سلام
nexus 5x از 4.5g پشتیبانی میکنه؟ cat6 که هست اما میگن انگار باید یه ویژگی دیگه ای هم داشته باشه.
من خونمون با گوشی خودم سرعتم با سرور داخلی ۱۰ مگابیته
دوستم با گوشیش تست کرد شد ۸۰ مگابیت. گرخیدم.![]()
سلام
nexus 5x از 4.5g پشتیبانی میکنه؟ cat6 که هست اما میگن انگار باید یه ویژگی دیگه ای هم داشته باشه.
من خونمون با گوشی خودم سرعتم با سرور داخلی ۱۰ مگابیته
دوستم با گوشیش تست کرد شد ۸۰ مگابیت. گرخیدم.![]()
نوشتن جایگزین یه فحش به کاربرها
جایگزین همیشه اختیاریه نه اجباری
اگر می خواهی بسته رو حذف کنی کلا از قسمت بسته های همراه برش دار دیگه به شعور ملت توهین نکن ایرانول
کل پیشرفت تکنولوژی به ضرر ماست از وقتی تی دی رو راه انداخت 4 جیش رو به گند کشید. حالا داره گندتر هم می کنه اما الحمد لله اینقدر سطح اطلاعات و تبلیغات بالا رفته که هر کسی می تونه بسته به شرایطش بهترین انتخاب رو داشته باشه
من فقط دلم برای کاربرهایی می سوزه که به خاطر این سیاستهای کثیف ای دی اس ال رو جمع کردن
با قیمت های فعلی جایگزینی 4 جی با دی اس ال اشتباه محضه اونم با مودم 400 500 هزاری رومیزی
با این کارشون گند زدن
من تازه دیروز میخواستم یه 72GB بخرم که امروز حذف کردن
از طرفی، انقد احمقند که نگفتن هنوز TD-LTE تو تمام نقاط فعال نشده، مردم اکانت ترکیبی به چه دردشون میخوره
از اون طرفم ادعا میکنند که وضعشون خرابه و تماس صوتی تلگرام رو به بهونه ورشکستگی میبندند
ایرانسل دیده بعد از ماجرای ترابرد یکم مشترک اومده سمتش، داره پول میچاپه ..... اینطوری پیش بره من میرم همراه اول
من 10 گیگ دیگه هنوز دارم از طرح 100 گیگ شش ماهم، البته 10 گیگم هنوز از 100 گیگ یک سالم مونده و هنوز میتونم 100 گیگ 6 ماهه رو نمدید کنم. گزینش برام فعاله تو ایرانسل من، البته دیگه قصد تمدید ندارم باید برم سربازی![]()
دیروز فهمیدم بسته ها حذف شده کسی متوجه نشد تا اینکه موقع خرید بسته دوستان متوجه شدن ! من متاسفانه مسافرت بودم وقتی رسیدم تا اومدم بسته دوماهه ۳۰ گیگ بخرم دیدم باز گند کاری شروع شد.
دیروز همین بسته تو مای ایرانسل بود اما فقط با اعتبار شارژ میشد خرید ترسیدم شارژ کنم اما پول بخوره بسته فعال نشه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 25-04-2017 at 17:01.
پهنای باند ایرانسل روی باند 3 و 7 چقدره؟
برای من خرید مجدد بسته 100 گیگ فعال نیست. یه عکس از فعال بودن این گزینه بذار.
باید یقه اونی رو بگیرید که دنبال جدا کردن تعرفه اینترنت ثابت و همراه بود. دیر یا زود همراه اول هم وضعیتش همین میشه
متاسفانه دوستان اینده نت در ایران اصلا خوب نیست
همه دنیا وقتی تو خونشون هستن از نت ثابت استفاده میکنن به صورت فیبر نوری یا .... چون نسبت به ارتباطات سیار خیلی خیلی ارزون تر هست و اکثرا هم حجم رایگان هستن !
الان بهترین سرعت ها رو در ایران دارن این اپراتور های سیار میدن - گول این 4.5 جی رو نخورید اگه 5 جی هم ارائه بدن با سرعت حداقل 20 الی 30 مگ بدرد نمیخوره چون هزینه ی سیار نسبت به ثابت خیلی گرون تره
5 سال دیگه میفهمین تازه کجای کار هستیم متاسفانه اصلا به فکر گسترش فیبر نوری نیستیم
دوستان خاطرتون جمع باشه این قیمت ها باز سال دیگه گرونتر میشه کلا قیمت جهانی ارتباطات سیار خیلی گرونتره تا ثابت اینجا هم که خودتون در جریان هستید
اکثر ماها به دلیل "حجم مصرف " ویدیوی انلاین رو تماشا نمیکنید یا خیلی خیلی کم ، بیشترین استفادمون همین تلگرام اپلیکیشن ها و اینستا و اخبار و بازی هست بهترین کار هنوز گرفتم ای دی اس ال هست برای "مصرف کلی " است
الان خیلی شرکت ها در جشنواره هاشون که یک ساله بگیری خیلی قیمت گیگ پایین میاد مثلا خود من 4 ماه پیش فن آوا گرفتم 150 گیگ برای یک سال شد 109 تومن عید هم تخفیف خرید حجم گذاشته بود 100 گیگ رو میداد 70 تومن !!!!! ( مقایسه کنید با همین تعرفه جدید ثابت ایرانسل ) برای یکسالم بسه - دانلود هم داشته باشی هفته ای یکی دویار از نامحدود ایرانسل یا همراه اول استفاده می کنم
مقصر خود کاربرها هستن که بدون هیچ فکری رفتن سمت استفاده از بسته های مدت دار اپراتور ها
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)