ممنون از راهنماییت .
تو فروشگاه ها دو جور بود ، بعضی ها فقط یک دی وی دی بود ، ولی بعضی ها هم دو تا دی وی دی
کدوم رو بگیرم ؟
ممنون از راهنماییت .
تو فروشگاه ها دو جور بود ، بعضی ها فقط یک دی وی دی بود ، ولی بعضی ها هم دو تا دی وی دی
کدوم رو بگیرم ؟
712:بله کافیه تو نت سرچ کنید.در ضمن فکر کنم این فونت توی پکیج msttcorefonts موجود باشه...
توی فروم اوبونتو هم اینو پیدا کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم با شماره توضیح دهید
1 بی زحمت لینک اخرین نسخه لینوکس یا همون گنو رو بدید + طریق نصب و کدام پیشنهاد میشه میخواهم برای اولین بار که نصب میکنم همون حرفه ای باشه
2 ایا طریقه نصب همانند ویندوز هست
3 با درایورها سخت افزارکه مشکلی نداره
4 پسوند فایلهای که میخواهیم نصب کنیم چگونه هست منظورم exeهست یا نه چون من مرورگر موزیلا رو دیدم به این صورت بود firefox-29.0.1.tar.bz2
5 حجم درایور باید چقدر باشه مثلا من برای 8.1 حجم رو 65 گیگ قرار دادم برای نصب خود لینوکس چقدر باید باشه
6ایا برنامه های نظیر BlueStacks که مربوط به اندورید هستن رو میشه نصب کرد![]()
Last edited by namgo; 14-05-2014 at 13:01.
۱- دوست من شما اول باید با توزیع های مختلف آشنا بشین و بعد خیلی راحت از طریق سایت رسمی هر توزیع میتونین آخرین نسخه شو دانلود کنید. برای شروع اوبونتو و مینت پیشنهاد میشه . نسخه های حرفه ای مثل آرچ و دبیان و... احتیاج به مطالعات عمیق تر و آشنایی بیشتری با فرامین لینوکس داره.
۲- طریقه نصب حتی از ویندوز هم راحت تر است (نصب در محیط گرافیکی منظورمه که اکثر توزیع های محبوب رو شامل میشه). فقط کمی در مورد انواع پارتیشنها و منطق هرکدوم بدونین میفهمین که چقدر در لینوکس همه چی درست و حساب شده است. برای اولین بار کمی دقت کنید.
۳- به لطف محیط Live لینوکس شما میتونید قبل از نصب لینوکس اون رو به صورت زنده از روی سی دی یا فلش مموری روی سیستمتون بوت کنید و در محیطش گشت بزنید و از لحاظ سخت افزاری بررسی کنید که مشکلی نباشه و بعد از مطمئن شدن نصبش کنید.
۴- برنامه های لینوکس از طریق پکیج منیجر داخلی هر توزیع به راحتی نصب میشه و نیازی به دانلود جداگانهء برنامه ها نیست. پسوند فایلهای نصبی در توزیع های مختلف فرق میکنه.
۵- برای لینوکس مینت من ۲۰ گیگ رو اختصاص دادم ولی واضحه که مستقیما به خودتون بستگی داره که چقدر فضا دارین و چقدر میخواین برنامه نصب کنید.
۶- در این مورد اطلاعی ندارم.
من یه سوال دارم که چند وقت هست میخوا نصب کنم لینوکس رو ولی میمونم کدوم رو نصب کنم
حالا اگه میشه بگید من کدوم رو نصب کنم ؟؟؟ کالی بریزم یا centos ?? back track اوبنتو ؟؟؟ اینا چه فرقی دارن کدومشون خوبه ؟؟؟
لطفا اساتید راهنمایی کنید .![]()
712: بسته به استفاده شما داره ولی چون مبتدی هستید بین این گزینه ها من اوبونتو رو پیشنهاد میکنم.رابط گرافیکی قشنگی داره و کار باهاش آسون هست...
من با تحقیقاتی که انجام دادم فکر کنم مینت بریزم بهتره نه؟؟؟
اگه میشه بگید چطور نصبش کنم به طور کامل و بدون دردسر چون یه سری از دوستان بعدش 1000 تا سوال پرسیده بودن چرا اینطوریه چرا اونطوری
پیشاپیش تشکر از پاسختون .
برای کار بر عادی هیچی فقط ظاهرشون
برای تازه کار ها من مینت یا ابونتو رو پیشنهاد میکنم و اگر میخواهید محیط گرافیکیش بیشتر شبیه به ویندوز باشه مینت البته مینت شاید بهتر باشه چون ابونتو رو که داشتم یه خورده مشکل داشت با زیر نویس ها و بعضی از فرمت ها ولی مینت نداشت من خودم با ابونتو شروع مردم ولی ای کاش با مینت شروع کرده بودم احساس راحتی بیشتری داشت برای من حداقل
یه خورده که راه افتادید بهتون پیشنهاد میکنم دبیان رو امتحان کنید تجربه خیلی خوبی داره
درضمن هر کدوم رو که دانلود خواستید دانلود کنید بهتون پیشنهاد میکنم با میز کار خودش دانلود کنید نه کی دی ای و ..... چون اسم برنامه ها تفاوت داره یه مقدار مشکل میشه براتون مثلا اگر اشتباه نکنم تو کی دی ای به جای ترمینال نوشته بود کنسول یا یه همچین چیزی یادم نمیاد
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوست عزیز من از جمله اخرتون سر در نیاوردم نمیدونمکی دی ای چیه اگه میشه یه لینک درست و خوب از مینت بدین و اموزش نصبش هم بدین خیلی ممنونم از اینکه پاسخ دادین .![]()
دوست من به سایت رسمی مینت برو و آخرین ورژن مینت رو که ۱۶ هست دانلود کن. البته توصیهء شخصی من اینه که نسخهء ۱۳ رو دانلود کن چون تا سال ۲۰۱۷ آپدیت میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)