من شنبه فرستادم دفترچه مثه اینکه دیگه2/1 پر شده باید دعا کنیم مثه این دوستمون عقب نندازن دو ماه تاریخ اعزامو !
من شنبه فرستادم دفترچه مثه اینکه دیگه2/1 پر شده باید دعا کنیم مثه این دوستمون عقب نندازن دو ماه تاریخ اعزامو !
من تازه میخواستم برم دانشگاه تصویه
الانا دفترچه پست کنم- میرم برا برج 6؟؟؟؟؟؟؟
مسخره بازیا چیه در میارن-- پیر میشیم که تا اون موقع![]()
سلام اعزامي هاي ارديبهشت كي معلوم ميشه يگان خدمتيشون؟
داداش یکی از دوستام با سربازی که تو سپاه فرودگاه امام خدمت میکرد صحبت کرده، طرف داشت با همین سه ماه کسری تسویه می کرد، می گفت به پادگانشون ابلاغ شده، منم واسه همین پی گیر شدم گفتم شاید کسی اطلاعات کامل تری داشته باشه!
Last edited by ابوالفضل-ف; 10-03-2015 at 13:13.
داداش یکی از دوستام با سربازی که تو سپاه فرودگاه امام خدمت می کرد صحبت کرده، طرف داشت با همین سه ماه کسری تسویه می کرد، می گفت به پادگانشون ابلاغ شده، منم واسه همین پیگیر شدم گفتم شاید کسی اطلاعات کامل تری داشته باشه!
Last edited by ابوالفضل-ف; 10-03-2015 at 13:26.
احتمال بالای 99 درصد دروغ گفتهشما به من بگو اگه همچین خبر مهمی منتشر شده پس چرا هیچ سایتی اونو منعکس نکرده؟حالا میگید طرف داره تسویه می کنه
باور کن تو جایی که خدمت می کنم حتی به عنوان شایعه هم مطرح نیست چه برسه به اینکه کسی هم اقدام کرده باشه برو به کارو زندگیت برس زیاد خودتو درگیر این مسائل نکن بیشتر اذیت میشی از ما گفتن بود رفیق
![]()
یه سوال دیگه داشتم از عزیزانی که در نیرو زمینی ارتش خدمت میکنند .
ایا به لیسانسه های گروهبان یک کارت تردد میدن یا نه ؟ بیشتر منظورم تیپ های ارتش هست .
دوستان درسته که قراره از برج 1 تا برج 6 سال 94 هر کی دفترچه میفرسته 21 ماه خدمت هست و 3 ماه کسری میخوره ؟؟؟؟؟؟
یکی میگفت این خبر رو فعلا اعلام نکردن ... بعد از عید اعلام میکنند به صورت رسمی
من همونم که گفتم اگه 3 ماه کسری را بدن اسممو میذارم چلغوز
محض اطلاعتون بگم توی آموزشی با مرخصی و شایعه های پیرامونشون نابودمون کردن !
شایعه ادمو نابود میکنه!
یکی از دوستام میگفت یه بار شایعه شده بود خدمت تا ساعت 11 هستش ، اونقدر این شایعه وسیع پخش شد که خوده امیره پادگانمونم باورش شد و اون روز ساعته 11 رفت !!!
خلاصه حرف آخر : توی کریدوره گروهانمون یه تابلوی خیلی جالب نوشته بود که واقعا به کارمون اومد توی خدمت !
اونم اینکه " به شایعات دامن نزنید !!! "
مگه مرض داشتن که 24 ماهش کنند بعد سه ماه کسری بدن؟!!! کسریه چی؟ عنوانش چی میشه؟!!! این حرفا فقط و فقط شایعه است.....
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)