دوستان برادر من توی پادگان مهندسی بروجرد (ارتش) سربازه درجشم گروهبان یک.پ خ آبان 93
اگه کسی از خوزستان هست حاضره که باهاش جابجا بشه...
دوستان برادر من توی پادگان مهندسی بروجرد (ارتش) سربازه درجشم گروهبان یک.پ خ آبان 93
اگه کسی از خوزستان هست حاضره که باهاش جابجا بشه...
سلام
امروز یه اس ام اس اومد با این محتوا
"ضمن تشکر از معرفی به موقع تاریخ اعزام جدید شما به دلیل استقبال مشمولان و تکمیل ظرفیت به خرداد ماه موکول گردیده است"
من تاریخ اعزامم 94/1/19 بود
کارای پذیرشمم کرده بودم
قضیه چیه؟
حالا چیکار کنم؟
Last edited by Amin_0913; 09-03-2015 at 15:38.
![]()
داداش کل قوانین خدمتی برای همه جا یکسانه و هر ارگانی که باشید فرقی نمی کنه
چقدر سوال در مورد کسری 3 ماهه پرسیدند خبری نیست حتی در موردش شایعه هم نیست من خودم ستاد خدمت می کنم با ضرص قاطع میگم خبری نیست![]()
ممنون
امروز رفتم جایه دیگه گفتن که سیستم اصلا 2/1 رو ثبت نمیکنه واسه تعجیل چونکه پر شده ظرفیت اعزامش
از طریق این لینکی هم که گفتید اقدام کردم این پیغامو داد:
هيچ درخواستي براي شما در وضعيت اعزام به خدمت وجود ندارد.
دوستان ما که فردا میریم 04 بیرجند وقتی اومدم مرخصی برای اعزامی های اردیبهشت 94 توضیحاتی رو میدم خدانگه دار همه
دوستان یه سوال
برا رفتن آموزشی غیر از کارت ملی شناسنامه هم میخوان؟
با سلام دوستان
پدر من 12 ماه جبهه داره که میشه 4 ماه کسری واسه من
سوال من اینه کی باید اقدام کنم؟ قبل از اعزام؟ تو آموزشی؟ تو یگان؟
ممنون
پدر من وقتی آموزشی بودم واسم اقدام کرد و کسری رو گرفت.
سلام دوستان
من متولد 67 هستم و لیسانس دارم.میخماستم بدونم میتونم از خرید سربازی استفاده کنم؟
در ضمن یکی از دوستانم سال 86 دیپلم گرفت بعد رفت کارشناسی و وسطش انصراف داد .آسا اون هم که متواد سال 1369 هست میتونه زا این طرح استفاده کنه...؟
دوست عزیز باید 8 سال غیبت داشته باشی مثلا شما سال 83 دیپلم گرفتید و ادامه تحصیل ندادید و خدمت هم نرفتید الان میتونید با 10 م.ت بخریدش چون 8 سال غیبت دارید. ولی اگه ادامه تحصیل داده باشید از معافیت تحصیلی استفاده کردید که حتما هم کردید چون لیسانس دارید به شما این طرح نمیخوره. کلا این طرح برای زیردیپلم و دیپلمه ها خوب هست و بس!
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)