هیچوقت توی پستهات پای کس دیگر و وسط نکش ! هرکی هر کاری میکنه به خودش مربوطه ! فیلترینگ بحثش مفصله که اونم جاش اینجا نیست.
هیچوقت توی پستهات پای کس دیگر و وسط نکش ! هرکی هر کاری میکنه به خودش مربوطه ! فیلترینگ بحثش مفصله که اونم جاش اینجا نیست.
سلام آقا چرا يه ميگين اين مطلب رو کپي نکردين؟اولا من اين مطلب رو تووي چند تا سايت ديدم.(منظورم ترفند هست نه عين مطلب شما)و يه ترفند قديمي هستش.ثانيا وقتي ميخواين يه اسم جعلي بسازين بايد بايد از حرف @ تووي اسم جعليتون استفاده کنيد تا به عنوان ايميل شناخته شه اگه نزنيد پبام بدون فرستنده ميره.ثالثا براي اين کار هر دو گوشي بايد داراي قابليت Email Gateway باشه که بيشتر ماله سوني اريکسون هست(به استثناي يه چند تايي)و نوکيا هم خيلي کم دارن.من فقط ان 70 رو ديدم که داره.اگر گوشي طرف قابليت Email GateWay رو نداشته باشه شماره شما ميافته.رابعا وقتي پيام رو واسه طرف ارسال کنيد صداي زنگ اس ام اس از گوشيش نمياد بلکه صداي زنگ ايميل مياد که ممکنه طرف بفهمه که اين اس ام اس نبوده.يا علي
سلام آقا چرا يه ميگين اين مطلب رو کپي نکردين؟
اولا من اين مطلب رو تووي چند تا سايت ديدم.(منظورم ترفند هست نه عين مطلب شما)و يه ترفند قديمي هستش.
ثانيا وقتي ميخواين يه اسم جعلي بسازين بايد بايد از حرف @ تووي اسم جعليتون استفاده کنيد تا به عنوان ايميل شناخته شه اگه نزنيد پبام بدون فرستنده ميره.
ثالثا براي اين کار هر دو گوشي بايد داراي قابليت Email Gateway باشه که بيشتر ماله سوني اريکسون هست(به استثناي يه چند تايي)و نوکيا هم خيلي کم دارن.من فقط ان 70 رو ديدم که داره.اگر گوشي طرف قابليت Email GateWay رو نداشته باشه شماره شما ميافته.
رابعا وقتي پيام رو واسه طرف ارسال کنيد صداي زنگ اس ام اس از گوشيش نمياد بلکه صداي زنگ ايميل مياد که ممکنه طرف بفهمه که اين اس ام اس نبوده.يا علي
میتونی امتحان کنی , معمولا بازرسی کل به این سادگی جواب نمیده در ثانی اگه پیگیر بشی میتونند بساط هر چی اپراتوره جمع کنند .
برای سیم کارت دائمی فقط شبها 12.8 هستش !
اینو ببین : (ریز حساب هستش)
![]()
سلام
جوابهاي شما:
اولا------------>اون مطلبي رو كه شما ميگيد من هم ديدم و با ايني كه من نوشتم فرق داره و مطمئنم كه در هيچ كجا نوشته نشده و خودم يك هفته پيش اون رو پيدا كردم
ثانيا------------>بله در اون روش قبلي فرستنده مجبور بود كه از @ استفاده كنه ولي اگه دقيقا اين مراحلي رو كه من نوشتم انجام بدي ميتوني بدون @ پيام رو بفرستي و گيرنده هيچ تفاوتي رو بين اين پيام و يك SMS واقعي احساس نميكنه
ثالثا------------>بله هر دو گوشي بايد اين قابليت رو داشته باشه و من اين مطلب رو نوشته بودم و حتي مدل گوشيها رو هم نوشتم
در ضمن اين نوع روشي كه من نوشتم براي سوني اريكسون به سوني اريكسونه
در مورد سوني اريكسون به نوكيا هم يك روش ديگه بلدم كه اگه خواستين مينويسم
در ضمن فقط گوشي N70 كه Email Getway نداره حتي گوشي ساده اي مثل 3120 هم Email Getway داره!!!
رابعا------------>صدايي هم كه پخش ميشه دقيقا همون صدايي هستش كه در حالت SMS واقعي پخش ميشه!!!
ببين عزيز من كه مريض نيستم يا عقده اي نيستم كه بيام يه مطلبي رو بنويسم كه با يه سرچ ساده توي گوگل پيدا ميشه
من اين روش رو بارها و بارها توي اين يك هفته انجام دادم و بعد اومدم اينجا نوشتمش
بعد شما ميگي صداي زنگش فرق داره!!!!!!!!!!
از اين حرف شما من اينجور استنباط كردم كه شما نوكيا دارين و با سوني اريكسون آشنايي ندارين
اگه به دوتا گوشي سوني اريكسون دسترسي دارين حتما اين روش رو دقيقا مرحله به مرحله بدون هيچ كم و كاستي انجام بدين تا ببينين كه من چي ميگم
يا اگه سوني اريكسون داري شمارتو به صورت خصوصي بده تا برات ارسال كنم بعد ببين كه فرقشو با يه SMS معمولي احساس ميكني يا نه؟
خواهشا تا از مطلبي مطمئن نشدي پست انتقادي نده
چون باعث ميشي كه اگه يه نفر هم بخواد انجامش بده فكر كنه كه مطلب اشتباس
خدايي اصلا انجامش دادي كه بعد از توش ايراد ميگيري!!؟
بنده در همينجا صحت اين روش رو تضمين كرده و ادعا ميكنم كه اين روش جديد(نه روشهاي قبلي) رو خودم ساختم و در هيچ كجا هم قبلا ثبت نشده
به شوخي نوشتم
ولي يكي از دلايل ----- شدن MMS جلوگيري از ارسال همين فيلمها و عكسهاي مستهجن داخلي هستش
به نظر شما چي؟
جناب vahooli اينم قبض TheMohammad ديگه چي ميگي؟
لطفا شما هم تا از مطلبي مطمئن نشدي نگو چرته
لطفا لينك مستقيم اون صفحه از ايرانسل رو كه توش نوشته هر ام ام اس 160 تومن هست رو بنويس.
شما یه سر بری مینینی من دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)