تاریخ عرضه lt3 کی هست دقیقا؟
فکر میکنین تا سه ماه دیگه میاد؟
راستی .بازی های انحصاری و قدیمی Xbox رو از کجا میشه گیر آورد. مثل alon wake
تاریخ عرضه lt3 کی هست دقیقا؟
دقیق که معلوم نیست..........
شما سایت:
رو چک کن...............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای درایوهای BenQ در حال تست هستش و برای اغلب درایوهای دیگه در حال آماده شدن....................
والا دقیقا معلوم نیست!ممکنه همین یکی-2 هفته دیگه منتشر بشه یا اینکه بیفته برا 1-2 ماه دیگه.پیش بینی خود من اینه:تاریخ عرضه lt3 کی هست دقیقا؟
با توجه به اینکه LT3 برای درایوهای benq کامل شده و تقریبا کار اصلی گروه c4 با کنسول های فت تموم شده احتمالا طی 1 ماه آینده LT3(برای کنسول های فت)منتشر میشه............
بازی های قدیمی رو اکثر فروشنده های اینترنتی دارند.
سلام دوستان،من قصد دارم سری اسلیم ایک باکس رو بگیرم اما موندم با هارد 4 بگیرم یا 250،فقط خواست بدونم میشه به این سری هارد خارجی وصل کرد و روی اون بازی ریخت و سیو کرد.ممنون![]()
ممنون دوست من.راستش عجله داره.
میخوام خودم براش بریزم درایوش لایت آن هستش.
با هارد 250 گیگشو بگیر.هارد مزیتش اینه که بازی رو روی هارد نصب میکنی و با اینکه دیسک بازی رو تو درایو میذاری ولی درایو نمیچرخه و فقط لحظات اول برای چک کردن لایه امنیتی دیسک میچرخه و اینطوری درایو کمتر کار میکنه و بیشتر عمر میکنهاختلاف قیمتشم که 70-80 تومن بیشتر نیست.هارد های اکسترنال رو میشه به روش هایی ه.ک کرد و به ایکس باکس نصب کرد ولی اینها هم مشکلات خودشونو دارن شما با تو یه هارد 250 گیگ کلی بازی میتونی نصب کنی و حالشو ببری.
![]()
ببخشیدا.....
باید یه سی دی به صورت Audio Disc رایت کنین و بزارین تو کنسول و Rip کنین... به صورت Data Disc باشه نمیتونین روی کنسول کپی کنین...
من با نرم افزار Horizon هر چی دوست باشته باشم میتونم بریزم
خواستی بگو لینکشو بگم
هرچی
عکس فیلم آهنگ فایل های آپدیت
حتی میشه باهاش فایل های سیو بازی هارو ادیت کرد
مثلا واسه gta میتونی پولشو زیاد کنی و کلا خیلی نرم افزار توپیه
بچه هایی که اشتباهی دستگاشونو آپدیت کردن و دستگاشون به **** عظما رفت با این آشنایی کامل دارن![]()
کرک شدش رو داری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)