اولاول ... 18772377277728272867287328742875287628772878287928802881288729272977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,761 به 28,770 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    nexus 5x از 4.5g پشتیبانی میکنه؟ cat6 که هست اما میگن انگار باید یه ویژگی دیگه ای هم داشته باشه.
    من خونمون با گوشی خودم سرعتم با سرور داخلی ۱۰ مگابیته
    دوستم با گوشیش تست کرد شد ۸۰ مگابیت. گرخیدم.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همونطور که گفتم دلیل حذف بسته ها ارائه همین بسته های ترکیبی جدید بود

در سایت ایرانسل قسمت خرید بسته های حذف شده گزینه " بسته جاگزین" گذاشته که به بخش بسته های ترکیبی میره

نوشتن جایگزین یه فحش به کاربرها
    جایگزین همیشه اختیاریه نه اجباری
    اگر می خواهی بسته رو حذف کنی کلا از قسمت بسته های همراه برش دار دیگه به شعور ملت توهین نکن ایرانول
    کل پیشرفت تکنولوژی به ضرر ماست از وقتی تی دی رو راه انداخت 4 جیش رو به گند کشید. حالا داره گندتر هم می کنه اما الحمد لله اینقدر سطح اطلاعات و تبلیغات بالا رفته که هر کسی می تونه بسته به شرایطش بهترین انتخاب رو داشته باشه
    من فقط دلم برای کاربرهایی می سوزه که به خاطر این سیاستهای کثیف ای دی اس ال رو جمع کردن
    با قیمت های فعلی جایگزینی 4 جی با دی اس ال اشتباه محضه اونم با مودم 400 500 هزاری رومیزی

3. 5 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

جمع بندی امروز 5 اردیبهشت 96
    بسته هایی که حذف شدن
    • بسته های شش ماه = صد گیگ , 72 گیگ
    • دو ماهه = 30 گیگ
    • بسته یکساله = 48 گیگ ایرانسل

دیگه خرید مودم های 4G صرفه نداره

گول TD-Lte رو هم نخورین چون بزودی بسته های اونم حذف میشه
    همونطور که گفتم دلیل حذف بسته ها ارائه همین بسته های ترکیبی جدید بود

در سایت ایرانسل قسمت خرید بسته های حذف شده گزینه " بسته جاگزین" گذاشته که به بخش بسته های ترکیبی میره
    با این کارشون گند زدن

من تازه دیروز میخواستم یه 72GB بخرم که امروز حذف کردن

از طرفی، انقد احمقند که نگفتن هنوز TD-LTE تو تمام نقاط فعال نشده، مردم اکانت ترکیبی به چه دردشون میخوره

از اون طرفم ادعا میکنند که وضعشون خرابه و تماس صوتی تلگرام رو به بهونه ورشکستگی میبندند

ایرانسل دیده بعد از ماجرای ترابرد یکم مشترک اومده سمتش، داره پول میچاپه ..... اینطوری پیش بره من میرم همراه اول

5. 3 کاربر از TRACKER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من 10 گیگ دیگه هنوز دارم از طرح 100 گیگ شش ماهم، البته 10 گیگم هنوز از 100 گیگ یک سالم مونده و هنوز میتونم 100 گیگ 6 ماهه رو نمدید کنم. گزینش برام فعاله تو ایرانسل من، البته دیگه قصد تمدید ندارم باید برم سربازی

7. این کاربر از realcore بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

بسته ۲ ماهه ۳۰ گیگ تو اینترنت و کد میگه در دسترس نیست دیگه! تنوع بسته ها روز به روز داره بدتر میشه!
    درضمن سرعت فاجعه شده فقط با چیز پ ی ان خوب میشه!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    دیروز فهمیدم بسته ها حذف شده کسی متوجه نشد تا اینکه موقع خرید بسته دوستان متوجه شدن ! من متاسفانه مسافرت بودم وقتی رسیدم تا اومدم بسته دوماهه ۳۰ گیگ بخرم دیدم باز گند کاری شروع شد.
    دیروز همین بسته تو مای ایرانسل بود اما فقط با اعتبار شارژ میشد خرید ترسیدم شارژ کنم اما پول بخوره بسته فعال نشه!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 25-04-2017 at 17:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پهنای باند ایرانسل روی باند 3 و 7 چقدره؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

متاسفانه ایرانسل در یک حرکت انتحاری بسته 100 6 ماهه رو حذف کرد . امکان "خرید مجدد همین بسته " هم رو حذف کرده .
    هنوز میتونم 100 گیگ 6 ماهه رو نمدید کنم. گزینش برام فعاله تو ایرانسل من،
    برای من خرید مجدد بسته 100 گیگ فعال نیست. یه عکس از فعال بودن این گزینه بذار.

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

باید یقه اونی رو بگیرید که دنبال جدا کردن تعرفه اینترنت ثابت و همراه بود. دیر یا زود همراه اول هم وضعیتش همین میشه

12. این کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

متاسفانه دوستان اینده نت در ایران اصلا خوب نیست
    همه دنیا وقتی تو خونشون هستن از نت ثابت استفاده میکنن به صورت فیبر نوری یا .... چون نسبت به ارتباطات سیار خیلی خیلی ارزون تر هست و اکثرا هم حجم رایگان هستن !
    الان بهترین سرعت ها رو در ایران دارن این اپراتور های سیار میدن - گول این 4.5 جی رو نخورید اگه 5 جی هم ارائه بدن با سرعت حداقل 20 الی 30 مگ بدرد نمیخوره چون هزینه ی سیار نسبت به ثابت خیلی گرون تره
    5 سال دیگه میفهمین تازه کجای کار هستیم متاسفانه اصلا به فکر گسترش فیبر نوری نیستیم

14. 5 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نوشتن جایگزین یه فحش به کاربرها
    جایگزین همیشه اختیاریه نه اجباری
    اگر می خواهی بسته رو حذف کنی کلا از قسمت بسته های همراه برش دار دیگه به شعور ملت توهین نکن ایرانول
    کل پیشرفت تکنولوژی به ضرر ماست از وقتی تی دی رو راه انداخت 4 جیش رو به گند کشید. حالا داره گندتر هم می کنه اما الحمد لله اینقدر سطح اطلاعات و تبلیغات بالا رفته که هر کسی می تونه بسته به شرایطش بهترین انتخاب رو داشته باشه
    من فقط دلم برای کاربرهایی می سوزه که به خاطر این سیاستهای کثیف ای دی اس ال رو جمع کردن
    با قیمت های فعلی جایگزینی 4 جی با دی اس ال اشتباه محضه اونم با مودم 400 500 هزاری رومیزی
    دوستان خاطرتون جمع باشه این قیمت ها باز سال دیگه گرونتر میشه کلا قیمت جهانی ارتباطات سیار خیلی گرونتره تا ثابت اینجا هم که خودتون در جریان هستید
    اکثر ماها به دلیل "حجم مصرف " ویدیوی انلاین رو تماشا نمیکنید یا خیلی خیلی کم ، بیشترین استفادمون همین تلگرام اپلیکیشن ها و اینستا و اخبار و بازی هست بهترین کار هنوز گرفتم ای دی اس ال هست برای "مصرف کلی " است
    الان خیلی شرکت ها در جشنواره هاشون که یک ساله بگیری خیلی قیمت گیگ پایین میاد مثلا خود من 4 ماه پیش فن آوا گرفتم 150 گیگ برای یک سال شد 109 تومن عید هم تخفیف خرید حجم گذاشته بود 100 گیگ رو میداد 70 تومن !!!!! ( مقایسه کنید با همین تعرفه جدید ثابت ایرانسل ) برای یکسالم بسه - دانلود هم داشته باشی هفته ای یکی دویار از نامحدود ایرانسل یا همراه اول استفاده می کنم
    مقصر خود کاربرها هستن که بدون هیچ فکری رفتن سمت استفاده از بسته های مدت دار اپراتور ها

16. 2 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •