تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2873 از 3347 اولاول ... 18732373277328232863286928702871287228732874287528762877288329232973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,721 به 28,730 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

متوجه منظورتان نمیشم که مسئله سرعت نیست کسی که بسته نامحدود میگیره برای دانلود میخواد و بهمین خاطر اتفاقا مسئلش فقط سرعت هست. همراه اول اگر ارزونتر میده پهنای باندش رو بشدت محدود کرده مثلا من با همون طرح یکساعته ایرانسل حتی مقداری هم بیشتر از طرح پنج ساعته همراه اول دانلود میکنم هردوش هم هزارتومن در میاد بشخصه ایرانسله رو ترجیح میدم چون کارم سریعتر انجام میشه و برای دانلود وقت کمتری تلف میکنم.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    والا ایرانسل یه زمانی خوب بود الان منطقه ما داغونه ، هیچ کاریم نمیکنن
    تهران، اکباتان

2. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ممنون
    با سیمکارت 4G هم تست کردم ولی باز میره رو E. نمی دونم چطوری دور و ور همه جا آنتن داره ولی تو خونه آنتن نداره!
    مودم بگیر مشکلت حل میشه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

متوجه منظورتان نمیشم که مسئله سرعت نیست کسی که بسته نامحدود میگیره برای دانلود میخواد و بهمین خاطر اتفاقا مسئلش فقط سرعت هست. همراه اول اگر ارزونتر میده پهنای باندش رو بشدت محدود کرده مثلا من با همون طرح یکساعته ایرانسل حتی مقداری هم بیشتر از طرح پنج ساعته همراه اول دانلود میکنم هردوش هم هزارتومن در میاد بشخصه ایرانسله رو ترجیح میدم چون کارم سریعتر انجام میشه و برای دانلود وقت کمتری تلف میکنم.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    داداش منظورم اینه شما میگی سرعت ایرانسل خوبه خب میری از ایرانسل استفاده میکنی ولی دلیلی وجود نداره قیمت هاش چند برابر باشه ! مثل اینه بگی شیر 1.5 درصد کاله نسبت به میهن کیفیتش بهتره من اونو انتخاب میکنم ( در صورتی که قیمت 1 لیتر شیر عادی 1.5 درصد رو قانون 3 تومن تعیین کرده حالا یک شرکت میاد کیفیت و غلظت رو بیشتر میکنه و یکی نه - اون ماییم که میگیم مثلا کاله بهتره و از اون استفاده میکنیم نه اینکه کاله بگه کیفیت محصولات من بهتره پس من گرونتر میدم -) هر محصول در طبقه بندی خودش شامل یک حداکثر قیمتی میشه
    همراه اولم برای بعضی جاها 4جی هس محدود هم نیست ( نمونش دوست خودم روزانه داره 140 گیگ تو بازه 1 تا 11 دانلود میکنه ) - اگه همراه اولم فرض کنیم ساله دیگه توسعش تموم شد و به ایرانسل نزدیک شد باز همین حرف رو میزنید
    خودمم میگم در حال حاضر ایراتسل سرعتش خیلی بهتره ولی قیمتشم خیلی بالاتر هست !
    حرف من اینه باید حداکثر قیمتی باشه مثل همون گیگ که 3600 هست حالا شرکت ها خودشون مختارن تخفیف بیشتری بدن - اگر در این مورد شکایات زیادی به دست سازمان برسه حتما حداکثر قیمتی رو مشخص میکنن اگه تا حالا مشخص نشده و یا اصلا مشخص شده و ما بی اطلاع هستیم
    در کل وقتی همه میگید راضی هستید دیگه حرفی نمی مونه ! ولی مصرف کننده هیچ وقت نباید راضی باشه ، این شکایات هم مطمئن باشید تاثیر داره نمونش خود من ایرانسل سرعتش از 6 ماه قبل کاهش پیدا کرد به حدود 1.5 مگ در منطقه ما ( با خود ایرانسل صحبت کردم چندبار بهم میگت به دلیل شلوغی منطقه و هزار تا دلیل دیگه ) من از ان روز تا حالا 15 بار شکایت کردم به سازمان به عناوین مختلف ( هر بار ایرانسل همون جواب ها رو بهم میداد ولی من اعتنایی نمی کردم )تا اینکه از 2 هفته پیش سرعتم کم کم شده 3 مگ
    فرض کن 100 نفر اصلا 1000 نفر یا ... شکایت کنن در رابطه با گرانی نامحدود ! مطمئن باش تاثیر داره - اصلا سازمان هم بگه مشکلی نیست ولی ایرانسل هم مثل خیلی شرکت ها نارضایتی کاربراش رو مد نظر قرار میده ! همین نرم افزارش رو در نظر بگیرید کدوم نرم افزار های خارجی معروف هم رده ایرانسل هر هفته چندبار به دلیل اپدیت قطع میشن !!! بعد میانگین نمرشو داخل اپستور ببینید !!! و هیچ اعتراضی نمیشه
    متاسفانه مردم ما به حداقل قناعت می کنن ! مثل بعضی افراد که صحبت میکنی از وضع اقتصادی تا به یارانه ها میرسه میگن خدا رو شکر !!! همین 45 تومنم میدن !!!
    شرکت ها حاشیه سودشون رو بر اساس پارامتر های مختلف تعیین میکنن -
    یکی از اقوام نزدیکم در ایرانسل قسمت حسابداری کار میکنه - این نامحدود اگه 1 ریالم بفروشه اون یک ریال براشون سوده به چند دلیل چون اینا پهنای باند میگیرن چه استفاده کنن چه نکنن فرقی نمی کنه براشون سیستماشون هم همیشه روشنه و استهلاک تاثیر گذاری از این بابت شاملشون نمیشه - فقط تنها نکته مهمش تعادل بین این قیمت نامحدود و از اون بر تعرفه های روزانه شون هست که خیلی میچربه با اون سمت
    Last edited by mohammad_1992; 24-04-2017 at 13:04.

5. 2 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.دوستان به طور معمول در طول 3 ساعت باید حدود چقدر دانلود کرد؟طرح نامحدود سه ساعته.میخواستم بدونم به طور میانگین میزان دانلود چقدر هستش.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

بسته ۲ ماهه ۳۰ گیگ تو اینترنت و کد میگه در دسترس نیست دیگه! تنوع بسته ها روز به روز داره بدتر میشه!
    درضمن سرعت فاجعه شده فقط با چیز پ ی ان خوب میشه!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 24-04-2017 at 17:54.

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.دوستان به طور معمول در طول 3 ساعت باید حدود چقدر دانلود کرد؟طرح نامحدود سه ساعته.میخواستم بدونم به طور میانگین میزان دانلود چقدر هستش.
    خود ایرانسل محدودیت 60 گیگ گذاشته
    ولی دوستی دارم که خونشون نزدیک دکل هست و میتونه ساعتی 40 گیگ دانلود کنه
    و معمولا هم 3 تا 3 ساعت میگیره

9. این کاربر از m.b.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خود ایرانسل محدودیت 60 گیگ گذاشته
    ولی دوستی دارم که خونشون نزدیک دکل هست و میتونه ساعتی 40 گیگ دانلود کنه
    و معمولا هم 3 تا 3 ساعت میگیره
    میزان دانلود بستگی به سرعت خودت داره از 1 مگ متغیر هست تا 10 مگ ولی به طور متوسط 1.5 تا 2.5 هست ( بهترین حالت تا الان که 2 ساله استفاده می کنم دانلود 83 گیگ در 6 ساعت بوده ولی میانگینم 50 گیگ هست )
    بعضی از دکل ها از دستشون در رفته یا اشتباه نرم افزاری هست مثل 4جی اونایی که بیش از 5 مگ میگیرن - چون اکثرا محدودیت داره من خونه رفیقم داخل خونشون دکل هست و محله خلوتی هست ولی همیشه روی 4 تا 5 محدود شده

حداکثر هم 60 گیگ برای هر 3 ساعت

11. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این مدیران ایرانسل مغز خر خوردن؟
    تمام بسته های خوب حذف شده که
    30 گیگ 2 ماهه و 100 گیگ نیست کلا
    تو مای ایرانسل حذف شده
    Last edited by J@viD; 24-04-2017 at 22:32.

13. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان

ایرانسل پیام داده بود طرح تعویض رایگان سیمکارت داریم ، مراجعه کنید و تبدیل به 4جی کنید ، 8 گیگ اینترنت رایگان میگیرید

تبدیل کردم و بعد سه روز هنوز بسته رایگان فعال نشده؟؟

کسی راهکاری داره؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

متاسفانه ایرانسل در یک حرکت انتحاری بسته 100 6 ماهه رو حذف کرد . امکان "خرید مجدد همین بسته " هم رو حذف کرده .

16. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •