دقیقاً منظورم همینه ؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دقیقاً منظورم همینه ؟
دوست عزیز فکر نکنم بشه . خودت دیدی همچین چیزی که سرور اجازه نده کسی Demo ذخیره کنه ؟دقیقاً منظورم همینه ؟
من شنیدم که باید یکی از فایل های کانتر رو دستکاری کنی تا نشه record گرفت
والا من اینطور چیز هایی بلد نیستم !من شنیدم که باید یکی از فایل های کانتر رو دستکاری کنی تا نشه record گرفت
چیز هایی که از کانتر بلدم !
HeadShot
Knife
AK 47
M4
Dessert Eagle
Bomb
Base A , B
یه چندتای دیگه که یادم نیست !
دوستان لطفا یه سرور بدون آنتی چیت و خوب معرفی کنید تا من برم آنلاین بازی کنم .
همه ی سرورها رو گم کردم .
كانتر كي بازي ميكنه
دوست من منظورتو نفهمیدم . میشه یکمی واضح تر بگی ؟كانتر كي بازي ميكنه
با سلام به همه كانتربازهاي عزيز
من توي اين بازي اماتورم و يه سوال داشتم
ايا توي بازي شبكه اي كسي كه سرور نيست ميتونه چيت بزنه يا نه؟
و اگه ميتونه چطوري ميشه دستشو رو كرد؟
جواب اين سوال خيلي مهمه لطفا سريعتر بهم جواب بدين
ممنون![]()
سلام من خیلی کوچیک تر از اونیم که بخوام جواب سوالاتو بدم تا وقتی که اساتیدی مثل batman و oracel و بقیه اساتید هستند.
در جواب سوال شما میشه گفت که اره کسی هم که سرور نباشه میتونه چیت بزنهايا توي بازي شبكه اي كسي كه سرور نيست ميتونه چيت بزنه يا نه؟
برای اینکه بتونی دستشو رو کنی اگه نزدیکته برو یه نگا به صفحه مانیتورش بنداز همه چی معلومه اگه هم نهچطوري ميشه دستشو رو كرد؟
باید چند بار نگا بازیش کنی اگه دیدی میچرخه و هد میزنه یا به دیوار تیر میزنه و ادم میکشه یعنی چتر//////////
سلام دوستان
نمی دونم باید این سوال رو اینجا بپرسم یا نه ولی توی درخواست بازی مطرح کردم و جواب نگرفتم
من دنبال کانتر 1.19 می گردم (لینک دانلود یا خرید سی دی) توی درخواست بازی سوال کردم جواب دادن باید پچش رو پیدا کنی و روی کانتر نصب کنی حالا چه پچی و روی کدوم ورژن کسی چیزی نگفت . حالا اگه می شه لطف کنین
و در این مورد به من کمک کنین .
با تشکر
راستی یه سوال دیگه من با کانتر ا.6 هم مشکل دارم همونی که اول باید change game رو میزنی و بعد وارد بازی می شی وقتی که بازی رو از روی دسکتاپ باز می کنی و وارد می شی فقط تصویر می ده و نوشته هارو خیلی طول می کشه که ظاهر بشن یعنی گزینه های ورود به بازی خیلی دیر میان دو یا سه دقیقه بعدش تازه بعد از change game هم بازم همین فیلم رو داره .
سی دیش هم یه چهار سی دی از شرکت t20 امتحان کردم با یه سه سی دی از شرکت dolphin ولی هردوتاشون همین فیلم رو سرمون در آوردن
اگه میشه یه راهنمایی بکنین
Last edited by maziar_543; 28-10-2007 at 10:29. دليل: اضافه کردن مطلب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)