ساعت 1 شد باز صفحه دیدن تعطیل.
خیلیییییییییییییی کنده.جون میکنه
سلام.
راستی آقا تا برگشتین میشه بفرمایین داون استریم ART8 شما روی چنده؟ پنجشنبه جمعه و شب ها از ترافیککم میشه یا تو بخش رایگان حساب میکنه؟
ممنونم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ساعت 1 شد باز صفحه دیدن تعطیل.
خیلیییییییییییییی کنده.جون میکنه
سلام.
راستی آقا تا برگشتین میشه بفرمایین داون استریم ART8 شما روی چنده؟ پنجشنبه جمعه و شب ها از ترافیککم میشه یا تو بخش رایگان حساب میکنه؟
ممنونم.
Last edited by siamak_mu; 19-01-2011 at 01:26.
خواهش میکنم دوست عزیز
بله جزو ترافیک رایگان میزنه:
با تشکر
سلام دوست عزیز
Downstream:2304 Kbps
Upstream:576 Kbps
با تشکر
دوستان من می خوام از اکو به ارت تغییر سرویس بدم به نظر شما ارت به درد بخور هست یا نه؟
سلام
من یک ماه سرویس آرت 128 شارژ کردم. دیروز تموم شد.
میخواستم بگم که نامحدود نبود. و بعد از دانلود 18 گیگ ، سرعت دقیقا شد 10 کیلوبایت و بیشتر نمیشد.
نامحدود که میگن اینه؟
سرعت دانلودم هم 30 اینطورا میانگینش بود.
برمیگردم به اکو 512 ... !!!
در یک ماه کلا با ساعات رایگان شما چند گیگ دانلود کردید؟
سلام دوستان من از دانشگاه نامه برای اینترنت پر سرعت بالاتر 128 گرفتم ولی اسم و فامیلش ماله خودم نیست برای گرفتن سرویس مشکلی پیش نمیاد که بگن تو نامه اسم تو رو ذکر نکردن با تشکر
شلوغی مرکز مخابراتی هم روش تاثیر داره .
همچنین دانلود شبانش با یه الگو خیلی دقیق محدود میشه !
3 شب 500 مگ 3 شب 1200 مگ !
الان افتادم توی سر پایینی ! 2 شب دیگه دانلود خوب دارم .
![]()
Last edited by Xx Hossein xX; 19-01-2011 at 13:57.
من پارس نداشتم ولی 2 سال شاتل داشتم ECO 512 . موارد زیر موجب شد ازش راضی باشم و سراغ PAP دیگه نرم :
1- به خاطر ترافیک رایگان شبانه سرویس های 3 ماهه با 5 گیگ ترافیک جوابم رو می داد . می شد ماهی 14000 تومان
2- غیر از قطعی های سراسری فقط یه نصف روز قطعی داشت واسه تغییر تجهیزاتشون که اونم از یه هفته قبل تلفنی اعلام کردن
3- خدماتشون شبانه روزی بود و واقعا هر ساعت شبانه روز زنگ می زدی با حوصله راهنماییت می کردن . اگه تلفنی مشکلت حل نمی شد روز کاری بعدی یه نفر رو می فرستادن . البته 3000 تومان هزینه رفت و آمد می گرفتن .
4- در طول روز سرعت دانلودش 200 کیلو بایت در ثانیه بود و شبا بین 60 تا 100 کیلوبایت
شما همین فرمون رو برو !!
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)