تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2870 از 4428 اولاول ... 1870237027702820286028662867286828692870287128722873287428802920297033703870 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,691 به 28,700 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام دوستان
    من واقعا گیج شدم
    من الان تقریبا سرویس 512 دو گیگ دارم که سه ماهست و مجموعا شیش گیگ داشتم
    الان بعد یک ماه یهو واسم اس ام اس اومده که 80 درصد ترافیکت مصرفشده
    اصلا این امکان نداره
    من قبلا که شاتل داشتم که اوم سه ماهش 6 گیگ بود من سه ماه و حدودا 5.5 گیگ مصرف می کردم بعضی وقتام کمتر
    روند وب گردیمم هم نسبت به شاتل اصلا تغییرنکرده و شایدم کمتر شده

رسما ترافیکم و این پارس انلاین دزدیده
    الان راهی هستکه ثابت کنم چقدر مصرف کردم؟
    مثلا پارس انلاین بهم ریز مصرف ترافیکمو میده؟

لطفا راهنماییم کنین

راستی سرویسم رو 9 مگ بسته شده و ممکنه به این ربطی داشته باشه؟
    من که مصرفم تو روز با 9 مگ و 4 مگ فرقی نداره
    اگه بگم رو 4 بزارن امکان دارهخه ترافیک و کمتر بدزدن؟

منتظر راهنماییتون هستم
    بر خلاف تصور اکثر کاربرا، مصرف اینترنت فقط مختص وبگردی و دانلود نیست. آنتی ویروس، آپدیت ویندوز و نرم افزارها به شرطی که تنظیماتشون رو درست تنظیم نکنی و حتی بدافزارها میتونن بدون اینکه خودت بفهمی حجمتو بخورن.

همونطور که دوستمون گفت بهتره از یه نرم افزار مدیریت حجم مثل Networx یا DU Meter استفاده کنی یا اگر میخوای محدودیت روی برنامه هات بذاری از NetLimiter که پیچیده تره کمک بگیری. اینطوری میتونی بگی آیا حجم دزدی شده یا مشکل از طرف سیستم خودته.

سرعت بالاتر روی مصرف حجم اونطور که فکر میکنی تاثیر نداره ولی چون سرعت بالاست بدون اینکه بخوای بیشتر و سریعتر پیج باز میکنی برای همین شاید وبگردیت بیشتر شده ولی زمان رو بخاطر سرعت بالاتر احساس نمیکنی.

Sent from iPhone ~ Tapatalk

2. 3 کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خیلی مطلب جالبی بود ولی آیا روش مشابهی برای محاسبه mru هم هست؟
    Sent from iPhone ~ Tapatalk
    راستش جایی من ندیدم که به طور مستقیم MRU رو محاسبه کنند. تو مودم‌ها هم معمولاً چیزی که مهمه همون MTU هستش. اما تو یه مقاله‌ای دیدم که نوشته بود، بنا بر استاندارد تعریف شده برای PPPoE (که سرویس‌های ADSL هم روی همین استاندارد کار می‌کنن)، یعنی استاندارد RFC 2516، به دلیل این که سایز هدر PPPoE روی هم 8 بایته، مقدار MRU همیشه 8 واحد کمتر از MTU خواهد بود. مثلاً برای حالت پیش‌فرض که MTU=1500 بایته، MRU=1492‌ بایت می‌شه.

بنابراین، واسه پارس‌آنلاین که MTU ش 1300 بایته، MRU باید 1292 بایت باشه.

یه توضیح هم بدم که کلاً این 8 بایت هدر PPPoE به اضافه 20 بایت هدر TCP/IP، روی هم همون 28 بایتی رو تشکیل می‌دن که تو پست قبلی گفتم باید به عنوان هدر به اون عدد به دست اومده از دستور ping اضافه کنی.

4. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

22 بهمن شد تا یه هفته نتو کنار بزارین ارزش اعصاب خورد شدنو نداره

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=488ms TTL=51
    Request timed out.
    Request timed out.
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=316ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=419ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=418ms TTL=51
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=328ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=446ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=272ms TTL=51
    Request timed out.
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=317ms TTL=51

6. این کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان من الان 3 ماهه که از پارس آنلاین دارم؛ سرویس 512، ماهی 10 گیگ؛ که سرویس خوبی هم هست، اما فعلا حجمم تموم شده و از 5 روزی که خود پارس میده دارم استفاده میکنم !

سرعت دانلودم از همون اولی که گرفتم تا الان هیچ تغییری نکرده و همون 450kb بوده ! اوایل که گرفته بودمش، شبانه حداقل 6 گیگ دانلود داشتم و یه شبی هم که اصلا باورم نشد، نزدیک به 10 گیگ دان کردم !! خودم فکم افتاد!

این اواخر ولی یکم شبانش افت کرده و نزدیک به 3 گیگ میگیره؛ حالا اینا رو گفتم که وضعیت سرویسم رو بگم، ولی من اگه الان برم سرویس 2 مگ رو بگیرم، چه قدر سرعت بهم میده به نظرتون؟؟ امکان داره که به 1 مگ برسه؟؟ :-/

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

سلام
    دوستان من الان 3 ماهه که از پارس آنلاین دارم؛ سرویس 512، ماهی 10 گیگ؛ که سرویس خوبی هم هست، اما فعلا حجمم تموم شده و از 5 روزی که خود پارس میده دارم استفاده میکنم !

سرعت دانلودم از همون اولی که گرفتم تا الان هیچ تغییری نکرده و همون 450kb بوده ! اوایل که گرفته بودمش، شبانه حداقل 6 گیگ دانلود داشتم و یه شبی هم که اصلا باورم نشد، نزدیک به 10 گیگ دان کردم !! خودم فکم افتاد!

این اواخر ولی یکم شبانش افت کرده و نزدیک به 3 گیگ میگیره؛ حالا اینا رو گفتم که وضعیت سرویسم رو بگم، ولی من اگه الان برم سرویس 2 مگ رو بگیرم، چه قدر سرعت بهم میده به نظرتون؟؟ امکان داره که به 1 مگ برسه؟؟ :-/

یک عکس از قسمت Status مودمتون بزارید تا ببینیم روی 512 کیفیت خط و ... در چه وضعیه تا بشه بهتر نتیجه گرفت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

داستان قشنگی بود.

بگذریم. در کل، سرعتی که می‌گیری بستگی به مرکز مخابراتی و فاصله‌ات تا اونجا و همین طور سرورهایی که ازشون دانلود می‌کنی، داره. من که این سرویس رو دارم در بهترین شرایط (یعنی ساعت‌های خلوت و از سرورهایی که خوبن) سرعتم دور و ور 950 کیلوبایته، که بعضی لحظات به بالای 1مگابایت هم می‌رسه. اما متوسطش همون 900 تا 950 کیلوبایته.

شبانه رایگانش هم تو این نزدیک به 3 ماهی که دارم نوسان داشته،اما متوسطش نزدیک 600 کیلوبایت بوده. یعنی تو ساعت‌های اولیه رایگان 400 تا بوده که بعدش زیاد می‌شده تا تو ساعت آخر رایگان شبانه می‌رسیده به 900 کیلوبایت. البته از سرورهای داخلی مثل اکسپرس‌لیچ. ممکنه از سرورهای دیگه یا سرورهای خارجی کمتر باشه که کمتر هست. ولی به هر حال رو شبی حداقل حدود 7 گیگ به بالا می‌شه حساب کرد. بعضی شبا من تا 13 گیگ هم تونستم دانلود کنم. ولی همیشه این جور نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

22 بهمن شد تا یه هفته نتو کنار بزارین ارزش اعصاب خورد شدنو نداره

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=488ms TTL=51
    Request timed out.
    Request timed out.
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=316ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=419ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=418ms TTL=51
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=328ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=446ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=272ms TTL=51
    Request timed out.
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=317ms TTL=51
    اینترنت اصلن به یه وضع فجیعی پکیده امروز. من نتونستم حتی یه ایمیل بفرستم. جمیل تعطیله. حتی از داخل اکانت یاهو. نه فایل می‌شه آپلود کرد، نه ایمیل متنی فرستاد. از چند اکانت از سایت‌های مختلف هم امتحان کردم باز نشد ایمیل بفرستم.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک عکس از قسمت Status مودمتون بزارید تا ببینیم روی 512 کیفیت خط و ... در چه وضعیه تا بشه بهتر نتیجه گرفت

همین اکیه؟
    داستان قشنگی بود.

بگذریم. در کل، سرعتی که می‌گیری بستگی به مرکز مخابراتی و فاصله‌ات تا اونجا و همین طور سرورهایی که ازشون دانلود می‌کنی، داره. من که این سرویس رو دارم در بهترین شرایط (یعنی ساعت‌های خلوت و از سرورهایی که خوبن) سرعتم دور و ور 950 کیلوبایته، که بعضی لحظات به بالای 1مگابایت هم می‌رسه. اما متوسطش همون 900 تا 950 کیلوبایته.

شبانه رایگانش هم تو این نزدیک به 3 ماهی که دارم نوسان داشته،اما متوسطش نزدیک 600 کیلوبایت بوده. یعنی تو ساعت‌های اولیه رایگان 400 تا بوده که بعدش زیاد می‌شده تا تو ساعت آخر رایگان شبانه می‌رسیده به 900 کیلوبایت. البته از سرورهای داخلی مثل اکسپرس‌لیچ. ممکنه از سرورهای دیگه یا سرورهای خارجی کمتر باشه که کمتر هست. ولی به هر حال رو شبی حداقل حدود 7 گیگ به بالا می‌شه حساب کرد. بعضی شبا من تا 13 گیگ هم تونستم دانلود کنم. ولی همیشه این جور نیست.
    داستان چیه حاجی؟ عین واقعیته !
    همین بستگی به مخابرات و فاصله و نویز و ... کارو خراب میکنه ! میبینی میرم 2 مگ رو میگیرم، بعد از 450 میشه 500 ! :|

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همین اکیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داستان قشنگی بود.

داستان چیه حاجی؟ عین واقعیته !
    همین بستگی به مخابرات و فاصله و نویز و ... کارو خراب میکنه ! میبینی میرم 2 مگ رو میگیرم، بعد از 450 میشه 500 !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •