تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2875 از 4428 اولاول ... 1875237527752825286528712872287328742875287628772878287928852925297533753875 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,741 به 28,750 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

همه چی آرومه من چقد خوشحالم
    پارس آنلاین هم بهترین ispه

تهران-256- 8gig-ماهی 30T

خط رو به درخواست خودم رو 4 بستن چون 9 مگ پینگ میره بالا بازی آنلاین نمیشه کرد

دانلود شبانه متوسط شبی 7.5 گیگ تقریبا همیشه شرعت ثابت رو 450-480
    اینم نمونه چند شب

تک کانکشن هم معمولا 400-420 پینگ هم با اروپا زیره 120 با آمریکا زیره 200

مسیر هم اروپاست:

الان 2 ماهه که وضع همینجوری خوب شده فقط خدا کنه خراب نشه

2. 3 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از کی وصل شده رو نه مگ، بهمن ماه کلا همینجوریه و سرعت ها پایینه، همین روزاست که درست بشه، سرعت یک مگ هم تو سرویس های بالای یک مگ میده بهتون، و البته فقط تو ساعات رایگان

Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
    والا همین دیروز زنگ زدم که برام روی 9 مگ ست کنن
    دیروز نسبتا درست بودو مشکلی نداشت، اما امروز که خیلی حال نمیده ! درست حسابی دانلود نمیکنه !

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من نمیدونم بعضی از این دوستان از کدوم پارس آنلاین سرویس گرفتن ولی این پارس آنلاینی که من دو ساله ازش سرویس گرفتم توی دو ماه اخیر به جز دو هفته واقعاً افتضاح بوده.
    من ماهی 45 تومن دارم پول میدم ولی اینترنتم به جز دانلود به درد هیچ کاری نمیخوره.
    اتفاقاً چون من آنلاین بازی میکنم چند نفر رو از شهر های مختلف ایران می شناسم که پارس دارن. همشون توی این چند ماه اخیر واقعاً ناراضی بودن.
    خلاصه نمیدونم کدوم پارس به شما سرویس داده. بگو ما هم از همون بگیریم...

5. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان کسی اینجا سرویس نامحد.ود 256 داره؟
    سرعت دانلودش چقده در طول شبانه روز؟
    تا مرز 30 گیگ سرعت دانش چقده؟بعد اون چقد؟
    حجم نمیدزدن؟
    پینگش چقده؟
    میخوام از های وب به پارس کوچ کنم.های وب دهن مارو الان 2هفتس سرویس کرده با پینگ بالاش.نمیشه یه کالاف آنلاین زد

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان کسی اینجا سرویس نامحد.ود 256 داره؟
    سرعت دانلودش چقده در طول شبانه روز؟
    تا مرز 30 گیگ سرعت دانش چقده؟بعد اون چقد؟
    حجم نمیدزدن؟
    پینگش چقده؟
    میخوام از های وب به پارس کوچ کنم.های وب دهن مارو الان 2هفتس سرویس کرده با پینگ بالاش.نمیشه یه کالاف آنلاین زد
    الان دو هفتس پارس هم وضعیت خوبی نداره. البته میشه cod رو سرورای ایرانی بازی کرد ولی سرورای خارجی به خصوص بعدازظهرها لگ داره.
    سرویس 256 هم تا 20 گیگ سرعتش ماکزیمم 370 کیلوبایته بعد برای 10 گیگ میشه 124 بعد میشه 30.
    ولی معمولاً ساعت 7 تا 11 شب سرعت ار یک سوم سرعت ماکزیمم بیشتر نمیشه.
    شب تو ساعت رایگان هم 40 کیلوبایت بیشتر نیست.
    این که گفتم مال حالت عادیه. دو هفتس همه چی به هم ریخته... سرعت تک کانکشن از 20-30 کیلوبایت بیشتر نمیشه. ولی سرعت مولتی کانکشن اکثر وقتا (به جز ساعت رایگان) نزدیک سرعت ماکزیممه.

8. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من نمیدونم بعضی از این دوستان از کدوم پارس آنلاین سرویس گرفتن ولی این پارس آنلاینی که من دو ساله ازش سرویس گرفتم توی دو ماه اخیر به جز دو هفته واقعاً افتضاح بوده.
    من ماهی 45 تومن دارم پول میدم ولی اینترنتم به جز دانلود به درد هیچ کاری نمیخوره.
    اتفاقاً چون من آنلاین بازی میکنم چند نفر رو از شهر های مختلف ایران می شناسم که پارس دارن. همشون توی این چند ماه اخیر واقعاً ناراضی بودن.
    خلاصه نمیدونم کدوم پارس به شما سرویس داده. بگو ما هم از همون بگیریم...
    واقعا ! حتی یه ویدیو هم نمیشه دید !

10. این کاربر از vahooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه mtu مودم سی نت مدلcar-854 کجاست هر چی گشتم پیداش نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب پارس آنلاین ما هم بالاخره وصل شد.

تقریبا از پروسه نصب راضی بودم، ولی یه خورده ای برخورد ماموری که اومده بود اینترنت رو وصل کنه جالب نبود و از این بچه پر روها بود. اسپلیتر همراه خودش نداشت و یه قسمتی از برگه ای که همراهش بود رو نوشته بود بدید مشترک پر کنه که طرف خودش پر کرد و همه اش رو هم زد راضی هستم! حالا شاتل 24 ساعت بعد از اومدن مامور نصب به موبایل من زنگ زد و 15-10 تا سوال پرسید در مورد این که برخورد مامور چه جوری بود؟ این کار رو کرد؟ اون کار رو درست انجام داد؟ دقیقا هم پرسیدند که فلان قسمت فرم رو به خود شما داد پر کنید؟ حالا شاید پارس آنلاین هم این کار رو بکنه.

غیر از این قضیه از خود اینترنت کاملا راضیم. سرعتش عالیه.

دو تا تست از سرورهای اروپا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرور تهران:

این رو هم بگم که سرویس من 256 هستش که اولش روی 4 مگ بسته بودندش. من از مامور نصب پرسیدم چرا روی 4 مگه؟ گفتند در عرض 48 ساعت روبات خودش می بره روی 9 مگ و اگر مشکلی نداشتید همونجا می مونه. من منتظر روبات نشدم و بعدش زنگ زدم پشتیبانی، گفتند همین الان می بریم روی 9 مگ، خودتون تست کنید ببینید مشکلی پیش میاد یا نه؟ بعد از بردن روی 9 مگ الان وضعیت خط اینه:

در حالی که قبلا با سرعت 4 این بود:

یه خورده ای نویز رفته بالا و Downstream پایین اومده، ولی در اکثر ساعات سرعت عالیه و مشکل قطعی ندارم. فقط دیشب حدود ساعت 1 نصف شب مودم 10 بار پشت سر هم ریست شد و سرعت هم شدیدا پایین اومده بود، که نمی دونم ایراد از پارس آنلاین بود یا از خط من؟ ولی در بقیه زمان های استفاده شده سرعت عالی بود و هیچ مشکلی هم نبود.

این بود انشای من در مورد پارس آنلاین و نویز و مامور نصب و شاتل و روبات و خیلی چیزهای دیگر!

13. این کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب پارس آنلاین ما هم بالاخره وصل شد.

تقریبا از پروسه نصب راضی بودم، ولی یه خورده ای برخورد ماموری که اومده بود اینترنت رو وصل کنه جالب نبود و از این بچه پر روها بود. اسپلیتر همراه خودش نداشت و یه قسمتی از برگه ای که همراهش بود رو نوشته بود بدید مشترک پر کنه که طرف خودش پر کرد و همه اش رو هم زد راضی هستم! حالا شاتل 24 ساعت بعد از اومدن مامور نصب به موبایل من زنگ زد و 15-10 تا سوال پرسید در مورد این که برخورد مامور چه جوری بود؟ این کار رو کرد؟ اون کار رو درست انجام داد؟ دقیقا هم پرسیدند که فلان قسمت فرم رو به خود شما داد پر کنید؟ حالا شاید پارس آنلاین هم این کار رو بکنه.

غیر از این قضیه از خود اینترنت کاملا راضیم. سرعتش عالیه.

دو تا تست از سرورهای اروپا:

سرور تهران:

این رو هم بگم که سرویس من 256 هستش که اولش روی 4 مگ بسته بودندش. من از مامور نصب پرسیدم چرا روی 4 مگه؟ گفتند در عرض 48 ساعت روبات خودش می بره روی 9 مگ و اگر مشکلی نداشتید همونجا می مونه. من منتظر روبات نشدم و بعدش زنگ زدم پشتیبانی، گفتند همین الان می بریم روی 9 مگ، خودتون تست کنید ببینید مشکلی پیش میاد یا نه؟ بعد از بردن روی 9 مگ الان وضعیت خط اینه:

در حالی که قبلا با سرعت 4 این بود:

یه خورده ای نویز رفته بالا و Downstream پایین اومده، ولی در اکثر ساعات سرعت عالیه و مشکل قطعی ندارم. فقط دیشب حدود ساعت 1 نصف شب مودم 10 بار پشت سر هم ریست شد و سرعت هم شدیدا پایین اومده بود، که نمی دونم ایراد از پارس آنلاین بود یا از خط من؟ ولی در بقیه زمان های استفاده شده سرعت عالی بود و هیچ مشکلی هم نبود.

این بود انشای من در مورد پارس آنلاین و نویز و مامور نصب و شاتل و روبات و خیلی چیزهای دیگر!
    بچه ها، اوضاع احوال این اینترنت پارس آنلاین ما در ساعات شب خیلی خرابه! :(

هم دیشب ساعت 5 صبح و هم پریشب ساعت 1 صبح من اینترنت رو چک کردم، که متاسفانه در ساعت های شب هم سرعت شدیدا افت می کنه و هم مکررا مودم ریست میشه!

در ساعت های روز اینترنت عالیه و مثل همون تست های بالا خیلی عالی جواب میده، ولی به محض این که شب میشه این مشکل ایجاد میشه. دیشب اومدم ازش تست هم بگیرم، که به دلیل اختلال شدید تست سایت Speedtest رو اصلا نمی تونست تکمیل کنه (پینگ رو می گرفت، ولی بعد می رفت روی قسمت دانلود که اون اصلا تکون نمی خورد). رفتم سایت Pingtest و یه تست از اونجا گرفتم، که به شکل زیر بود:

توضیح این که وضعیت خط و SNR در ساعات شب و روز هیچ فرقی با همدیگه نمی کنن.
    Last edited by mahi58; 14-02-2014 at 11:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه میخوام نت بگیرم
    رفتم نمایندگی میگه باید شش ماهه بگیری.کمتر از شش نداریم
    کرمانشاه هستم
    راستی کسی از کرمانشاه نت داره
    سرعت چطوره؟؟
    ساعات رایگان چطور؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •