مشهد از صبح مشكل داشت
جاي ما
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
مشهد از صبح مشكل داشت
جاي ما
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
مشهد کلا دو تا مسیر داشت یکی telia قزاقستان یکی آذربایجان الان بعضی وقت ها از این دو تا میگذره بقیه وقت ها هم کلا ناکجا آباد میگذره TTL هم که 53 بود الان یا 53 هست یا 40 یا 41 یا 39 یا 43 کلا به هم ریخته با هر آی پی هم یک پینگی میده فکر کنم به انتصابات ربط داشته باشه
ببنید تک باند یعنی رو ی باند با ی پهنا مشخصی وصل میشید که برای مثال بهترین حالت رو باند 7 بهترین شرایط تا 70 مگابیت سرعت میگیرید
همین اگر بهش باند 3 اضافه شه تا 100 مگابیت هم سرعت میتونید دریافت کنید مجموع باند 7 و 3 میشه تجمیع یا پلاس یا 4.5G
TD-LTE استیبل تره نوسان نداره و ثابت هست
اف دی دی فرکانسایی که الان ایرانسل داره تو گوشی مودم میشه استفاده کرد
ولی تی دی فقط تو مودم مخصوصی که خود ایرانسل داره قابل استفاده است رو گوشی نمیشه استفاده کرد
سرعت اف دی دی به علت تجمیع و پوشش گسترده تر بهتر هست ولی همه جا یکسان نیست و اینکه تی دی همیشه استیبل تره
دوستان گوشی ک باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ رو ساپورت کنه میشه از ۴.۵جی استفاده کرد؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
بله همونه
ca
carrier aggregation
دوست عزیز جای اینکارا سیم کارتت رو عوض کن احتمالا به ۴جی وصل میشی
بعضی جاها ۳جی خوب نیست اما ۴جی خوبه
دوستان جریان این بسته های چند کاربر چیه؟???
4 گیگ ماهی 13000
5 گیگ ماهی 20000
ینی واقنن از تک کاربر هم ارزونتره؟ تک کاربر 3 گیگ 13 تومنه. داستان درست نکنن یهو از حجم آزاد زیرشاخه ها یا سرشاخه مصرف کنه کل شارژ بره
متوجه منظورتان نمیشم که مسئله سرعت نیست کسی که بسته نامحدود میگیره برای دانلود میخواد و بهمین خاطر اتفاقا مسئلش فقط سرعت هست. همراه اول اگر ارزونتر میده پهنای باندش رو بشدت محدود کرده مثلا من با همون طرح یکساعته ایرانسل حتی مقداری هم بیشتر از طرح پنج ساعته همراه اول دانلود میکنم هردوش هم هزارتومن در میاد بشخصه ایرانسله رو ترجیح میدم چون کارم سریعتر انجام میشه و برای دانلود وقت کمتری تلف میکنم.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
.
گوشی تون قابلیت 4g داره؟
آنتن ضعیفه برای همون وصل نمیشه به 3g اگه مودمی بگیری که آنتن دهیش بهتر باشه مطمئنن وصل میشه.
ولی خب مودم بگیری احتمالا به 4g هم بتونی وصل بشی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)