تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 287 از 307 اولاول ... 187237277283284285286287288289290291297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,861 به 2,870 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مینت یا اوبونتو رو نصب کنید. مینت به دلیل کامل بودن نرم افزارهای از پیش نصب شده اش بیشتر توصیه میشه. چون بعد از نصب نیاز کمتری به دانلود برنامه های ضروری خواهید داشت. اوبونتو هم که مینت ازش مشتق شده توزیع بسیار محبوبیه. در کل مهم اینه که شروع کنید و ببینید دنیای جدید چقدر براتون جذابه و انگیزه تون برای ورود و ماندن در دنیای لینوکس چقدره.
    ممنون از راهنماییت .
    تو فروشگاه ها دو جور بود ، بعضی ها فقط یک دی وی دی بود ، ولی بعضی ها هم دو تا دی وی دی
    کدوم رو بگیرم ؟

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

10

این الان لینوکس من هست. اما مشکل الان فونت هاست که کمی ناخوانا هست
      محتوای مخفی: به علت بزرگ بودن عکس در تگ اسپویلر قرار دادم 

متاسفانه لینوکس فونت تاهوما رو نداره. میشه این فونت رو اضافه کرد ؟
    712:بله کافیه تو نت سرچ کنید.در ضمن فکر کنم این فونت توی پکیج msttcorefonts موجود باشه...

توی فروم اوبونتو هم اینو پیدا کردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنون میشم با شماره توضیح دهید
    1 بی زحمت لینک اخرین نسخه لینوکس یا همون گنو رو بدید + طریق نصب و کدام پیشنهاد میشه میخواهم برای اولین بار که نصب میکنم همون حرفه ای باشه
    2 ایا طریقه نصب همانند ویندوز هست
    3 با درایورها سخت افزارکه مشکلی نداره
    4 پسوند فایلهای که میخواهیم نصب کنیم چگونه هست منظورم exeهست یا نه چون من مرورگر موزیلا رو دیدم به این صورت بود firefox-29.0.1.tar.bz2

5 حجم درایور باید چقدر باشه مثلا من برای 8.1 حجم رو 65 گیگ قرار دادم برای نصب خود لینوکس چقدر باید باشه

6ایا برنامه های نظیر BlueStacks که مربوط به اندورید هستن رو میشه نصب کرد
    Last edited by namgo; 14-05-2014 at 13:01.

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

۱- دوست من شما اول باید با توزیع های مختلف آشنا بشین و بعد خیلی راحت از طریق سایت رسمی هر توزیع میتونین آخرین نسخه شو دانلود کنید. برای شروع اوبونتو و مینت پیشنهاد میشه . نسخه های حرفه ای مثل آرچ و دبیان و... احتیاج به مطالعات عمیق تر و آشنایی بیشتری با فرامین لینوکس داره.
    ۲- طریقه نصب حتی از ویندوز هم راحت تر است (نصب در محیط گرافیکی منظورمه که اکثر توزیع های محبوب رو شامل میشه). فقط کمی در مورد انواع پارتیشنها و منطق هرکدوم بدونین میفهمین که چقدر در لینوکس همه چی درست و حساب شده است. برای اولین بار کمی دقت کنید.

۳- به لطف محیط Live لینوکس شما میتونید قبل از نصب لینوکس اون رو به صورت زنده از روی سی دی یا فلش مموری روی سیستمتون بوت کنید و در محیطش گشت بزنید و از لحاظ سخت افزاری بررسی کنید که مشکلی نباشه و بعد از مطمئن شدن نصبش کنید.

۴- برنامه های لینوکس از طریق پکیج منیجر داخلی هر توزیع به راحتی نصب میشه و نیازی به دانلود جداگانهء برنامه ها نیست. پسوند فایلهای نصبی در توزیع های مختلف فرق میکنه.

۵- برای لینوکس مینت من ۲۰ گیگ رو اختصاص دادم ولی واضحه که مستقیما به خودتون بستگی داره که چقدر فضا دارین و چقدر میخواین برنامه نصب کنید.

۶- در این مورد اطلاعی ندارم.

6. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

من یه سوال دارم که چند وقت هست میخوا نصب کنم لینوکس رو ولی میمونم کدوم رو نصب کنم

حالا اگه میشه بگید من کدوم رو نصب کنم ؟؟؟ کالی بریزم یا centos ?? back track اوبنتو ؟؟؟ اینا چه فرقی دارن کدومشون خوبه ؟؟؟

لطفا اساتید راهنمایی کنید .

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

من یه سوال دارم که چند وقت هست میخوا نصب کنم لینوکس رو ولی میمونم کدوم رو نصب کنم

حالا اگه میشه بگید من کدوم رو نصب کنم ؟؟؟ کالی بریزم یا centos ?? back track اوبنتو ؟؟؟ اینا چه فرقی دارن کدومشون خوبه ؟؟؟

712: بسته به استفاده شما داره ولی چون مبتدی هستید بین این گزینه ها من اوبونتو رو پیشنهاد میکنم.رابط گرافیکی قشنگی داره و کار باهاش آسون هست...

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

من با تحقیقاتی که انجام دادم فکر کنم مینت بریزم بهتره نه؟؟؟

اگه میشه بگید چطور نصبش کنم به طور کامل و بدون دردسر چون یه سری از دوستان بعدش 1000 تا سوال پرسیده بودن چرا اینطوریه چرا اونطوری

پیشاپیش تشکر از پاسختون .

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای کار بر عادی هیچی فقط ظاهرشون
    برای تازه کار ها من مینت یا ابونتو رو پیشنهاد میکنم و اگر میخواهید محیط گرافیکیش بیشتر شبیه به ویندوز باشه مینت البته مینت شاید بهتر باشه چون ابونتو رو که داشتم یه خورده مشکل داشت با زیر نویس ها و بعضی از فرمت ها ولی مینت نداشت من خودم با ابونتو شروع مردم ولی ای کاش با مینت شروع کرده بودم احساس راحتی بیشتری داشت برای من حداقل
    یه خورده که راه افتادید بهتون پیشنهاد میکنم دبیان رو امتحان کنید تجربه خیلی خوبی داره
    درضمن هر کدوم رو که دانلود خواستید دانلود کنید بهتون پیشنهاد میکنم با میز کار خودش دانلود کنید نه کی دی ای و ..... چون اسم برنامه ها تفاوت داره یه مقدار مشکل میشه براتون مثلا اگر اشتباه نکنم تو کی دی ای به جای ترمینال نوشته بود کنسول یا یه همچین چیزی یادم نمیاد

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

11. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوست عزیز من از جمله اخرتون سر در نیاوردم نمیدونم
    کی دی ای چیه اگه میشه یه لینک درست و خوب از مینت بدین و اموزش نصبش هم بدین خیلی ممنونم از اینکه پاسخ دادین .

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من از جمله اخرتون سر در نیاوردم نمیدونم
    کی دی ای چیه اگه میشه یه لینک درست و خوب از مینت بدین و اموزش نصبش هم بدین خیلی ممنونم از اینکه پاسخ دادین .
    دوست من به سایت رسمی مینت برو و آخرین ورژن مینت رو که ۱۶ هست دانلود کن. البته توصیهء شخصی من اینه که نسخهء ۱۳ رو دانلود کن چون تا سال ۲۰۱۷ آپدیت میشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •