من تازه برج4 میخام دفترچه بگیرم/برج 6 یا 8 اعزامم.2 تا پارتی خوب دارم واسه بعد اموزشی/یکیش تو نیرو انتظامی یکیشم نیرو دریای تهران/کدومشون بهتره؟
این دوره کد که میگن خوبه یا بد؟
من تازه برج4 میخام دفترچه بگیرم/برج 6 یا 8 اعزامم.2 تا پارتی خوب دارم واسه بعد اموزشی/یکیش تو نیرو انتظامی یکیشم نیرو دریای تهران/کدومشون بهتره؟
این دوره کد که میگن خوبه یا بد؟
من بدترين حالت را گفتم!!!نه مثل برخي دوستان كه مثل انشا بچه ابتدايي ها اينجا ميان ميگن خدمت چيز خوبي است و فقط وقتش كمه و ما در خدمت مرد مي شويم!!!!و اصلا جنبه هاي واقعي اش را نميگن
در بدترين حالت اونجايي امكان هم داره راهور و پليس راه يكي از استانها كه گفتم بيوفتي..من تازه ديدم طرف از جهرم بوده كه كهكيلويه و حتي كلانتري بيرجند هم افتاده...كلا اگر پارتي نداري به شانسته(حالا من و شما بگيم لطف و مشيت خدا)
البته از اطرافيان هم ديدم كه از فارس،متاهل بوده،آموزشي افتاد سمنان و حالا پايگاه هوايي شيرازه..ولي خوب اون شرايط تاهل داشته
مرزبانی آ.ش کجاش خوبه؟ کسر داره؟ چیکارا میکنن؟ آ.غ بهتره یا آ.ش؟![]()
اعزام 1393/12/19 شهید صدوقـــی یزد سپاه.
09379785727
کسی از دوستان در قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا خدمت کرده. اطلاعاتی در مورد خدمت در این قرارگاه دارید لطفا بگید...
واقعا از دوستایی مثل شما ممنونم که ادمو با حقایق آشنا میکنید.
به نظره من دوست اونه که راستشو بگه.
خدمت واقعا ممکنه تبدیل به جهنم بشه!ادم باید یا واردش نشه ، یا اگه شد تا تهشو بره.
اینم که میگن خدمت آدمو مرد میکنه شرو ور هستش !
من همون لش و نکشو تنبلیم که قبل آموزشیم بودم.
در ضمن مرد که نشدم هیچ ، کلی هم راه های نامردی و دو دره بازی یاد گرفتم.![]()
دوست عزیز شما میخوایی بفرستی سریع تر اقدام کن تا برج 4 پر نشده اصلا امکان نداره برج 2 بیفتی دگه پر شده برج 2 متاسفانه
رفقای ما همه از جهرم افتادن سیستان !!!
اونایی که بسیج دارن میفتن سپاه در غیر اینصورت اعزام فارس وشیراز 80 درصدش جهرمه و از اونجا هم ....!!!!!
اگه پذیرش سپاه نداشته باشی تنها یه راه هست اینکه از یه شهر دیگه اعزام بشی .
1393/12/19 پادگان امام رضا(ع) بیرجند یا همون 04 کسی نیس؟
اعزامی های 94.4.1 هستن اینجا؟؟؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)