شرایطش کامل دقیق بگین لطفا
شرایطش کامل دقیق بگین لطفا
نمی دونم چی کار کردی که این اتفاق باست افتاده ولی برای ادامه دادن تورنت های قبلی باید فایل تورنتی که قبلا تو نرم افزار استفاده کردی رو دوباره پیدا کنی بعد ارتباط رو قطع کن و فایل تورنت رو به نرم افزار بده و اینبار مسیر جایی که فایل های اصلی قبلا ذخیره شده رو بهش بدی و بعد که امد تو لیست فایل هات رو یک بار همش رو بزار باسه دریافت و بعد کلیک راست کن و یک منو با مفهوم چک کردن پیدا و انتخاب کن و بزار نرم افزار ادرس رو بررسی کنه بعد از بررسی که وقت می بره تو نرم افزار هر چی قبلا دانلود کردی و بهت نشون می ده و می تونی مجدد دانلود رو فعال و از جایی که قبلا داشتی ادامه بدی![]()
سلام
من یه فایل تورنت از مدتها پیش توی utorrent داشتم که به علت کندی رفتم تورنت فلاکس گرفتم ولی الان هرچی توی نت میگردم اون فایل تورنت رو نمیتونم پیدا کنم
راهی نیست الان از توی utorrent اون فایل رو در بیارم یا آدرس دانلودشو پیدا کنم ؟
شرایط خاصی نداره...
Windows Server 2003 R2 - RAM 1GB - CPU Intel Xeon 2.83GHz - HDD 130GB - Bandwidth 2TB/month - Port 1Gbps
همه نرم افزارا هم نصبه و کلاً همه چیز تکمیله و من و دوستم الان توی سرویس هارد 60 و رم 512 هستیم و اگه کسی بخواد شریک بشه و 10 تومن اضافه بشه، هارد و رم میشه مقدار بالا و تقریباً هر کسی 40 گیگ بهش میرسه...
دانلود میکنی تو سرور، کل فایلا رو zip میکنی بعدش دانلود میکنی مستقیم تو کامپیوتر خودت با سرعت زیاد... فقط با 10 تومن در ماه...
![]()
دعوت نامهرو از کجا گیر بیارم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
?damet garm hamzeh joon mitooni baram davat nameye iptorrento baram beferesti
سلام
خود سایت بعضی روزها ثبت نام رو باز میکنه باید گوش به زنگ باشین زودی ثبت نام کنید
یا باید یکی رو پیدا کنید براتون بفرسته که باید Rating بالایی هم خودش داشته باشه مثلا من عضو هستم اما چون رتینگ بالایی ندارم نمیتونم دعوت نامه بفرستم .
سلام
من تا چند وقت پیش با نهایت سرت از تورنت دانلود می کردم ولی از چند روز پیش سرعتم شده 1 kb/s
هر فایلی میزنم همینه
میشه کمکم کنید
اقا من میخوام تو iptorrent عضو شم.میتونی برام دعوتنامشو بفرستی؟
توی چند روز اخیر تغییری توی سیستمتون ایجاد نشده...؟ اگه فایروالی توی سیستمتون نصب دارید، یه بار کلاً غیرفعالش کنید و تست کنید ببینید چی میشه... همچنین توی کلاینت تورنتتون قسمتای Bandwidth Limit رو نگاه کنید یه وقت اشتباهاً پهنای باند رو محدود نکرده باشید...
احتمالش هست ISP (سرویس دهنده اینترنت) ـتون جلوی p2p رو گرفته باشه...! زنگ بزنید بگید بهشون ببینید چی میگن...!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)