اها یعنی ۲تا شماره یکی تی دی یکی معمولی رو میدی ۲تا مقدار جدا رو هر شماره فعال میشه؟!
در نتیجه یه جوری زور چپونی میخوان که هر کسی جفتش رو تهیه کنه
اها یعنی ۲تا شماره یکی تی دی یکی معمولی رو میدی ۲تا مقدار جدا رو هر شماره فعال میشه؟!
در نتیجه یه جوری زور چپونی میخوان که هر کسی جفتش رو تهیه کنه
احتمالا همين جوري
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بسته 100 گیگ رو از 1 ساله تبدیل کرد به 6 ماهه . اگه الان به 3 ماهه هم تبدیل کنه بازم خوبه . بعید میدونم خودمم
اون بسته های ترکیبی هم حجم هاشون جدا هست ولی باهم باید خرید . میری سوپرمارکت میگی ماست میخوام میگه ماست با آب هویج رو باید با هم بخری.
با این بسته ها واقعا باید تاسف خورد به حال ایرانسل
مثل روز روشنه که میخوان از استقبال مردم سو استفاده کنن
منی که به ایرانسل اعتماد میکنم مشتریش میشم بعد میرم این همه پول مودم ایرانسل میدم تا بتونم از بسته های حجیمش برای خونه استفاده کنم، این درسته که حالا که تازه مودم رو خریدم باید بسته ها رو حذف کنه که من مجبور شم بیشتر پول بدم؟
این انصافه؟ خب میگفتی تا ما مودم به این گرونی نخریم
دقیقدا از 1 دقیقه به 2 انتن دهی فول به 1 خط رسیده و نت اصلا جواب نمیده !!!! اینم دزدی اشکار
با پشتیبانی تماس گرفتم موضوع رو گفتم میگه نه مشکلی نیست همه چی عادی و .... ما هم جیگر تشریف داریم
ممنون بایت دزدی هاتون
الان کلا قطع شد
الان دیگه تقریبا تنها بسته های خوب ایرانسل بسته های شبانشه که اونا رو هم محدود کنه دیگه بسته مناسبی نداره
روندی که ایرانسل در پیش گرفته کاملا نشون میده که کاربرای با مصرف اینترنت متوسط به بالا رو هل بده به سمت
td - lte این وسط کاربرایی ضرر میکنن که کلی هزینه کردن مودم 4g گرفتن
از بس دوستان اومدن از ایرانسل تعریف و تمجید کردن و تستهای آن چنانی گذاشتن
که ایرانسلی ها دچار توهم شدن.
اینجا ایرانه دوستان! فکر نکنین حالا که سرعت 70-80 مگ گرفتین یه دفعه شده سوئیس!
اینجا ببینن سرعتتون خوبه بجای اینکه بهترش کنن میزنن داغونش می کنن.
اگه ببینن از بسته های خوبشون تعریف می کنین بجای اینکه بسته های بازم بهتری ارائه
کنن همن ها رو هم حذف می کنن.
واقعا آفرین به این مدیریت ایرانسلی - ایرانی!
کاملا موافقم روز به روز داره بد تر میشه چه پهنای باند چه کیفیت و چه تنوع بسته هاش
اون 70 - 80 مگ تو هر شهر 10 نفرم نمیگیرن
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)