ای بابا ...دپرس شدم
حالا واسه دوستم چی...فقط 2 سال از معافیت تحصیلیش استفاده کرده و بعدشم با مدرک کاردانی انصراف داده...اون میتونه استفاده کنه ؟
ای بابا ...دپرس شدم
حالا واسه دوستم چی...فقط 2 سال از معافیت تحصیلیش استفاده کرده و بعدشم با مدرک کاردانی انصراف داده...اون میتونه استفاده کنه ؟
قابل توجه دوستانی که میگن به خاطر پر شدن پادگان ها میخوان 3 ماه کسری بدن
به همین راحتی 2 ماه عقب انداختن تاریخ اعزام رو
این شایعه ها فقط خودتون رو اذیت میکنه و دل هیچ کس هم برای شما نمیسوزه که الکی کسر از خدمت بدن
داداش شما کی دفترچتو پست کردی؟
من امروز فرستادم ، این لینک به منم همین پیامو داد، پیش خودم گفتم شاید دو سه روز دیگه درست بشه، به خاطر اینکه امروز فرستادم هنوز سیستم آپدیت نشده
Sent from my 2014811
اگه بعد انصرافش خدمت نرفته باشه و تا الان 8 سال به بالا بشه میتونه .با توجه به اینکه دیپلم 86 هست و کاردانی داره و احتمالا سال 88 یا 89 انصراف داده میشه حدود 4 -5 سال و فعلا این طرح بهش نمیخوره باید چند سالی صبر کنه که البته اگه اقایان این قانون رو تا اون موقه بزارن باشه !
بخوام وضعیت خدمتیم از طریق اینترنت ببینم باید به چه سایتی مراجعه کنم؟
سلام
دوستانی که در ارتش خدمت میکنن و نیرو زمینی یه سوال دارم .
من 23 اسفند باید خودمو معرفی کنم . ایا به ما مرخصی میدن ؟ یا به دو دسته تقسیم میشیم که یه عده نیمه اول یه عده نیمه دوم ؟ یا کلا همه رو نگه میدارن ؟
یکم در مورد تعطیلات عید در ارتش توضیح میدید .
ممنون
والا من که چیزی نبردم و لازم هم نشد اما همون کارت ملی کافیه
معمولا 3 روز جدیدالورودی میدن ولی چون مرخصیهای عید از 26م شروع میشه احتمالش هست که نیمه اول بری مرخصی و به هیچ وجه هر دونیمه داخل پادگان نمیمونی(کجا افتادی؟)
ممنون سروش جان
من 92 زرهی اهواز افتادم . ساکن ابادان هستم . تا اهواز هم یک ساعت راه بیشتر نیست . شرایط من اونجا چجوری میشه ؟ از نظر مرخصی .
می تونم اخر هفته ها برم خونه یا نه باید 90 روز پر کنم . با مدرک لیسانس و درجه گروهبانی .
همه چیز بستگی به فرماندت داره ولی معمولا آخر هفته ها مرخصی میدن بجز نگهبانها
Sent from my GLX G3
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)