تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2876 از 3195 اولاول ... 18762376277628262866287228732874287528762877287828792880288629262976 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,751 به 28,760 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

این سریالی که میگی از چند جای کنسول میشه در آورد؟

مثل DVD Key کد شده هست یا مشخص هست؟!

فکر میکنی سریال یه فالکون به یه جاسپر بخوره؟
    خوب ذر مورد سریال که دوستمون توضیح دادن.
    ولی اینو بگم که میشه کد هارو عوض کرد حتی از اسلیم ها.
    ولی نیاز بهjtagداره به این صورت کهjtagمیکنیم بعد سریال یه کنسول که میشناسیم و لایو نمیره رو به کنسول خودمون کپی کنیم و بعد دوبارهjtagرو برداریم.
    -------------------------------------------------------
    سلام دوستان
    من ایکس باکس 360 دارم که کپی خور نیست و تا آخرین ورژن هم به روز هست و اسلیمه
    دیروز بازی فیفا12 اصل رو خریدم و الان می خوام برروی شبکه لایو اون رو بازی کنم. Online pass ارجینال هم دارم.
    میشه راهنمایی کنید چطور میشه استفاده کرد ؟ خیلی گنگ به نظر میرسه...
    یه راهنمایی جامع بزارید ممنون میشم.
    با تشکر
    پسر راهنمایی جامع نمیخواد که وقتی تو بازی میری لایو و گزینه آنلاین بازی کردن رو انتخاب میکنی یه کد ازت میخواد اونموقع میزنی

2. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه A100000000000000A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

راسته که دیگه الیت به بازار ارائه نمیشه؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

این سریالی که میگی از چند جای کنسول میشه در آورد؟

مثل DVD Key کد شده هست یا مشخص هست؟!

فکر میکنی سریال یه فالکون به یه جاسپر بخوره؟
    برای در آوردن سریال شما باید از طریق NAND Reader ها این کار رو بکنید ، توی بازی سنتر این کار رو قبلا آموزش دادند .
    و برای کنسول هم فرقی نمیکنه سریالش چی باشه یا مال فالکون باشه یا جاسپر ، فقط مهمه که مایکروسافت اون سریال رو به رسمیت بشناسه - البته شما بعد از عوض کردن سریال کنسول باید سریال درایو رو هم عوض کنید که با سریال جدید کنسول هماهنگی داشته باشه و کار کنه . یک الگوریتم خاصی هم برای این کار داره که با یه جستجوی کوچیک میتونید پیدا کنید .

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

راسته که دیگه الیت به بازار ارائه نمیشه؟
    بله راسته ، آخریش رو من برای یکی از دوستان خریدم پست کردم

5. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای در آوردن سریال شما باید از طریق NAND Reader ها این کار رو بکنید ، توی بازی سنتر این کار رو قبلا آموزش دادند .
    و برای کنسول هم فرقی نمیکنه سریالش چی باشه یا مال فالکون باشه یا جاسپر ، فقط مهمه که مایکروسافت اون سریال رو به رسمیت بشناسه - البته شما بعد از عوض کردن سریال کنسول باید سریال درایو رو هم عوض کنید که با سریال جدید کنسول هماهنگی داشته باشه و کار کنه . یک الگوریتم خاصی هم برای این کار داره که با یه جستجوی کوچیک میتونید پیدا کنید .

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

بله راسته ، آخریش رو من برای یکی از دوستان خریدم پست کردم
    sonixax عزیز محض اطلاع خودم میپرسم وقتی یه درایو جدید رو اسپوف میکنیم به کنسول فقط key رو باید بشناسونیم یا سریال رو هم بهش وارد میکنیم؟چون با dummy انجام میشه میخوام بدونم دقیقاً کدوم اطلاعات بهش وارد میشه؟

الایت هم مثل پیکان به خاطره ها پیوست.هر دو یار خوبی بودن

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

تو فایل Dummy.dbin سریال کنسول لحاظ شده و البته هنگام استخراج DVD Key هم یه فایل 1 کیلوبایتی به اسم Serial.bin هم استخراج میشه.بن شدن هم از طریق همین فایله.
    البته مشاهده شده که تو یه سری از بن ویو ها مایکرو اشتباه کرده و یه تعداد کنسول رو بی جهت بن کرده، همین چند وقت پیش اعلام کرد که کنسول هایی که تو یه بازه زمانی مشخص بن شده بودن ضمن عذر خواهی از مشتری ها و هدیه های مختلف و پوینت و ... این کنسول هارو un ban کردن.یعنی دست مایکروسافته که تو یه ایام مناسبتی اعلام کنه کنسول هایی که تو فلان بازه زمانی بن شدن،رو بخشیدیم و ....

اگه برات مقدوره هارد رو روی کنسول دیگه امتحان کن،چیزی که مشخصه هاردت معیوبه.یه چیزی میگم نخند جنبه جک نداره این کار رو تو فروم های انگلیسی زبان توصیه کردن و بعضاً ازش جواب گرفتن دلیل علمیشم نپرس چون نمیدونم فقط میدونم تو چند تا از فروم ها خونده بودم حالا میگردم اگه پیداش کردم برات آدرس هم میذارم.
    هاردت رو بپیچون لایه یه حوله و حوله رو هم بذار تو یه نایلون و بذار تو فریزر 3-4 ساعت بمونه بعد درش بیار و به کنسولت وصلش کن ببین بوت میشه؟اگه بوت شد برو تو ستینگ کنسول از قسمت مموری برو تو Device Option و هارد رو فرمت کن،Cache رو هم پاک کن.بازی ها و سیو هات میپره ولی ممکنه هاردت احیا شه.
    البته هارد رو میتونی به خود pc هم وصل کنی که بنظرم یه کمی تخصصی تر میشه و شاید خیلی ها بگن یه هارد 70-80 تومنی ارزش این کار هارو نداره.
    از لینک زیر میتونی استفاده کنی و هارد رو باز کنی و با کابل ساتا به کامپیوترت وصلش کنی!منتهی مسئولیت هرکاری در این روش به عهده خود کاربره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه هارد خراب شده باشه وصلش کنم به کامپیوتر که چی بشه؟؟؟
    ولی من یه چندباری یادمه پام خورد به سیم و دستگاه خاموش شد....دلیلش اینه؟؟؟اگه اینه دیگه تعطیل شده هارد؟؟

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

کنسولت از دست نیافتاده؟ یا موقع بازی کردن برق قطع نشده؟

احتمالا به هارد کنسول شما خسارت جدی وارد شده
    چرا اتفاقا...بالا عرض کردم
    الان 80 تومن رفت تو پاچم به همین راحتی؟؟؟

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه هارد خراب شده باشه وصلش کنم به کامپیوتر که چی بشه؟؟؟
    ولی من یه چندباری یادمه پام خورد به سیم و دستگاه خاموش شد....دلیلش اینه؟؟؟اگه اینه دیگه تعطیل شده هارد؟؟

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

الان 80 تومن رفت تو پاچم به همین راحتی؟؟؟
    نه منکه عرض کردم اول هارد رو با یه کنسول دیگه امتحان کنی ببینید رو اون چه عکس العملی نشون میده،بعدشم اون روش عجیب حوله و فریزر رو انجام بده شاید افاقه کرد،اگر شناخته شد و کنسولت بوت شد با هارد، یا با کنسول و یا با اتصال به کامپیوتر بک آپ بگیر ازش و بعد فرتش کن حالا اگه راه افتاد که شکر خدا اما اگه نشد که خب 80 متاسفانه تومن پیاده ای دیگه

9. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

sonixax عزیز محض اطلاع خودم میپرسم وقتی یه درایو جدید رو اسپوف میکنیم به کنسول فقط key رو باید بشناسونیم یا سریال رو هم بهش وارد میکنیم؟چون با dummy انجام میشه میخوام بدونم دقیقاً کدوم اطلاعات بهش وارد میشه؟

الایت هم مثل پیکان به خاطره ها پیوست.هر دو یار خوبی بودن
    نه اون موقع فقط Key کافیه - این سریال ربطی به اون Key نداره . این سریال فقط یک کد شناسایی برای مایکروسافت هستش و بس .

11. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام دوستان اموزش كار با نرم افزار Horizon رو كسي نداره؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

کدوم قسمتش رو میخواید؟؟؟
    چیز خاصی نداره که آموزش بخواد................

14. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

راستش ناند یه فالکون 16 رو در آوردم ولی خودش سه چراغه شده و دیگه کار نمیکنه. میخوام از سریال اون استفاده بکنم و بزنم روی کنسول جاسپر. یه لینک میدی یا حداقل بگو چی جستجو بکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •