تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 942 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297337387787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تا ببينيم چي ميشه
    ايران توي -------- بعد از چين دست همه رو از پشت بسته
    امكانات نصفه و نيمه با محدوديت بالا
    آخه اصلا ميشه يه فيلم درست و حسابي با اين Mms ارسال كرد
    تبديلش ميكنه به Gif
    همش زير سر اون زهرس با اون فيلمش
    يكي ديگه كثافت كاري ميكنه ما بايد چوبشو بخوريم...
    هیچوقت توی پستهات پای کس دیگر و وسط نکش ! هرکی هر کاری میکنه به خودش مربوطه ! فیلترینگ بحثش مفصله که اونم جاش اینجا نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اين روش از طريق سيستم Email-SMS انجام ميشود
    در روش هايي كه همه جا نوشته اند فرد فرستنده از طريق درگاه ايميل كاري ميكند كه شمره اش شناسايي نشود يا به جاي شمره اش با استفاده از كاراكتر @ شكل شماره را به شكل يك ايميل درمي آورد ولي در روشي كه من ميخواهم اينجا بنويسم نه تنها شماره فرستنده شناسايي نميشود بلكه فرستنده ميتواند يك اسم(نه يك ايميل) يا شماره دلخواه را به جاي شماره خودش براي گيرنده بفرستد و در واقع گيرنده را به اشتباه دچار كند

در اينجا فعلا روش ارسال از گوشيهاي سوني اريكسون به سوني اريكسون را مينويسم:
    به ترتيب وارد قسمتهاي زير ميشويم:(براي راهنمايي مرحله به مرحله گوشي خود را با زبان فارسي تنظيم كنيد)
    پيام نگاري – تنظيمها- پيام متن - درگاه ايميل - درگاه جديد ايميل
    در قسمت شماره , شماره كسي را كه قصد اذيت كردن او را داريم مينويسيم
    سپس آن را ذخيره كرده و به عنوان درگاه ايميل فعلي مشخص ميكنيم
    سپس از قسمت تنظيمها خارج شده و وارد قسمت نوشتن پيام جديد ميشويم
    گزينه پيام متن را انتخاب كرده سپس متن خود را مينويسيم(اگر ميخواهيم خود را به جاي ايرانسل جا بزنيم بايد متن را به صورت فينگليش بنويسيم تا گيرنده مشكوك نشود)
    سپس ادامه را زده و گزينه آدرس ايميل وارد كنيد را انتخاب ميكنيم
    در قسمت آدرس ميتوانيم يك شماره دلخواه مثل 2225 يا 09350000000 يا يك اسم دلخواه مثل Irancell يا يك اسمي كه ميدانيم حتما در دفترچه گوشي فرد گيرنده به صورت انگليسي موجود است مثل Ali ياReza و... را مينويسيم
    و حالا نكته اصلي
    از گزينه بيشتر گزينه اصلاح موضوع را انتخاب ميكنيم و حتما بايد براي اينكه كار به درستي انجام شود كاراكتري را در آن قسمت بنويسيم مثلا يك كاراكتر Space كه در اين صورت پيام بدون موضوع ميشود
    ولي براي اين كه كار ما تر و تميز انجام شود خط اول متن پيام را عينا مينويسيم يا از روش كپي و چسباندن استفاده ميكنيم
    علت اين كار به اين خاطر است كه چون گوشي هاي سوني اريكسون خط اول هر SMS عادي را درقسمت صندوق ورودي و زير اسم يا شماره فرستنده مينويسد پس ما هم براي اين كه شكل استاندارد SMS حفظ شود و گيرنده مشكوك نشود خط اول پيام خود را در قسمت موضوع كپي ميكنيم
    سپس گزينه ارسال را انتخاب ميكنيم تا پيام جعلي يا سركاري ارسال شود

اين روش روي همه گوشي هاي سوني اريكسون كه درگاه ايميل دارن كار ميكنه
    مثل K310-K510-K750-K800-W700-W800 و... امتحان شده و به درستي كار كرده
    هر سؤالي بود در خدمتم
    اگر هم كه گوشي سوني اريكسون داريد و خواستيد ميتونيد شمارتونو بدين تا براتون SMS جعلي ارسال كنم تا روش دريافت رو ببينيد
    در ضمن اين روش رو خودم به صورت امتحاني پيدا كردم و از هيچ كجا هم كپي برداري نكردم
    و دوستام و فاميلامو با اين روش سر كار ميزارم
    حتما حتما استفاده كنين خيلي حال ميده مخصوصا اگه گيرنده 0935 باشه اونم با اسم ايرانسل.

از اونجايي كه من اسم عليرضا رو توسط اشكال در ثبت نام پي سي ورلد جعل كردم و خودم رو به جاي Tempest معرفي كردم پس به اين كارم هم شك نكنيد
    پس فعلا باي
    سلام آقا چرا يه ميگين اين مطلب رو کپي نکردين؟اولا من اين مطلب رو تووي چند تا سايت ديدم.(منظورم ترفند هست نه عين مطلب شما)و يه ترفند قديمي هستش.ثانيا وقتي ميخواين يه اسم جعلي بسازين بايد بايد از حرف @ تووي اسم جعليتون استفاده کنيد تا به عنوان ايميل شناخته شه اگه نزنيد پبام بدون فرستنده ميره.ثالثا براي اين کار هر دو گوشي بايد داراي قابليت Email Gateway باشه که بيشتر ماله سوني اريکسون هست(به استثناي يه چند تايي)و نوکيا هم خيلي کم دارن.من فقط ان 70 رو ديدم که داره.اگر گوشي طرف قابليت Email GateWay رو نداشته باشه شماره شما ميافته.رابعا وقتي پيام رو واسه طرف ارسال کنيد صداي زنگ اس ام اس از گوشيش نمياد بلکه صداي زنگ ايميل مياد که ممکنه طرف بفهمه که اين اس ام اس نبوده.يا علي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اين روش از طريق سيستم Email-SMS انجام ميشود
    در روش هايي كه همه جا نوشته اند فرد فرستنده از طريق درگاه ايميل كاري ميكند كه شمره اش شناسايي نشود يا به جاي شمره اش با استفاده از كاراكتر @ شكل شماره را به شكل يك ايميل درمي آورد ولي در روشي كه من ميخواهم اينجا بنويسم نه تنها شماره فرستنده شناسايي نميشود بلكه فرستنده ميتواند يك اسم(نه يك ايميل) يا شماره دلخواه را به جاي شماره خودش براي گيرنده بفرستد و در واقع گيرنده را به اشتباه دچار كند

در اينجا فعلا روش ارسال از گوشيهاي سوني اريكسون به سوني اريكسون را مينويسم:
    به ترتيب وارد قسمتهاي زير ميشويم:(براي راهنمايي مرحله به مرحله گوشي خود را با زبان فارسي تنظيم كنيد)
    پيام نگاري – تنظيمها- پيام متن - درگاه ايميل - درگاه جديد ايميل
    در قسمت شماره , شماره كسي را كه قصد اذيت كردن او را داريم مينويسيم
    سپس آن را ذخيره كرده و به عنوان درگاه ايميل فعلي مشخص ميكنيم
    سپس از قسمت تنظيمها خارج شده و وارد قسمت نوشتن پيام جديد ميشويم
    گزينه پيام متن را انتخاب كرده سپس متن خود را مينويسيم(اگر ميخواهيم خود را به جاي ايرانسل جا بزنيم بايد متن را به صورت فينگليش بنويسيم تا گيرنده مشكوك نشود)
    سپس ادامه را زده و گزينه آدرس ايميل وارد كنيد را انتخاب ميكنيم
    در قسمت آدرس ميتوانيم يك شماره دلخواه مثل 2225 يا 09350000000 يا يك اسم دلخواه مثل Irancell يا يك اسمي كه ميدانيم حتما در دفترچه گوشي فرد گيرنده به صورت انگليسي موجود است مثل Ali ياReza و... را مينويسيم
    و حالا نكته اصلي
    از گزينه بيشتر گزينه اصلاح موضوع را انتخاب ميكنيم و حتما بايد براي اينكه كار به درستي انجام شود كاراكتري را در آن قسمت بنويسيم مثلا يك كاراكتر Space كه در اين صورت پيام بدون موضوع ميشود
    ولي براي اين كه كار ما تر و تميز انجام شود خط اول متن پيام را عينا مينويسيم يا از روش كپي و چسباندن استفاده ميكنيم
    علت اين كار به اين خاطر است كه چون گوشي هاي سوني اريكسون خط اول هر SMS عادي را درقسمت صندوق ورودي و زير اسم يا شماره فرستنده مينويسد پس ما هم براي اين كه شكل استاندارد SMS حفظ شود و گيرنده مشكوك نشود خط اول پيام خود را در قسمت موضوع كپي ميكنيم
    سپس گزينه ارسال را انتخاب ميكنيم تا پيام جعلي يا سركاري ارسال شود

اين روش روي همه گوشي هاي سوني اريكسون كه درگاه ايميل دارن كار ميكنه
    مثل K310-K510-K750-K800-W700-W800 و... امتحان شده و به درستي كار كرده
    هر سؤالي بود در خدمتم
    اگر هم كه گوشي سوني اريكسون داريد و خواستيد ميتونيد شمارتونو بدين تا براتون SMS جعلي ارسال كنم تا روش دريافت رو ببينيد
    در ضمن اين روش رو خودم به صورت امتحاني پيدا كردم و از هيچ كجا هم كپي برداري نكردم
    و دوستام و فاميلامو با اين روش سر كار ميزارم
    حتما حتما استفاده كنين خيلي حال ميده مخصوصا اگه گيرنده 0935 باشه اونم با اسم ايرانسل.

از اونجايي كه من اسم عليرضا رو توسط اشكال در ثبت نام پي سي ورلد جعل كردم و خودم رو به جاي Tempest معرفي كردم پس به اين كارم هم شك نكنيد
    پس فعلا باي
    سلام آقا چرا يه ميگين اين مطلب رو کپي نکردين؟
    اولا من اين مطلب رو تووي چند تا سايت ديدم.(منظورم ترفند هست نه عين مطلب شما)و يه ترفند قديمي هستش.
    ثانيا وقتي ميخواين يه اسم جعلي بسازين بايد بايد از حرف @ تووي اسم جعليتون استفاده کنيد تا به عنوان ايميل شناخته شه اگه نزنيد پبام بدون فرستنده ميره.
    ثالثا براي اين کار هر دو گوشي بايد داراي قابليت Email Gateway باشه که بيشتر ماله سوني اريکسون هست(به استثناي يه چند تايي)و نوکيا هم خيلي کم دارن.من فقط ان 70 رو ديدم که داره.اگر گوشي طرف قابليت Email GateWay رو نداشته باشه شماره شما ميافته.
    رابعا وقتي پيام رو واسه طرف ارسال کنيد صداي زنگ اس ام اس از گوشيش نمياد بلکه صداي زنگ ايميل مياد که ممکنه طرف بفهمه که اين اس ام اس نبوده.يا علي

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد شکایت قبلا خودت گفتی انگار خودت گفتی که اینجا ایرانه نه؟
    میتونی امتحان کنی , معمولا بازرسی کل به این سادگی جواب نمیده در ثانی اگه پیگیر بشی میتونند بساط هر چی اپراتوره جمع کنند .

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

نه عزیز اینکه میگن فلان ساعت 12 تومن فلان ساعت 16 تومن چرته.همیشه 16 تومن حساب میشه برا همینم من 16 تومن گفتم.
    بعدشم من نمی دونم سیستم موبایل شما چه جوریه ! اما ما به ازای هر mms 160 تومن میدیم ! خود ایرانسل هم همینا میگه ! حالا این که چقدر در مورد شما و دوستانتون معجزه رخ میده را نمی دونم !
    نرخ 160 تومنم عزیز می تونی بری سایت ایرانسل ببینی !!!!!!!! اگه سایتشا نداری اینم سایتش !!!!!!! بد نیست اگه هر دفعه یه سری بهش بزنی !!!!بهتره یه ذره هم بیشتر چرخ بزنی تو سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!!!!
    برای سیم کارت دائمی فقط شبها 12.8 هستش !
    اینو ببین : (ریز حساب هستش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

سلام آقا چرا يه ميگين اين مطلب رو کپي نکردين؟
    اولا من اين مطلب رو تووي چند تا سايت ديدم.(منظورم ترفند هست نه عين مطلب شما)و يه ترفند قديمي هستش.
    ثانيا وقتي ميخواين يه اسم جعلي بسازين بايد بايد از حرف @ تووي اسم جعليتون استفاده کنيد تا به عنوان ايميل شناخته شه اگه نزنيد پبام بدون فرستنده ميره.
    ثالثا براي اين کار هر دو گوشي بايد داراي قابليت Email Gateway باشه که بيشتر ماله سوني اريکسون هست(به استثناي يه چند تايي)و نوکيا هم خيلي کم دارن.من فقط ان 70 رو ديدم که داره.اگر گوشي طرف قابليت Email GateWay رو نداشته باشه شماره شما ميافته.
    رابعا وقتي پيام رو واسه طرف ارسال کنيد صداي زنگ اس ام اس از گوشيش نمياد بلکه صداي زنگ ايميل مياد که ممکنه طرف بفهمه که اين اس ام اس نبوده.يا علي
    سلام

جوابهاي شما:

اولا------------>اون مطلبي رو كه شما ميگيد من هم ديدم و با ايني كه من نوشتم فرق داره و مطمئنم كه در هيچ كجا نوشته نشده و خودم يك هفته پيش اون رو پيدا كردم

ثانيا------------>بله در اون روش قبلي فرستنده مجبور بود كه از @ استفاده كنه ولي اگه دقيقا اين مراحلي رو كه من نوشتم انجام بدي ميتوني بدون @ پيام رو بفرستي و گيرنده هيچ تفاوتي رو بين اين پيام و يك SMS واقعي احساس نميكنه

ثالثا------------>بله هر دو گوشي بايد اين قابليت رو داشته باشه و من اين مطلب رو نوشته بودم و حتي مدل گوشيها رو هم نوشتم
    در ضمن اين نوع روشي كه من نوشتم براي سوني اريكسون به سوني اريكسونه
    در مورد سوني اريكسون به نوكيا هم يك روش ديگه بلدم كه اگه خواستين مينويسم
    در ضمن فقط گوشي N70 كه Email Getway نداره حتي گوشي ساده اي مثل 3120 هم Email Getway داره!!!

رابعا------------>صدايي هم كه پخش ميشه دقيقا همون صدايي هستش كه در حالت SMS واقعي پخش ميشه!!!

ببين عزيز من كه مريض نيستم يا عقده اي نيستم كه بيام يه مطلبي رو بنويسم كه با يه سرچ ساده توي گوگل پيدا ميشه
    من اين روش رو بارها و بارها توي اين يك هفته انجام دادم و بعد اومدم اينجا نوشتمش
    بعد شما ميگي صداي زنگش فرق داره!!!!!!!!!!
    از اين حرف شما من اينجور استنباط كردم كه شما نوكيا دارين و با سوني اريكسون آشنايي ندارين
    اگه به دوتا گوشي سوني اريكسون دسترسي دارين حتما اين روش رو دقيقا مرحله به مرحله بدون هيچ كم و كاستي انجام بدين تا ببينين كه من چي ميگم
    يا اگه سوني اريكسون داري شمارتو به صورت خصوصي بده تا برات ارسال كنم بعد ببين كه فرقشو با يه SMS معمولي احساس ميكني يا نه؟
    خواهشا تا از مطلبي مطمئن نشدي پست انتقادي نده
    چون باعث ميشي كه اگه يه نفر هم بخواد انجامش بده فكر كنه كه مطلب اشتباس
    خدايي اصلا انجامش دادي كه بعد از توش ايراد ميگيري!!؟

بنده در همينجا صحت اين روش رو تضمين كرده و ادعا ميكنم كه اين روش جديد(نه روشهاي قبلي) رو خودم ساختم و در هيچ كجا هم قبلا ثبت نشده

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

هیچوقت توی پستهات پای کس دیگر و وسط نکش ! هرکی هر کاری میکنه به خودش مربوطه ! فیلترینگ بحثش مفصله که اونم جاش اینجا نیست.
    به شوخي نوشتم
    ولي يكي از دلايل ----- شدن MMS جلوگيري از ارسال همين فيلمها و عكسهاي مستهجن داخلي هستش
    به نظر شما چي؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

برای سیم کارت دائمی فقط شبها 12.8 هستش !
    اینو ببین : (ریز حساب هستش)
    جناب vahooli اينم قبض TheMohammad ديگه چي ميگي؟
    لطفا شما هم تا از مطلبي مطمئن نشدي نگو چرته
    لطفا لينك مستقيم اون صفحه از ايرانسل رو كه توش نوشته هر ام ام اس 160 تومن هست رو بنويس.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما یه سر بری مینینی من دیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •