کلا سیستمشون مشکل پیدا کرده از من اصلا نت وصل نمیشه!!
کلا سیستمشون مشکل پیدا کرده از من اصلا نت وصل نمیشه!!
.
قبل از 4 مودم روشن نبوده؟
نامحدود از ساعت 2 شروع میشه
اگه ساعت 2 نت وصل بوده از 2 تا 5 بسته نامحدود داشتین و بعدش از بسته دیگه کم میشه
تا 01:15 داشتم از نت استفاده می کردم، بعدش خاموش کردم. دقیقاً ساعت 04:00 مودم رو روشن کردم گذاشتم واسه دانلود تا ساعت 06:59 که دانلود منیجر اتومات سیستم رو خاموش کرد.
.
پس مشکل از خودشون بوده ولی فک نمیکنم بتونید کاری کنید
منم یه مشکل مشابه داشتم هزار جا زنگ زدم هیچ کاری نکردن
آقا برای من مشکل زد، بسته یک ساعتی خریدم پول کم شد و فعال شد... منم زدم رو دانلود بعد رفتم چک کردم دیدم از بسته اصلی داره کم میکنه حدود 3 گیگ کم کرده در حالی که زیرش زده بود بسته یک ساعتی فعال شده با بیست گیگ حجم.. این دیگه چه وضعشه؟
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
دوستان بهترین کار برای بسته نامحدود اینه یک سیم کارت مخصوص خودش بزارید و اون کنترل ترافیک هم فعال کنید هر وقت خواستید دانلود شبانه داشته باشید از این سیم کارت استفاده کنید
دو بسته داشته باشید با این سیستم بد ایرانسل مهاله مشکلی براتون پیش نیاد
سلام دوستان من مشهد هستم چند وقت پیش تراکت اوردن در مغازه ما با این مضمون اینترنت نامحدود ایرانسل و همره اول با پرداخت 12 و 14 تومان با این کد *788*97*9367*#120000 به نظرتون طرحش درسته یا کلاه برداریه چون تو ایرانسل همچین طرحی نداره ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه
سلام دوستان من مشهد هستم چند وقت پیش تراکت اوردن در مغازه ما با این مضمون اینترنت نامحدود ایرانسل و همره اول با پرداخت 12 و 14 تومان با این کد *788*97*9367*#120000 به نظرتون طرحش درسته یا کلاه برداریه چون تو ایرانسل همچین طرحی نداره ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه
ایرانسل تعرفه مصرف آزاد اینترنت داخلی را به نصف کاهش داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان همانطور که میدونید اگه بخوایم 30 روز از نامحدود ایرانسل استفاده کنیم باید 120 هزارتومان بدیم یعنی ایرانسل هیچ طرح دیگه ای به جز همون 3 ساعته 2 تومن نداره ولی همراه اول یک هفته داره یک ماه داره
120 هزارتومان ایرانسل کجا و 29 هزار تومان همراه اول کجاست !!!
چند نکته : دوستان مسئله سرعت و ... نیست - سرعت و ... فقط برای انتخاب امثال ما هست که تشخیص بدیم کدومش بهتره و از اون استفاده کنیم.
تکمیل کردن فرم در سایت کلا 10 دقیقه هم زمان نمیبره خواهش می کنم همه در این کمپین شرکت کنید
لینک تاپیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ثبت شکایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشمندم فعالان و مدیران انجمن یاری فرمایند
Last edited by mohammad_1992; 22-04-2017 at 20:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)